e3 پارسال کجا و امسال کجانه سورپرایزی نه چیزی فقط تنها سورپرایزش GTA V بود که باهاش خیلی حال کردم
بهترین نمایش ها از نظر من(سونی و نینتندو رو ندیدم
)
1. Batman: AK
2. AC: Unity
3. Far CRy 4
4. Grand Theft Auto V
5. Halo 5
6.The Witcher 3
7.The Diivision
خب همه رو کامل دیدم امتیزات به شرح زیر است
ماکرو 8.5
سونی و یوبی 8
سونی خیلی خوب بود وسطش خواب اور شده بود یه قدری برا همین نیم نمره از ماکرو کمتر دادم
ea 5
نینتندو 4.5
اصلا با کنفرانس نینتندو حال نکردم شایدم دیگه با سن من جور درنمیاد ولی بیشتر بازی های رده سنی پایین معرفی کرد که زیاد اهلشون نیستم
من نگفتم بچه های پنج ساله ....گفتم رده های سنی پایینببخشید یعنی مثلا legend of zelda ی wii u برای بچه های 5 ساله هست واقعا ؟
شما میدونید star fox چی هست ؟ درسته ازش نشون ندادن نمایش درست و حسابی یا اصلا میشه گفت تقریبا نشون نداد اما همین که معلوم شد تائیید شده برای وی یو به قدری هایپ ایجاد کرد !!!
ببخشید اینطور که پیداست تا به حال زیاد بازی های نینتندو رو نرفتید وگرنه همچین نظری بعیده به نظرم
فکر نکنم درست حسابی بازیهای جدید نینتندو رو رفته باشید
بچه گانه دیگه یعنی چی ؟ ؟
ببخشیدا
ممنون
راستی جدای از کنفرانس خبر زیر :
E3 2014: Nintendo Hopes to Share Metroid News in the "Near Future" - Nintendo Life
![]()
خودش خیلیییییییییییییی مهمه به نظرم !
من نگفتم بچه های پنج ساله ....گفتم رده های سنی پایین
در اینکه بعضی از بازی های نینتندو مثل سوپر ماریو یا zelda عناوین خوبی هستن هیچ شکی نیست منتها دیگه برای شخصی با سلیقه من زیادی فانتزی هست
من نمرات رو از دید خودم گفتم هر کس نظری داره و سلیقه ای منم اینطور سبک بازی رو نمیپسنده
همینجا تو همین تاپیکم به کنفرانس نینتندو 10 امتیاز کامل دادن به هر حال اونا سلایق متفاوتی دارن منتها از دید من اینه
آقا من نظرم عوض شد، بخاطر B:AK به سونی هم 9 میدم>:dکنفرانس ها رو ندیدم ولی میدونم چی توشون معرفی شد
سونی:8
ماکرو:9