انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
یک کومودور ۶۴ داشتم یادش بخیر کارتریج خور کسی داشت؟

همین چند سال پیش تو یه جمعه بازار تو شهرمون..طرف
چند تا کنسول قدیمی برای فروش آورده بود خودش خبر نداشت چی داره:D یه کمودور 64 هنگ کنگی آکبند داخلشون بود با تیپ کاست.قیمتش گذاشته بود 15 هزار .بیچاره خبر نداشت چی میفروش خودم سریع خریدمش تو بازار سیاه فروختمش..:Cheesygrin: یادش بخیر..از این موردها زیاد گیرم میومد اون زمان..

همین چند سال پیش تو یه جمعه بازار تو شهرمون..طرف
چند تا کنسول قدیمی برای فروش آورده بود خودش خبر نداشت چی داره:D یه کمودور 64 هنگ کنگی آکبند داخلشون بود با تیپ کاست.قیمتش گذاشته بود 15 هزار .بیچاره خبر نداشت چی میفروش خودم سریع خریدمش تو بازار سیاه فروختمش..:Cheesygrin: یادش بخیر..از این موردها زیاد گیرم میومد اون زمان..
ا خ اخ طرف اصلا نمیدونسته بوود خودم بر میداشتمش :))

با این Contra: Shattered Soldier ps2 چه حالی میکردم یادم میاد با 3 جون تا آخرش میبردم ..واقعأ حرفه ای بودم تو بازیش البته بازیش قلق داره تو تمام مراحل و کشتن باسها یاد بگیری تموم ولی در نگاه اول خیلی سخت..
View attachment 128910
یادش بخیر
من تازه این کانترا جدیدرو رو سوییچ خریدم حیف پووولم یک اشغاللله قدیما بازیامم ارزش داشتن

اینارو سال 68 -69 روی کمودور 64 با نوار کاست بازی میکردیم...
Ikari Warriors معروف به رامبو کومودور

View attachment 128856

barbarian 2 معروف به عصرحجر کومودور

View attachment 128857
یادشون بخیر هر دو بازی عالی و خاطره انگیز بودن.موسیقی متن ikari warriors فوق‌العاده بود.چند بار دو نفره با برادرام تمومش کردیم:(

• Like
Reactions: all4u and che-jaleb
اقا یه بازی بود چندین ساله من هرچی فکر میکنم نمیدونم اسمش چیه خیلی هم تلاش کردم تو نت نتونستم پیدا کنم.نقش یه موش رو بازی میکردیم اولش تو اشپزخونه شروع میشد چنگال پرت میکرد.
وقتی 6 سالم بود اینو بازی میکردم دقیقا هم یادم نیست واسه چه کنسولی بود ولی یا Genesis بود یا NES چون اون زمان من هر دو تا رو داشتم.

آخرین ویرایش:
اگر اشتباه نکنم منظور شما chip n dale rescue rangers 2 هست.البته دشمنها موشهای چنگال پرت کن هستن.
اقا یه بازی بود چندین ساله من هرچی فکر میکنم نمیدونم اسمش چیه خیلی هم تلاش کردم تو نت نتونستم پیدا کنم.نقش یه موش رو بازی میکردیم اولش تو اشپزخونه شروع میشد چنگال پرت میکرد.
وقتی 6 سالم بود اینو بازی میکردم دقیقا هم یادم نیست واسه چه کنسولی بود ولی یا Genesis بود یا NES چون اون زمان من هر دو تا رو داشتم.

ای دمت گرم ، اصلا یادم نبود این بازی رو! چقدر من دوست داشتم این بازیرو ولی یاد و خاطرش کلا رفته بود از ذهنم تا اینکه شما تعریف کردی و این دوستمون اسمش رو گفت (چقدر خوب یادش مونده!) و سرچ که کردم با دیدن عکسش مثل فیلم همه چیز دوباره یادم اومد. چقدر خوب بود، چقدر خوب بود این بازی.

اگر اشتباه نکنم منظور شما chip n dale rescue rangers 2 هست.البته دشمنها موشهای چنگال پرت کن هستن.
خودشه :((. یعنی اگه بدونی چه مزخرافتی من تو گوگل سرچ کردم تا اینو پیدا کنم نشد که نشد. مرسی عزیز خیلی این بازی رو من دوس داشتم وقتی بچه بودم

• Like
Reactions: che-jaleb
دورانی بود قدیمی ها
الان که 36 سالم شده نگاه میکنم به گذشته کامل راضی ام از اینکه عمر و پای بازی بیشتر گذروندم.

یکی از خاطره انگیز بازی ها واسم این بود که ازش عکس میزارم اون موقع ها خودمونو پاش خفه میکردیم :x

s-l1600.jpg

اینو نمیدونم بازی کردین یا نه ، اسمش Gods ه ، نگم براتون بود ، خودم کامپیوتر نداشتم ، خونه فامیلمون که میرفتیم داشتن بازی میکردم تحت DOS بود ، به معنای واقعی کلمه سخت بود ، ولی واقعا دوسش داشتم لعنتیرو :D
سیس کاراکترش خیلی خفن بود

View attachment 128797

View attachment 128798
این GODS جهنم بود، من با شبیه ساز سگا یه بار خیلی جلو رفتم ولی بعد سیوم خراب شد و دیگه حوصله نکردم. نیاز به تمرکز خیلی زیادی داشت و میلیمتری باید جلو میرفتی. اگه اسلحه محبوبت رو هم از دست میدادی مکافات بود.

یک کومودور ۶۴ داشتم یادش بخیر کارتریج خور کسی داشت؟

من کاست خورشو داشتم یادمه توی کاست نوشته بود مثلا از دقیقه 2 تا 15 فلان بازیه کاست میزدیم از اول بیاد توی ضبط صوت عادی بعد میذاشتم تو کاست پلیر خودش یه شمارنده داشت می آوردیم رو دقیقه 2 و پلی میکردیم تا 15 دقیه بیاد یعنی لودش 13 دقیقه طول میکشید کومودور اونو کش میکرد و اجرا میکرد اون موقع ها میگفتن دیسکتش هم اومده که درجا لود میکنه اون موقع کف میکردیم. از همین دیسکت های فلاپی3.5 که تا چند سال پیشم بود استفاده میکرد.

کاستهای کومودور 64 رو میذاشتی تو ضبط صوت یه صدایی مثل موقع کانکت شدن مودم دیال آپ میداد و کپی کردنشم به همین سادگی بود که میذاشتی تو ضبط صوت و کاست کومودور پلی میکردی و اون یکی رو ضبط میذاشتی.به همین سادگی به همین خوشمزگی البته صداشو خفه میکردیم که زق و زوق های صوت مانند رو نشنویم.بعد هم یه رو نویسی از روی دقیقه بازیها میکردیم و تامام ... :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or