انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
حالا اینارو کی یادشه؟ هرکی یادش باشه دیگه خیلی حرفه ای هستش:
1-اینو خودم نداشتم ولی مغازه پشت شهرداری نبش پاساژ لباف یدونه روشنشو پشت ویترین گذاشته بود.در واقع یه PC هستش که فلاپی میخوره و کاتریج سگا هم میخوره! ورودی دسته سگا هم داره یادش بخیر مدتها پشت ویترین میشستیم تماشاش میکردیم اِند تکنولوژی بود:
128936

2-قبل اینکه گلداستار کره ورشکست بشه و تبدیل به LG بشه یه دستگاهی بود که نوار VHS میخورد و فیلم میکرو!!
اینو خودم داشتم (البته با اون سن و سال یعنی بابام برام خریده بود) اولین دستگاهی بود که دسته بیسیم داشت یعنی کنترل ویدئو دسته بازی هم میشد با همین اینفرد ساده در واقع اتصال برقرار میشد یعنی اگر کسی بین دستگاه و دسته می ایستاد و یا دسته جلو چشمی اینفرد(کنترل) نبود دسته نمیگرفت.بخاطر اینکه از اینفرد استفاده میکرد مصرف باطریش بالا بود و زرت و زرت باطری تموم میکرد و باطری مینداختیم تو آب جوش که یکم جون بگیره و بدیش این بود باطری نیم قلمی میخورد و شاید باورتون نشه ولی پیدا کردن باطری نیم قلمی اواسط دهه هفتاد عذاب علیم بود و هر جایی نداشتن.
اون دکمه وسط وسط دسته (کنترل) رو دقت کنید اونو میدادیم بالا مثلا کنترل ویدئو میشد و میدادیم پایین دسته میکرو میشد.
بدی دیگش این بود که فقط تک دسته میشناخت و دو نفره نمیشد بازی کرد یعنی به فرض محال کنترلشو پیدا هم میکردی و دوتا داشتی بازم به عنوان دسته دوم شناسایی نمیکرد خاصیت اینفرد هستش.با همه بدیاش اینم تکنولوژی بود زمان خودش...میکرو ویدئو!!

128938

اقا از این تلویزیون های ویدئو سر خود داشتین؟
اندازه ای که من روی اینا پلیس اهنی دیدم هیچکس ندیده :D

چرا اتافلقا دیدم داشتیم هدشم کثیف میشد باز میکردن با چیزی پاکش میکردن

Sent from my iPhone using Tapatalk

اقا از این تلویزیون های ویدئو سر خود داشتین؟
اندازه ای که من روی اینا پلیس اهنی دیدم هیچکس ندیده :D

یکی از اینا قبلأ حدود سال 85 بود گیر آوردم قسمت vhs کار نمیکرد ولی تلویزیونش سالم بود .مارکش آیوا بود. 14 اینج بود

یکی از اینا قبلأ حدود سال 85 بود گیر آوردم قسمت vhs کار نمیکرد ولی تلویزیونش سالم بود .مارکش آیوا بود. 14 اینج بود
اره همشون 14 اینچ بودن نمیدونم چه سری داشت فقط 14 اینچ توی ایران زیاد بود
اصل لذتش به همون vhs هست داش اصلا یه صفایی داشت که بدون نیاز به دستگاه ویدئو بتونی فیلم نگاه کنی توش

چرا اتافلقا دیدم داشتیم هدشم کثیف میشد باز میکردن با چیزی پاکش میکردن

Sent from my iPhone using Tapatalk

اون زمان کثیفی هد vhs با اسکناس نو تمیز میکردن با کمی ادکلن .پوسته بدنه vhs باز میکردن همزمان هد وقتی حرکت میکرد اسکناس میچسبوندن به هد در هین حرکت پاک میشد..

حالا اینارو کی یادشه؟ هرکی یادش باشه دیگه خیلی حرفه ای هستش:
1-اینو خودم نداشتم ولی مغازه پشت شهرداری نبش پاساژ لباف یدونه روشنشو پشت ویترین گذاشته بود.در واقع یه PC هستش که فلاپی میخوره و کاتریج سگا هم میخوره! ورودی دسته سگا هم داره یادش بخیر مدتها پشت ویترین میشستیم تماشاش میکردیم اِند تکنولوژی بود:
View attachment 128936

2-قبل اینکه گلداستار کره ورشکست بشه و تبدیل به LG بشه یه دستگاهی بود که نوار VHS میخورد و فیلم میکرو!!
اینو خودم داشتم (البته با اون سن و سال یعنی بابام برام خریده بود) اولین دستگاهی بود که دسته بیسیم داشت یعنی کنترل ویدئو دسته بازی هم میشد با همین اینفرد ساده در واقع اتصال برقرار میشد یعنی اگر کسی بین دستگاه و دسته می ایستاد و یا دسته جلو چشمی اینفرد(کنترل) نبود دسته نمیگرفت.بخاطر اینکه از اینفرد استفاده میکرد مصرف باطریش بالا بود و زرت و زرت باطری تموم میکرد و باطری مینداختیم تو آب جوش که یکم جون بگیره و بدیش این بود باطری نیم قلمی میخورد و شاید باورتون نشه ولی پیدا کردن باطری نیم قلمی اواسط دهه هفتاد عذاب علیم بود و هر جایی نداشتن.
اون دکمه وسط وسط دسته (کنترل) رو دقت کنید اونو میدادیم بالا مثلا کنترل ویدئو میشد و میدادیم پایین دسته میکرو میشد.
بدی دیگش این بود که فقط تک دسته میشناخت و دو نفره نمیشد بازی کرد یعنی به فرض محال کنترلشو پیدا هم میکردی و دوتا داشتی بازم به عنوان دسته دوم شناسایی نمیکرد خاصیت اینفرد هستش.با همه بدیاش اینم تکنولوژی بود زمان خودش...میکرو ویدئو!!

View attachment 128938

یکی سگا ترا درایو حدود 6 سال پیش داشتم مشکل منبع تغذیه داشت که همون زمان فروختمش فقط خودش بود حیف که نتونستم روشنش کنم :bored: چراغ پاور روشن میشد ولی تصویر نمیداد.تو پرشین فروختم..
IMG_۲۰۲۰۰۲۰۸_۲۳۵۰۲۳.jpg

• Like
Reactions: che-jaleb and all4u
تنها بازی که زهنم به خودش زیاد مشغول کرد سالیان دور dracula ps1 بود یادش بخیر اولین شمارش که تا آخر بردم مشکلی زیاد نداشتم تو معماهای بازی..ولی تو شماره دوم بازی واقعأ مخم دیگه نمیکشید ..آخر دیسک دومش موندم هیچ وقت نتونستم ردش کنم
تو یه مواد مضاب بود باید جاناتان چند تا زنجیر به یه ترتیب خاص میکشید تا راه باز بشه اگه اشتباع میکردی میفتاد تو مواد مضاب ..یادش بخیر اون زمان نه اینترنت بود نه یوتیوب..
IMG_۲۰۲۰۰۲۰۹_۰۰۳۱۴۰.jpg

با این ps1 ROAD RASH چه حالی میکردیم .. عاشق موزیکهای بازیش
بودم همشون metal بود.فیلم های بازیم واقعأ با حال بود .یادم یه رمز داشت میزدی درجه معکوس موتورمیچسبوند ته سرعت موتور واقعأ زیاد میشد..
View attachment 128971
View attachment 128972

عالی بود این بازی.
چقدر تو کلوپ ها سرش دعوا بود. :x

یادش بخیر عکسها رو دیدم دلم گرفت=((عجب دوره ای بود واقعا=((اولین کومودور 64 رو خونه ی یکی از دوستام بازی کردم.بعدش یه بقالی بود سره کوچمون که اولین بار میکرو قدیمی آورده بود قارچ خور بازی میکرد همه محل جمع شده بودن نگاه میکردن انگار داشت موشک آماده میکرد واسه پرتاب به فضا:D:Dعجب دورانی بود.کلاس سوم ابتدایی قول دادم معدلم خوب بشه یدونه برام بخرن که خریدن با یه بازی 4 لبه که یکیش کاراته بود و قارچ و خور و یه پیرمرده که با تفنگ مرغابی میزدی با ماشین.قشنگ یادمه میکرو خریدم از توپ خونهیادش بخیر اونموقع خیلی ها زنده بودن مخصوصا مادر بزرگ من که با هم رفته بودیم هم تو پارک شهر دور بزنیم هم یه دستگاه بخریم:((:((عمر چقدر زود میگذره:((بعدش که به دوران عشق و زندگی رسیدم یعنی PS1 و عشق آغاز شد:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or