امتیاز شما به کنفرانس های E3 2014

کدام کنفرانس E3 امسال بهتر بود؟

• Microsoft

رای‌ها: 99 35.6%
  • EA Games

رای‌ها: 3 1.1%
  • UBISOFT

رای‌ها: 15 5.4%
  • SONY

رای‌ها: 161 57.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Frobary

Loyal Member
خب دوستان کنفرانس ها هم تموم شد، Nintendo Direct مونده که اونم کسی خواست امتیاز بده امشب می تونه ببینه مراسم رو :دی مثل همیشه اینجا می تونید به کنفرانس ها امتیاز بدید، یه توضیح کوچک هم بدبد بد نیست. دعوا هم نکنید، چون از نظر هر کسی کنفرانس شرکت محبوبش بهتره :دی

Micorsoft:5/10
Sony:5/10

از سونی بیشتر انتظار می رفت ولی اونجوری که باید نبود....همه ما میدونیم the order بازی خیلی خوبی هست قبلا هم تریلر ازش بیرون امده بود..این گیم پلی هم که نشون دادن فوقوالعاده بود..مشخصه یک ایپی جدید و خارقالعاده...همه منتظر گیم پلی از U4 بودن که متاسفانه جر یک تریلر CG چیز بیشتری در کار نبود.
من احتمال میدم U4 اواخر 2015 بیاد..چون واقعا مشخصه هیچی نداشتن رو کنن از گیم پلی و بازی حالا حالا ها کار داره.
سورپرایز سونی GTA V و LBP بود که برای من خیلی جذاب نبود...بازی Bloodbrone هم که گیم پلی نشون ندادن ولی تریلر جذابی داشت..بقیه بازی هام که مولتی بودن فکر کنم.

من فقط کنفرانس سونیو دیدم که یک کنفرانس معمولی و خیلی خوب بود! چند مولتی پلتفرمر عالی و چند انحصاری عالی! معرفی ip های جدیدشم عالی بود! (8)

ماکرو رو شنیدم گند زده و اگه تمام هایپاشو توی کنفرانس می گفت (هیلو و فورزا و ...) قطعا شاهکار میشد!

- - -ویرایش - - -

ip جدید ناتی
ip جدید گوریلا
ip جدید سانتا
گیرز جدید
هیلو 5
کوانتوم بریک
TLG
کرش (که البته من از نبودنش مطمئن بودم)
ip جدید کرایتریون گیمز (حد اقل یک تیزر و معرفی کوتاه)
میرورز اج (ریبوت) (تریلر)
مس افکت جدید (تریلر)
دیس آنرد 2
فال اوت 4
گاد اف وار 4
انچارتد کالکشن
-------------------------------
اینا همه اونایی بودن که همه ارزو داشتن باشن ولی نبودن! e3 قبلش بهتر از خودش بود!

ماکروسافت با معرفی کنسول نسل جدید خودش که برای بازی طراحی کرده خوب عمل کرد
6 از 10

یوبیسافت به مراتب اتفاقای بهتری داشت
7 از 10

EA هم توی کنفرانس حضور داشت؟
3 از 10

سونی
واقعاً حقش 8 از 10 ـه از بقیه خیلی بهتر بود.

سایت های بزرگ و تقریباً اونوریا بیشتر با کنفرانس مایکروسافت حال کردن ! نمرات بالا رو بهش دادن ! اینجا به کنفراس مایکروسافت 1 میدن ! یه عده تو BC فک کنم تکرار E3 های پارسال رو دیدن ! توهم زدن !! :d

همه جا و همه سایتها دارن از کلیت E3 تعریف میکنن و من هر ریوویی دیدم کنفرانس مایکروسافت رو هم عالی توصیف کرده بودن. فقط تو این سایت معظمه که همه هیپن و سیستمش با بقیه دنیا فرق داره.

سایت های بزرگ و تقریباً اونوریا بیشتر با کنفرانس مایکروسافت حال کردن ! نمرات بالا رو بهش دادن ! اینجا به کنفراس مایکروسافت 1 میدن ! یه عده تو BC فک کنم تکرار E3 های پارسال رو دیدن ! توهم زدن !! :d

این سایت های بزرگ کدومان مثلا؟ چند نمونه لینک کنید لطفا

کلا چیزی که من از e3 چند سال اخیر یاد گرفتم اینه که هر کس بسته به سلیقش که به هر طرف نزدیک اون رو بهترین کنفرانس انتخاب می کنه....یعنی تعداد بازیهای معرفی شده و کمیت و کیفیتش بعد از اون علاقه و سلیقه قرار می گیره
کلا امسال هر دو کنفرانس سونی و مایکرو در یه حد بودن(حالا شاید نیم نمره هر کدوم بالاتر یا پایینتر) ولی کلیت و سورپرایزها نزدیک و شبیه هم بود(البته ای کاس سونی بیشتر اون هدست واقعیت مجازیشو نشون میداد و قشنگ واسه یه بازی معروف استفاده می کرد تا به کل کنفرانس می ترکید)

.

همه جا و همه سایتها دارن از کلیت E3 تعریف میکنن و من هر ریوویی دیدم کنفرانس مایکروسافت رو هم عالی توصیف کرده بودن. فقط تو این سایت معظمه که همه هیپن و سیستمش با بقیه دنیا فرق داره.
این چیزها طبیعیه! :دی داشتیم سالی که از GameSpot و IGN گرفته تا 1UP و فروم های مختلف کنفرانس سونی رو برتر میدونستن، ولی اینجا بروبچ به کنفرانس مایکروسافت رأی بیشتری داده بودن و با عصبانیت میگفتن فقط یک فن بوی میتونه کنفرانس سونی رو بهتر از مایکروسافت بدونه! :دی
کلاً هر دو کنفرانس خیلی به همدیگه نزدیک بودن و اختلاف جوری نبوده که بگیم یکی به مراتب بهتر از اون یکی بود. اینجا دیگه بحث سلیقه هست که هرکسی کدوم کنفرانس رو بیشتر دوست داره. اون دوستانی هم که (از هر دو طرف) میگن کنفرانس X غوغای عالم بوده و در تاریخ نظیر نداشته و کنفرانس Y داغون ترین حالت ممکن رو داشته، دیگه آدم چی بگه! :دی

Microsoft 15/10 :x
اصلاً هم مشخص نیست داری ترول میکنی:dبرو آقا برو خودتو سیاه کن:d

حالا کاری به کنفرانسای مایکرو و سونی ندارم ولی کلا" الان تو فرومای خارجی 80-90 درصد راضین از کنفرانسا ، فاز این بچه های BC رو نمیدونم که میگن در حد انتظار نبوده و فلان بود و بهمان بود و مگاتن میخواستیم و از این حرفا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or