امتیاز شما به کنفرانس های E3 2014

کدام کنفرانس E3 امسال بهتر بود؟

• Microsoft

رای‌ها: 99 35.6%
  • EA Games

رای‌ها: 3 1.1%
  • UBISOFT

رای‌ها: 15 5.4%
  • SONY

رای‌ها: 161 57.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Frobary

Loyal Member
خب دوستان کنفرانس ها هم تموم شد، Nintendo Direct مونده که اونم کسی خواست امتیاز بده امشب می تونه ببینه مراسم رو :دی مثل همیشه اینجا می تونید به کنفرانس ها امتیاز بدید، یه توضیح کوچک هم بدبد بد نیست. دعوا هم نکنید، چون از نظر هر کسی کنفرانس شرکت محبوبش بهتره :دی

کنفرانس های EA MICROSOFT SONY دیدم و UBI تریلر های مهمشو

رده بندی من :

SONY
UBI
MICRO
EA

نمره از ۱۰ :
۸
۷
۵.۵
۰+۱ بخاطر فیفا که اونم ...

دلایل نمره کم کردنم :

سونی : معرفی نشدن TLG، بین کنفرانس ۳۰ دقیقه کنفرانس افت داشت
یوبی : شرو ور کاری های بین کنفرانس ! کلا ۱۰ MIN آخر خوب بود ! نمایش اساسین هم خیلی عالی !
ماکرو : نبود هیچ گونه سورپرایز تو مراسم ، پایین تر از سطح توقع بودن ( امسال مسلا قرار بود رو کنند همه چیز رو ! )
EA :‌بدرد نخور !!!

آخرین ویرایش:
سونی = 5
یوبی = 4
مایکرو = 4
EA رو ندیدم، ولی اینطور که به نظر میاد،تنها چیزی که منتظرش بودم SW:BF بوده که نمایش گیم پلی نداشته+تعریفات(:|)ـی که یک سری دوستان کردن، همون 1 :|

از 5 میباشد نمرات! :d

توضیحات! خوب یک پلتفرمر داشتیم سونی! :x + اون اولش بسی بازی ترکوند! :-" ، هرچی هم نمایش میدادن یه جمله فلان چیز انحصاری میزدن تنگش! یعنی یه چیز به ما میماسه این وسط! :d :-" اکثر نمایش ها هم گیم پلی بود! :d
ولی چقدر بازی ترسناک داشتیم:| the Order ترسناک میزد:| ، بازی سودا51 هم ترسناک میزد یکم:|

مایکرو هم ... خوب مهمترین نمایشش برای من AC بود! واقعا نمایش عالیی داشت! :d بعدش بازی کامیا! بالاخره دیدن H&S حال میده! :d Sunset ته خنده بود تریلرش! :)) یعنی ورود طرف،عالی بود! =)) بقیه ی نمایش ها هم خوب بود! فقط گیم پلی کم داشت:(

یوبی هم خوب! مهد AC :-" یک نمایش و یک تریلر CG ، مثل همیشه یک بازی ته کار معرفی کردن حال داد! :d تریلر the Division خوب بود آخراش! فقط خاک تو سرشون! :| خودشون رو کشتن با موتور بازی:-" الان که فکر میکنم، میتونه 3.5~4 بشه! چون اون خرت و پرتای وسطش رو یادم رفته بود! :|

EA هم هیچ سالی،هیچی برای من نداره تقریبا:(

آخرین ویرایش:
sony=9
بازی های aaa انحصاری بیشتر! سورپرایز جی تی ای! بتمن!
microsoft=7
به جز تا حدودی بازی کامیا بقیه انحصاری ها برام جذاب نبودن! یعنی تو اون سبک و سیاقی که من می پسندم نبودن! اکثرا رو کو آپ تمرکز داشتن در حالی که من سینگل خفن که توش غرق بشی رو بیشتر می پسندم!
برا ea و ubi رو هنوز ندیدم!

مایکرو 8/10
چون هایپمون رو برد بالا و همون به ضررش تمام شد.
سونی 8/10
آنچارتد و 1866 و پراجکت بیست (BLOODBORNE) از قبل معرفی شده بودن ، می مونه LBP 3 و بقیه مولتی ها.
EA 1/10
....
Ubi 6/10
همین 6 ـم مدیون چند دقیقه آخرن.

هم مايكرو و هم سوني هر دومتوسط بودن و سورپرايزهاي همشون تقريبا لو رفته بود(به جز بازي كاميا براي مايكرو و بازي lbp3 براي سوني)
در نتيجه بهترين امتياز به هر دوشون ٧ هستش

+

كنفرانس يوبي و ea هم كه كلا اب قطع بود:d(حالا باز يكم يوبي قابل تحملتر بود)

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or