انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
البته دستکاه کومودور هم تو سن ۷ سالگیم یدونه کلوب تو کوچه مامانبزرگم اینا بود اونجا میرعتیم فقط تو کف بازی هواپیما بودم اون دوستان دهه ۶۰ یادشون باشه واقعا این بازی برا ما نسل سوخته خاطره بود

Attachments

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    31.7 KB · مشاهده: 17
آقا يه بازى بود روى ps1 (شايدم ps2)به صورت دوبعدى بود قهرمانش يه پسربچه نوجوون بود كه ميرفت توى يه دنياى خيالى و دشمناش هم يه چيزايي شبيه سايه بودن،توى دوتا ديسك هم بود اگه درست يادم باشه.
كسى اينجا اسمش رو نميدونه؟

آقا يه بازى بود روى ps1 (شايدم ps2)به صورت دوبعدى بود قهرمانش يه پسربچه نوجوون بود كه ميرفت توى يه دنياى خيالى و دشمناش هم يه چيزايي شبيه سايه بودن،توى دوتا ديسك هم بود اگه درست يادم باشه.
كسى اينجا اسمش رو نميدونه؟
احتمالا منظورت اینه:

130058

یادش بخیر...اون موقع خیلی با دیدن گرافیکش حال میکردم...انیمیشن همین دشمنای سایه‌ای خیلی خوب و روون بود...نمونش رو کم دیده بودیم اون موقع.

احتمالا منظورت اینه:

View attachment 130058

یادش بخیر...اون موقع خیلی با دیدن گرافیکش حال میکردم...انیمیشن همین دشمنای سایه‌ای خیلی خوب و روون بود...نمونش رو کم دیده بودیم اون موقع.
آقا دمت گرم
يكى از دل مشغولياى اين سالهام رو رفع كردى:D

احتمالا منظورت اینه:

View attachment 130058

نه تنها اون موقع بلکه الان هم آرت استایل بازی فوق العاده هست

Gex2Cover.jpg

یادش بخیر

بعد از مدت ها نشستم Jackal بازی کردم و زمان میکرو یا همون NES که یادم نمیاد برده باشم آخرش و با شبیه ساز هم با بدبختی و Save بالاخره تموم کردم و واقعا بازی خیلی سختیه
View attachment 130109View attachment 130110

پیشنهاد میکنم تجربه کنید
یکی از بهترین بازی های میکرو بود
واقعا حرف نداره .. من همون موقع ها قفلی زده بودم روش خخخ بالاخره تموش کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or