silent ops
کاربر سایت
این یکی از اون بازیهای Dreamcast بود که حس و حال جالبی برام داشت، ولی زیاد ازش سر در نمیآوردم و نمیفهمیدم هدفمون توی بازی دقیقاً چیه!این بازی چقدر خنده دار بود یادش بخیر حیف سگا ورشکست شد و اپیزودهای بعدی این بازی رو نساخت
تا جایی که میدونم به دلیل مشکلات و جنگی که قبلا ژاپن با کره داشت کلا تو کره واردات کنسول های ژاپنی ممنوع بوده و کلا سگا های اونا تو اون زمان احتمالا ( همشون ) یا مونتاژ شرکت سامسونک میشدن یا یه لوگو وچند تا برچسب می زدن تا مثلا ژاپنی نباشن ...و کلا بسته بندی و کارتنشون فرق داره .یکی از این sega mega drive ساخت شرکت samsung قبلأ گیرم اومد..یادم نمیاد با چی تعویضش کردم ولی حماقت کردم .واقعأ کمیاب بود.. الان میدونم چی از دست دادم..
View attachment 129197
ممنون بابت اطلاع رسانیقرار بود این بازی هر ماه یه dlc داشته باشه که با پایان کار دریمکست اونها هم کنسل شدند تا اینکه اخیرا dlc ها بالاخره ریلیز شدند.
برای اونهایی که جالبه از لینک زیر می تونند دانلودشون کنند.
Floigan Bros. DLC - Dreamcast Live
کلی با این باگز بانی خال کردم یک هویج کم داشتم به زور و کلک تو بازیش گیرش اوررردم یادش بخیر
من اینو تو یه کلوپ نه بلکه تو کلوپ های مختلف بازی کردم..کلوپ محلمون نداشت نیم ساعت پیاده روی میکردم تا برسم کلوپ دیگه اینو بازی کنم.. اون جرسی دویل هم بازی باحال و جذابیه من حیف که دسته کامپیوتر ندارم وگرنه همه اینارو یکی یبار دیگه با شبیه ساز بازی میکردم.. تا همه هویج طلاییارو نگیرم ول نمیکنمکلی با این باگز بانی خال کردم یک هویج کم داشتم به زور و کلک تو بازیش گیرش اوررردم یادش بخیر
این پستم مال ۸ سال و نیم پیشه. فکر کنم از سن یه سری کاربرها بیشتر باشهمن ... 15+10 سال دارم!
خاطرات ملنگی از آتاری و بازی دزد و پلیسش و کمودور 64 و بازی سفینه ی نمی دونمم چیچی دارم!