هیچ کدوم از کنفرانسا به هیچ وجه راضیم نکرد. سونی و مایکرو هر کدوم 6 می دم. Uncharted و اوردرخیلی خوب بودند، از اونرم هیلو ، فورتزا و فیبل نظرمو خیلی جلب کردند.
مایکرو به ضرب و زورم باید کوانتومو میاورد که یه شوکیس گرافیکی داشته باشه. فیبل جزیاتش خیلی خوب بود ولی یه بازی فانتزی نمی تونه اون هایپ گرافیکی مورد نظر رو ایجاد کنه به نظرم. تو آخر کنفرانس مایکرو خیلی حرصم گرفته بود که اون مگاتن ثرد پارتی معرفی نشد.
سونی هم با یدونه آنچارتد واقعا خودشه بالا کشید. (صورت نیت اول تریلر: WOW)به غیر از اوردر هیچ چیز دیگه ای نبود. نمی فهمم درایو کلاب کجا بود؟ یدونه تریلر هم نمی تونستن نشون بدن؟ خوشا به حاله کسایی که وان دارن هورایزن 2 رو به بدن می زنن. درایوکلاب مارو که خود سونی هم تحویل نمی گیره. اون مردک که به جای ترتون اومده بود که وامصیبتا، نیم ساعت یه بند چرت و پرت گفت کله صبحی. خوب شد خوابم نگرف بتمن و آنچارتد از کفم نرفت.
اینم نظرم شخصیمه : پرزنتر های سونی به شدت Lameـن.
اون فیل اسپنسر که اول کنفرانس خیلی شیک و مجلسی میاد میگه ما و سونی و نینتندو اومدیم که بهترین گیم هارو بسازیم برای گیمرها . خودشو بالاتر از بقیه نمی دونه و همیشه احترام می زاره به رقبا.
اونم اندرو هاوس که مثل اینکه ترول های کنفرانس برهوت قبلی خیلی چسبیده بهش ، باز وسط کنفرانس، برداشتن کینکتو ترول کرد. باشه حالا مایکرو خوب یا بد اول کینکت رو اجباری کرده که چی حالا وسط کنفرانس رسمی خودتو مثل بچه کوچولو ها می کنی.
بعدشم این قضیه که از هر دو جملشون وا میستن که ملت تشویق کنن. بازی ما یدونه لباس بیشتر داره چند ثانیه مکث که ملت اجباری تشویق کنن. نیاز به توجه تا چه قدر؟
اصلا یه جوری بود، یه سری هرچی میشد جیغ میزدن. طرف اومده می گه من اسکات فلانی هستم نایب رئیس استودیوهای جهانی بلاه بلاه، صدای جیغ فریاد چنان اومد سر Master Chief Collection من همچین صدایی نشنیدم.
این قضیه خیلی بشتر برام نمود پیدا کرد مایکرو بعد معرفی بازیای انحصاریش 1 ثانیه هم فرصت نمیداد در جا زن می گفت please welcome...