امتیاز شما به کنفرانس های E3 2014

کدام کنفرانس E3 امسال بهتر بود؟

• Microsoft

رای‌ها: 99 35.6%
  • EA Games

رای‌ها: 3 1.1%
  • UBISOFT

رای‌ها: 15 5.4%
  • SONY

رای‌ها: 161 57.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Frobary

Loyal Member
خب دوستان کنفرانس ها هم تموم شد، Nintendo Direct مونده که اونم کسی خواست امتیاز بده امشب می تونه ببینه مراسم رو :دی مثل همیشه اینجا می تونید به کنفرانس ها امتیاز بدید، یه توضیح کوچک هم بدبد بد نیست. دعوا هم نکنید، چون از نظر هر کسی کنفرانس شرکت محبوبش بهتره :دی

Microsoft : 9
Sony : 7.5
EA : 3
بقیش رو هم ندیدم .

ماکروسافت همین که بیخیال کینکت شده بود تا حدودی یه جهش بزرگ هست . به نظرم بازی هاش همه جذاب بودن مخصوصا Halo کالکشن با تمام بسته الحاقی ها + بتا Halo 5 در کنارش sunset City بود چی بود به نظرم خیلی جذاب اومد بازیش معرفی Tomb Raider جدید - Forza یه بازی جدید از سازنده های limbo یا نشان دادن گیم پلی The Devision کلا کنفرانس خوبی بود. Fable Legend عالی بود ویدیوش و بازیش .

EA که کلا بیخیال ! تو برنامه ای که گیم اسپات داشت یکیشون یه حرف خوبی زد وقتی ازشون پرسید نظرت در مورد The Sims 4 چیه طرف گفت فقط میتونم بگم چرا ؟! چه نیازی الان داشتیم به سیمزی که هیچ تفاوتی از نظر ظاهری با Sims 3 نداره . به نظرم کلا مسخره بود کنفرانسش . اضافه کردن احساسات و این حرف ها رو میتونستن روی همین sims 3 بیارن . جدای از اون واقعا خسته شده از اینکه هر سال یک شماره از سری بازی های گلف - فیفا - NBA و و و ببینم نصف کنفرانس Ea Sport بود خسته کننده بود . Star Wars و Mass Effect به قولی Maybe ! شاید نجات داد کنفرانس رو

سونی . کنفرانسش متوسط بود یه بسته الحاقی برای Infamous و معرفی LBP 3 یا گفتن اینکه GTA V برای PC و کنسول های جدید میاد ( من هنوز رو نسل قبل بازی نکردم . واقعا زیاد علاقه ای ندارم من خوشحال میشدم بجای اینکه اسم GTA رو بشنوم اسم Red Dead Redemption یا L.A Noier به گوشم میرسید . )
نشون دادن یه تریلر از Uncharted 4 برام اصلا کافی نبود . دوست داشتم Ip جدید گوریلا معرفی میشد . Last Of Guardian اصلا تریلر هیچی یه 40 ثانیه در موردش حرف میزدن هم برام کافی بود. به نظرم The Last Of US الان زود بود برای اینکه روی PS4 منتشر بشه . باید میزاشتن یکمی بگذره قبل از معرفی شماره جدیدش معرفی میکردند به شخصه هیچ علاقه ای ندارم بعد از چند بار رفتن روی PS3 این بازی رو روی PS4 دوباره تجربه کنم چون چیز جدیدی وجود نداره .
البته نکات مثبت هم داشت Far Cry 4 ویدیو گیم پلی معرفی عناوین ریز انحصاری برای کنسول یا عنوان Ratchet & Clank یا Dead Island 2 یا BloodBorne اگر اشتباه نکنم عنوان ژاپن استدیو ، در کل خوب بود .
ولی من فکر میکردم یکمی توجه ها رو به Vita جلب کنه که اینطور نشد .

سایت های بزرگ و تقریباً اونوریا بیشتر با کنفرانس مایکروسافت حال کردن ! نمرات بالا رو بهش دادن ! اینجا به کنفراس مایکروسافت 1 میدن ! یه عده تو BC فک کنم تکرار E3 های پارسال رو دیدن ! توهم زدن !! :d
فكر كنم شما توهم زدي :d به عنوان مثال مقاله EDGE در مورد e3 امسال رو خوندي شما ؟؟!! بعد يه لطفي كن اون ليست اين سايت هاي بزر گ كه ميگي رو بزار ما هم بهره مند شيم

این سایت های بزرگ کدومان مثلا؟ چند نمونه لینک کنید لطفا
http://forum.bazicenter.com/thread88401/page261/#post3271800
E3 2014: Microsoft is all About the Games - IGN
IGN حتی یه ویدئو گذاشته به اسم:
5 Reasons why Microsoft press rocks(اون 5 باید بیاد اینور:دی)
من کامنتهای VG247 رو هم چک میکردم اکثریت راضی بودن، مخصوصا از کنفرانس مایکروسافت.
گیم اسپات هم کلی از کنفرانس سونی تعریف کرده بوده و بهش لقب Epic داده، حالا چون یه عده کنفرانس مایکروسافت رو به دلایل نامعلومی دوست نداشتن و کنفرانس سونی هم به نسبت بازیهای کمتری داشت، همه اومدن میگن نه اصلا کلا E3 امسال داغون بود. در صورتی که هر دو خوب بودن اما مایکروسافت کلا فقط و فقط گیم نشون داد(چیزی که همه نبودش رو تو سالهای اخیر یه صعف واسه مایکروسافت به حساب میاوردن)، تعداد انحصاری بیشتری هم نمایش داد نسبت به سونی. دیگه یا انتظاراتتون مشکل داره یا انقدر فن بویید که دقت تشخیص ازتون گرفته شده.(تو رو حالا الزاما نمیگم کیوان:دی)

مایکرو 8
سونی 7
بقیه رو ندیدم .در ضمن به مایکرو واسه این 8 دادم که نمایش halo5و GOWرو نشون ندادند . ولی در عوض به قدری fableو halo cعالی بود که نمایش بقیه گم شدن.+یه عالمه انحصاری ;;)هی میزد only on xboxیا only on xbox and pc

من کامنتهای VG247 رو هم چک میکردم اکثریت راضی بودن، مخصوصا از کنفرانس مایکروسافت.
گیم اسپات هم کلی از کنفرانس سونی تعریف کرده بوده و بهش لقب Epic داده، حالا چون یه عده کنفرانس مایکروسافت رو به دلایل نامعلومی دوست نداشتن و کنفرانس سونی هم به نسبت بازیهای کمتری داشت، همه اومدن میگن نه اصلا کلا E3 امسال داغون بود. در صورتی که هر دو خوب بودن اما مایکروسافت کلا فقط و فقط گیم نشون داد(چیزی که همه نبودش رو تو سالهای اخیر یه صعف واسه مایکروسافت به حساب میاوردن)، تعداد انحصاری بیشتری هم نمایش داد نسبت به سونی. دیگه یا انتظاراتتون مشکل داره یا انقدر فن بویید که دقت تشخیص ازتون گرفته شده.(تو رو حالا الزاما نمیگم کیوان:دی)
Gamingbolt الان جزو سايت هاي بزر گ دنيا ست ??? Realy???
بزرگيش من مبهوت كرد :d
----------------------------------------------
Microsoft's E3 2014 press conference: a solid but uninspiring start for Phil Spencer's 'new Xbox' | News | Edge Online
پس حتما اين مقاله EDGE مطالعه بفرماييد .
در انتهاش هم اشاره ميكنه كه كنفرانس سوني دوباره بهتر از مايكرو بوده .

Gamingbolt الان جزو سايت هاي بزر گ دنيا ست ??? Realy???
بزرگيش من مبهوت كرد :d
بنده هیچجا نگفتم سایت بزرگ. گفتم همه سایتها، یه دوست دیگه ای بود گفت سایتهای بزرگ و کیوان نقل قولش کرد. چشمهاتون هم مثل قدرت طنزتون مشکل داره ظاهرا.

مایکرو..............8/10
این سورپریزایه کوچیک و بزرگی که قبل کنفرانس اعلام کرده بودنو میزاشتن داخل کنفرانس واقعا بهتر و پر بارتر میشد.یکی نیست به اون یابو:dکه کنفرانس مدیریت کرده بگه آخه یابو:dحیف اون گیم پلی qb نبود که قبل کنفرانس دادین بیرون و تو کنفرانستون اومدین dragon age نشون میدین:|
سونی..........7.5/10
این امتیازو سر gameplay بازی the order میدم که واقعا تو e3 امسال و فقر گیم پلی تنها گیم پلی درست حسابی بود که نشون دادن.unchrted که چیز خاصی نشون ندادن ازش اینم فقط به خاطر از سر بازکنی بود ولی خب همینم تاثیرشو داشت

جدا از کنفرانس ها من هنوز تریلر گیمپلی mgs pp ---دویژن --- و مخصوصا ویچر 3 رو ندیدم ولی مطمئنم تریلر گیمپلی batman arkham city شاهکار بود! اصلا اگه این بازی نامزد بهترین نمایش e3 نشه جای سواله

همش اوکیه بجز اون قسمت قرمز رنگ..هر جوری حساب کنی تو این E3 سونی انحصاری های بیشتری نشون داد

بعد از دیدن همه کنفرانس ها، با اینکه کنفرانس مایکروسافت اون چیزی نبود که انتظار داشتم (حالا به هر دلیلی از جمله سطح انتظار بالا!) ولی بازم به نظرم بهترین کنفرانس متعلق به مایکروسافت بود. EA که کلا پرت بود از قضیه و یه مشت CG و داکیومنتری از مراحل ساخت بازی هاش آورده بود به کنفرانسش که فقط بگه اینا هم هستن! Ubisoft هم خوب بود ولی خیلی قابل پیش بینی بود. حتی معرفی R6 هم میشد حدس زد بعد از اون خبرهایی که اومد دارن بازی رو از اول میسازن و حرفای Ubisoft Toronto، با یه چیز کاملا متفاوت از Patriots طرفیم. فقط تنها چیزی که نمیشد حدس زد، تغییر نام بازی بود. Ubi در کل راضی کننده بود.
رقیبای اصلی امسال مایکروسافت و سونی بودن که هر دو ضعف های شبیه به هم داشتن؛ بازی های اصلیشون (Uncharted و Halo) هیچ کدوم به حدی که آماده نمایش دادن گیم پلی باشن نرسیده بودن و یکی با CG و اون یکی با تریلر In-Engine بازیشون رو نمایش دادن. هر دو هم کمبود یه Megaton داشتن. سورپرایز هر دو داشتن که شخصا سورپرایزهای کنفرانس مایکروسافت رو بیشتر پسندیدم. برتری اصلی کنفرانس مایکروسافت به سونی هم به نظرم این بود که 90 دقیقه فقط بازی نشون داد و سراغ آمار و ارقام و این مسائل نرفت که کاملا نشون میده سیاست های آینده اش چیه و این خبر خوشحل کننده ایه. مایکروسافت اگه یکی از بین Rare، اپیک، کرایتک یا بلک تاسک رو تو کنفرانسش برای نمایش بازیشون داشت، با اختلاف بهترین کنفرانس چند سال اخیر میشد ولی بازم با این حال، در مجموع کنفرانسش به نظرم بهتر از سایر رقباش بود.

یکی از مهمترین دلایل اینکه کنفرانس سونی بهتر از مایکرو بود تو بخش انحصاری این بود که حداقل 2 تا انحصاری داشت که به معنای کلمه گرافیک نسل بعد رو نشون می داد و اگه از بازی فروم سافتور هم نمایشی از داخل بازی نشون می داد اون هم می تونست واقعا نسل بعدی باشه!
نمایش انچارتد و د اردر از لحاظ گرافیکی فک بر انداز بودن و غیر اینها هیچ انحصاری نبود که واقعا نسل بعدی واقعی رو نشون بده! البته تا حدودی میشه فورتزا رو هم داخل کرد!
نکته ی بعدی اینکه درسته قبول دارم هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد ولی اون 4 تا بازی تاپ سونی رو اگه با توجه به نمایشهاشون و پتانسلشون و گذشتوشن و ...در نظر بگیریم هر 4 تا پتانسل شاهکار شدن و حتی کاندید های جدی گوتش شدن هستن واقعا AAA واقعی محسوب میشن! ولی از اونور عنوانی نبود که واقعا بگیم مدعی جدی کسب گوتی هست! بازم میگم این حدسیاته!
نکته ی بعدی اینکه در کنفرانس سونی یکی از بزرگترین سورپرایزهایی که مدتها خیلی ها منتظرشن بود هم پی سی باز ها و هم نسل هشتمی ها و اون هم خبر جی تی ای بود برا نسل بعد و کنفرانس ها!
در کنار اینها حضور بانجی و هک شدن اسمش رو باندلی برا PS4 هم از بزرگترین جذابیت ها بود!
در کل هر دو خوب بودن ولی خب یک سر و گردن سونی نمایشش بالاتر بود ولی خب چیزی از ارزش های نمایش مایکرو کم نمیکنه!
من یعد یکی دو سال به این نتیجه رسیدم که اگه به دنبال یک سینگل خفن و پر محتوا هستید کنسول سونی جای بهتری هست ولی اگه بیشتر عشق CO-OP زدن باشید کنسول مایکرو جای بهتری هست! بخش مولتی و چند نفره هم که تو دوتا تقریبا برابره !

آخرین ویرایش:
اگه بخام به سونی نمره بدم 9 میدم اگه 2 تا jrpg انحصاری معرفی میکرد 10 میدادم ;)
بنظرم تو اکثر سبک ها بازی خوب قراره از راه برسه و اگه مولتی ها رو هم در نظر بگیریم راضی کنندس کارش.
بقیه رو هم چون ندیدم و نظری ندارم.

سلام به همه...:bighug:
من همه کنفرانس هارو زنده و قبل و بعد کنفرانس ها مصاحبه با سازنده و نقد برسی های رو دیدم می تونم بگم ماکروسافت 5/10...:p
بعد EA بود بعد نبود 3/5 میدم...;)
بعد Ubi بود که بهتر از EA بود که 4/5 میدم...:d
بعد Sony بود که بعد نبود Litel Big 3 سرحال اود من و بعد رفته رفته کم شد تا خدایی بدون فن بازی می گم Uncharted 4 امد از جا پریدم اون گرافیک کارگردانی دوربین نوع حرکت واقعا از جا پریدم
رفتم جلوی مانیتور واقعا عالی بود به سال پیش نمیرسید اما از ماکرو یه سره گردن بالاتر بود و نمره هم 9/10 میدم ترکوند...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or