خب دوستان کنفرانس ها هم تموم شد، Nintendo Direct مونده که اونم کسی خواست امتیاز بده امشب می تونه ببینه مراسم رو مثل همیشه اینجا می تونید به کنفرانس ها امتیاز بدید، یه توضیح کوچک هم بدبد بد نیست. دعوا هم نکنید، چون از نظر هر کسی کنفرانس شرکت محبوبش بهتره
سونی که انچارتد رو از قبل معرفی کرده بود ،project beast که لو رفته بود،LB3 هم که خبر خوبی بود برای طرفدارانش- گیم پلی اوردر منو جذب نکرد
برای دارندگان ویتا سوپرایزی نداشت ،بازی های مهم گیم پلی نشون ندادن مثل مایکروسافت
چندتا ایندی نشون دادن که انحصاری زمانی بود مثل no man sky (عجب چیزیه) ،بتمن هم که حرف نداشت ،معرفی gta نسل بعد غیر منتظره نبود
مایکرو هم که نظرمو دادم تو تاپیکش حوصله نیست پیدا کنم:d
در کل فکر میکنم مایکرو بیشتر سوپرایز داشت با اینکه اخبار خیلی بهتری قبل از e3 داشت
اپیک فیل شدیم با هم:d
حداقل سونی میخواست هیچی نشون نده هیپ هم نمی کرد اما خدایی uc4 و lbp3 خیلی به من چسبید ولی در مجموع فکر کنم جزو بدترین e3 ها بود اگه سونی یا مایکر یه چیز درست حسابی مثلا برا سونی یه گیم پلی ازuc4 یا برا مایکر یه تیزر از گرز داشتن راحت میتونستن سبقت بگیرن چون هیچکس چیز خاصی نداشت
من فعلا مال EA و Microsoft رو دیدم، مال EA بسیار بیخود بود (فقط بازی ورزشی و ویدئو های خسته کننده راجع به بازیهای خوبشون)
Microsoft هم که امسال خیلی فرق کرده بود، فقط توی عنوان های انحصاری بجز اونایی که میدونستم چی هستن هیچکدوم چشمم رو نگرفت، ولی عنوان های مولتی پلتفرم قشنگی رو نشون دادن.....
پس
EA:5
Microsoft:8
دوستان قبول کنید ابتدای نسل همیشه E3 ها مضخرف بوده مثله ساله 2006 که مضخرف بود اما یک سال قبلش ساله 2005 فوق العاده بود اینم مثله همون 2013 فوق العاده بود اما 2014 خوب نبود هر چند مضخرف هم نبود به هیچ وجه.
مایکروسافت: 8/10
سونی: 8/10
توضیح هر دو شبیه هم هست! دو تا کنفرانس خیلی خوب با کلی بازی، ولی بدون سورپرایز درجه یک. بازی هایی که قبلاً معرفی شده بودن که هیچی، بازی های جدید هم توی هر دو طرف 90%ـشون از قبل کلی شایعه در موردشون پخش شده بود و چیزی این وسط دیده نمیشد که آدم از شدت حیرت فریادش به آسمان ها بلند بشه! کاش این شایعه پخش کن ها و منابع مطلع و ... نسلشون منقرض میشد که جذابیت E3 بالاتر بره.
بقیه کنفرانس ها رو هم کامل ندیدم و نظری ندارم!
در مجموع E3 بدی نبود و کلی تریلر ریز و درشت هست که باید بشینم سر وقت ببینم، ولی مگاتون و سورپرایز و ... نداشت متأسفانه. حتی Ubisoft هم دیگه آخر کنفرانسش یه بازی خفن جدید معرفی نکرد!
سونی کنفرانسش هیچ سوپرایزی نداشت حالا حداقل ماکروسافت سه تا سوپرایز داشت که کسی فکرشو نمی کرد
ضعف کنفرانس ماکرو عدم حضور گرز و بازی Rare بود
و ضعف کنفرانس ونی هم نبود TLG و کراش و بازی دیوید کیج و GOW4 بود و همچنین 40 50 دقیقه کنفرانس سونی به TV SHOW و آمار و...تلف شد
نکته مثبت کنفرانس ماکرو هم این بود که همه وقت رو بازی نشون دادن
نکته مثبت کنفرانس سونی هم حضور آنچارتد بود
مایکروسافت 8.5 از 10
لذت کافی رو بردم از کنفرانس دلیلش هم این بود که معقول به قضیه نگاه کردم انتظارم درحد یه کنفرانس 90 دقیقه ای بو که هر سال برگزار میشه ، مطمئنن نسل هشتم یه بازه 8 سالس (1-2 سال اینور اونور) یه نمایشگاه هرسال برگزار میشه و نباید توقع داشته باشیم به یک باره 10ـها New IP معرفی شه اگر اینجوری باشه دیگه باید در نمایشگاه های آتی رو تخته کنن دلیل این که میگفتم الکی انتظارات رو نبرین بالا هم همین بود ، در هر صورت کنفرانس یه کنفرانس کامل بود همش بازی بازی بازی!!! شاید نکات ضد حالش نمایش نداشتن گرز و معرفی نشدن بازی جدید اپیک بود ولی واقع بینانه نگاه کنیم امکان این نمایش ها هم زیر 5 درصد بود.معرفی شدن و نمایش مسترچیف کالکشن ، کرکداون ، بازی جدید کامیا و FH 2 و... انقدر خوب بود که شاید بشه گفت میتونیم اصلاً به موارد ضدحال فکر نکنیم.با توجه به 25 دقیقه زمان کمتر کنفرانس مایکرو از کنفرانس سونی و این که دو کنفرانس با توجه به این اختلاف زمانی در یه حد بودن کنفرانس مایکرو رو بهتر میدونم و چه بسا اگر مایکروسافت تمامی قضایایی که قبل از کنفرانس معرفی کردن رو برای نمایشگاه میزاشتن یکی از بهترین کنفرانسای این چندسال اخیر رو شاهد بودیم!
سونی 8 از 10
از این کنفرانسم لذت بردم خوب بود شروع خوبی هم با Destiny داشت در کل از بازی های مولتی پلتفرم که بگذریم (نماییشون خیلی خوب بود تو دو کنفرانس) من بیشتر منتظر معرفی Project Beast بودم که معرفی شد و بسی خوش حال شدم و آخر سر هم معلوم نشده انحصاری هست یا خیر (امیدوارم حداقال بازی خوب و هاردکوری باشه) بعد از اونم منتظر Uncharted بودم که اونم نمایش دادن و خوب بود بقیه کنفرانسم نمایش بازی های مختلف بود که سرگرم کننده و به جز اون 45 دقیقه ی عذاب آوری که داشتن (و حسابی هم حوصله سربر بود) بقیه کنفرانس خوب و نرمال بود سورپرایز دیگش برای من معرفی یک دفعه ی GTA بود چون ذهنیتی که داشتم فکر میکردم تو کنفرانس مایکرو معرفی میشه و اصلاً منتظر معرفی شدنش تو کنفرانس سونی نبودم وفاتحش رو خونده بودم.در کل ارزش بیدار موند تا ساعت 8 رو داشت!
یوبی سافت هم 6 از 10
در کل خوب بود کنفرانسش قوی نبود ضعیفم نبود در کل بازی هایی که تو کنفرانسای دیگه بودن رو دوباره نشون داد ولی با این حال کسل کننده نبود!