انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
نمیدونم کسی بازیش کرده یا نه ولی یهویی یاد این افتادم...باکس آرتش عالیه :D

View attachment 129066

یادمه 20 سال پیش خیلی بازی جذابی بود :D یه چیز ما بین TR و Syphon Filter !
الان متاشو دیدم :D:| :

من الان حضور ذهن ندارم ولی هر بازی نوستالژی ک قدیم کلی باهاش حال میکردم و میاد تو ذهنم و میرم متاش رو نگاه میکنم میبینم واقعا تر زده :دی
خداییش قدیما با همه چی حال میکردیم :دی

یادش بخیر چه سختی کشیدم اون زمان تا این aladdin ps1 تموم کردم ..بازیش خیلی اعتیاد داره ..تو بازیش اینقدر جون ذخیره کرده بودم که نگو save مموری کارتش موجوده هنوز واقعأ حرفه ای بودم . قسمت مصر بازیش واقعأ سخت بود ..مرحله آخرش خیلی به یاد موندنی . یادش بخیر>:D<
IMG_۲۰۲۰۰۲۱۰_۱۶۰۰۴۸.jpg

افتادم یاد یه عنوان به یاد موندنی دیگه ps1 Louvre: The Final Curse بازیش سبک اشاره کلیک شبیه dracula هست.اول بازی تو یه موزه شروع میشد باید یه مجسمه رو میدزدید وقتی مجسمه رو بر
میداشتی یه نور سفید جلو چشمش ظاهر میشد و وارد اون میشدی .تو زمان سفر میکرد ..میرفت زمان شوالیه های قدیم بیشتر بگم شبیه زمان عنوان thief بود . یه گیوتین همراش بود باید دنبال دریچه زمان میگشتی تا برگرده به آینده معماهای بازیم خوب کار شده بود ..ولی پایان بازی خیلی غم انگیز بود ..یادش بخیر دو دیسک اورجینالش و داشتم یکی از دوستان کشید بالا دیگه نداد..[-(
IMG_۲۰۲۰۰۲۱۰_۱۸۵۶۳۱.jpg

واقعأ قسمت خواهران مار بازیش سخت بود از همه بدتر کشتن گاو خشمگین..یادش بخیر
برای من همون مرحله غول تک چشمش که سنگ پرت میکرد عالی بود
اره اون باسی که بعد از کشتنش خواهرش رو ازاد میکرد خیلی سخت بود ولی غول اخرش کلا فقط باید حمله میکرد ستون ها رو میشکست خیلی سخت نبود

برای من همون مرحله غول تک چشمش که سنگ پرت میکرد عالی بود
اره اون باسی که بعد از کشتنش خواهرش رو ازاد میکرد خیلی سخت بود ولی غول اخرش کلا فقط باید حمله میکرد ستون ها رو میشکست خیلی سخت نبود

یادم تو قسمت غار عنکبوت xena یه جا مخفی داشت وقتی واردش میشدی سر از استودیو ساخت بازی در میاورد .البته وقت داشتی یه نگاه هم به سریال بازیش بنداز جالب ..

یادم تو قسمت غار عنکبوت xena یه جا مخفی داشت وقتی واردش میشدی سر از استودیو ساخت بازی در میاورد .البته وقت داشتی یه نگاه هم به سریال بازیش بنداز جالب ..
اونو یادمه قشنگ از دیوار رد میشدی
یه میز داشت فکر کنم یه کامپیوتر هم روی میز بود

• Like
Reactions: che-jaleb
کاور زینا رو دیدم یاد بازی آکوجی افتادم..اونم بازی خوبی بود..اینقدر رو پلی وان بازی خوب کردیم که آمارش از دستم رفته..

اینم دو بازی که من بالای 200 ساعت هرکدوم وقت گذاشتم اون زمان..یبار هم نه بلکه چند بار تمومشون کردم.

BTB_front.jpg Beyond-the-Beyond-back-400x314.jpg

index.jpg index.jpg1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or