انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
Floigan_Bros_boxart.jpg

این بازی چقدر خنده دار بود یادش بخیر حیف سگا ورشکست شد و اپیزودهای بعدی این بازی رو نساخت

Floigan_Bros_boxart.jpg

این بازی چقدر خنده دار بود یادش بخیر حیف سگا ورشکست شد و اپیزودهای بعدی این بازی رو نساخت
این یکی از اون بازی‌های Dreamcast بود که حس و حال جالبی برام داشت، ولی زیاد ازش سر در نمی‌آوردم و نمی‌فهمیدم هدف‌مون توی بازی دقیقاً چیه! :دی
Illbleed هم همین‌طور. همون اوایل کار به بن‌بست خوردم و آخرش هم نفهمیدم جریانش چی بود و الآن که یادش افتادم باید برم ببینم این بازی کلاً چی بوده! :دی

یکی از این sega mega drive ساخت شرکت samsung قبلأ گیرم اومد..یادم نمیاد با چی تعویضش کردم ولی حماقت کردم .واقعأ کمیاب بود..[-( الان میدونم چی از دست دادم..
View attachment 129197
تا جایی که میدونم به دلیل مشکلات و جنگی که قبلا ژاپن با کره داشت کلا تو کره واردات کنسول های ژاپنی ممنوع بوده و کلا سگا های اونا تو اون زمان احتمالا ( همشون ) یا مونتاژ شرکت سامسونک میشدن یا یه لوگو وچند تا برچسب می زدن تا مثلا ژاپنی نباشن ...و کلا بسته بندی و کارتنشون فرق داره .
تو کره سگا با لوگوی سامسونگ زیاده .
ولی تو ایران من ندیدم تا حالا

قرار بود این بازی هر ماه یه dlc داشته باشه که با پایان کار دریمکست اونها هم کنسل شدند تا اینکه اخیرا dlc ها بالاخره ریلیز شدند.
برای اونهایی که جالبه از لینک زیر می تونند دانلودشون کنند.
Floigan Bros. DLC - Dreamcast Live
ممنون بابت اطلاع رسانی
اینا سیو های بازی هستن ؟
روش استفاده شون برروی شبیه ساز چطوریه؟

کلی با این باگز بانی خال کردم یک هویج کم داشتم به زور و کلک تو بازیش گیرش اوررردم یادش بخیر
من اینو تو یه کلوپ نه بلکه تو کلوپ های مختلف بازی کردم..کلوپ محلمون نداشت نیم ساعت پیاده روی میکردم تا برسم کلوپ دیگه اینو بازی کنم.. اون جرسی دویل هم بازی باحال و جذابیه من حیف که دسته کامپیوتر ندارم وگرنه همه اینارو یکی یبار دیگه با شبیه ساز بازی میکردم.. تا همه هویج طلاییارو نگیرم ول نمیکنم :D

من ... 15+10 سال دارم!
خاطرات ملنگی از آتاری و بازی دزد و پلیسش و کمودور 64 و بازی سفینه ی نمی دونمم چیچی دارم!
این پستم مال ۸ سال و نیم پیشه. فکر کنم از سن یه سری کاربرها بیشتر باشه:دی
دنیا چه قدر از اون موقع عوض شده. الآن از آخرین بازی که دستم به گیم رفته ۳ ماه گذشته:دی

یادش بخیر برای دریمکست یه دیسک بوت داشتم میتونستی بازیهای ps1 اجرا کنی..اسمش blemcast بود ..البته محدودیت داشت ولی چندین بازی اجرا میکرد..البته بازیهای ps1 خیلی بهتر از خود کنسول اجرا میکرد با کیفیت بیشتر..ولی با استفاده از برنامه DreamShell SD میتونی قابلیتهای دریمکست چند برابر کنی..
IMG_۲۰۲۰۰۲۱۳_۱۴۰۰۵۷.jpg
IMG_۲۰۲۰۰۲۱۳_۱۴۰۱۱۹.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or