امتیاز شما به کنفرانس های E3 2014

کدام کنفرانس E3 امسال بهتر بود؟

• Microsoft

رای‌ها: 99 35.6%
  • EA Games

رای‌ها: 3 1.1%
  • UBISOFT

رای‌ها: 15 5.4%
  • SONY

رای‌ها: 161 57.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Frobary

Loyal Member
خب دوستان کنفرانس ها هم تموم شد، Nintendo Direct مونده که اونم کسی خواست امتیاز بده امشب می تونه ببینه مراسم رو :دی مثل همیشه اینجا می تونید به کنفرانس ها امتیاز بدید، یه توضیح کوچک هم بدبد بد نیست. دعوا هم نکنید، چون از نظر هر کسی کنفرانس شرکت محبوبش بهتره :دی

همشون lol از 10! در مجموع مزخرف ترین E3 تاریخ. بدون هیچ سورپرایز یا نکته خاصی. بدون گیم پلی. یه مشت CG مزخرف. حداقل انتظارات من یه نفر به هیچ عنوان برآورده نشد و اصلا راضی نیستم! ارزش ترول کردن هم ندارن. در این حد!:|

مایکروسافت 7 میگیره سونی رو ندیدم چیزی نمیگم اما EA کلا 0 هم زیادشه اول کنفرانس رو دیدم خصوصا حرکتی که با ME زد حالم خراب شد :|

در مجموع شاید راضی نباشم از کنفرانس ها اما یه سری چیزای جالب هم داشت برای من :
یکی مستر چیف کالکشن بود و اون یکی هم GTA V که واقعا لازم بود نسخه نسل بعدی هم داشته باشه .

به دلیل اینکه مایکروسافت نمایش امسالش دچار تغییر روندی شده بود که منجر به Game Game Game شد از نظر من :
7.5 مایکروسافت
6.5 سونی
6.0 یوبی
EA رو هم ندیدم

آخرین ویرایش:
Sony : 8.5/10

Microsoft : 8/10

EA : 3/10

Ubisoft : 6/10

سونی و ماکرو تقریبا یه کیفیت از کنفرانش رو به نمایش گذاشتم . ضعف های کنفرانس ماکرو نبود هیچگونه سوپرایز و WOW مومنت بود که خب کلا تک تک اجزای نمایش داده شده تو کنفرانس قبلا لو رفته بود ولی با اینحال تمرکز کلا رو بازی بود و بازی همش نمایش داده شد .
سونی از طرف دیگر سوپرایز های خیلی خیلی خیلی خوبی داشت که اگه بجای 2 ساعت کنفرانس رو 1 ساعت و نیم میکرد بدون شک بهش 10/10 میدادم ولی نبود بعضی از بازی های تایید شده هم عجیب بود و 20 الی 30 دقیقه کنفرانس عملا خواب اور بود . نبود Drive Club یکی از بزرگترین سوالات کنفرانس هست وگرنه تعداد انحصاری های معرفی شده در اینجا هم بسیار زیاد بود Blood Born , Let It Die , abz , U4 و LBP3 (:x) و 1886 و .... ولی خب همون 30 دقیقه به کل اعصاب خرد کن بود .
یوبی هم بد نبود و تقریبا مثل هر سال بود و مشکلی نبود ولی خب اینا هم ریتم خودشون رو از دست دادن .
ea هم که اصلا ولش کن :| کنفرانس رو با پاورپوینت اجرا کردن فکر کنم :|

مایکروسافت 7.5
خیلی بازی معرفی کردن ولی هیچ کدومشون اثر شدید نداشتن نمایش سورپرازهای کنفرانسم در حد تیزرهای CG و Pre-render بود ، اکثر سورپرایزهای بزرگ رو قبل کنفرانس معرفی کرده بودن.
سونی 7
سونی واقعا چیز خاصی تو کنفرانسش نداشت به جز LBP3 بیشتر بازیای قابل توجه رو که قبلا اعلام کرده بودن بزرگترین سورپرایز کنفرانس به نظر من انونس GTA5 برای کنسولهای نسل بعد PC بود.
EA 4
کلا تو باقالی بودن همین 4ـم بین خودمون باشه :p
یوبی سافت 8.5
به نظرم به عنوان یه شرکت بازی سازی لاین آپ قوی ای داشتن ، مجری کنفرانسم خودش 6-7 تا اکسکلوسیو بود :d

Sony
8 از 10
اون جانشین عمو Jack خیلی حرف زد حوصله ـمون سر رفت یه تیکه :دی
Microsoft
6.5 از 10
قبل از E3 اومد هر چی کله گنده و خبر مهم داشت رو خودش لو داد بعد تو E3 فقط یه دونه سوپرایز درست و حسابی (بازی کامیا) داشت.
واقعا اشتباه بزرگی کرد که FH2 و QB و H5 و SO و... رو قبل کنفرانس معرفی کرد.
EA Sports
3 از 10
نابود عاقا نابود :|
اومدن از Mirror's Edge یه دونه کانسپت نشون دادن :|
ME4 رو هم گفتن ما داریم می‌سازیمش خیلی شاخ ـه به خدا :|
BF رو هم که کردن GTA: SA :|
Ubisoft
6 از 10
بازی هاش رو لامصب تو همه کنفرانس ها نشون می‌ده دوباره خودش هم کنفرانس می‌ذاره :دی

من هنوز کامل ندیدم بعدا نمره میدم ولی Inside عجب چیزی بود، یعنی تو همون تریلر کوتاه چنان حسی رو به من منتقل کرد که هنوز تو شوکم :دی یعنی قشنگ چند پله بالاتر از Limbo بود، حیف که انحصاری زمانی هست :دی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or