دقيقا كيوان جان منم تو همه ي پست هام همينو گفتم كه بيشتر اين موفقيت رو بايد تعلق بديم به تيم سازنده بازي نه SE چون اونا بودن كه بازي رو ساختن و كار اصلي رو انجام دادندر رابطه با هیتمن جدید وتوم ریدر جدید من 100% نظرم اینه که دست اکتیویژن هم بود بازیشون همینی میشد که الآن هست ! اصلا قبل از این که اسکوئر سهام ایداس رو بخره من فکر کنم هیتمن داشت ساخته می شد !
===
آقا من اصلا نمیگم ناشر هیچ کارست ، خیلی هم تاثیر گذاره اما ، کار اصلی رو در مورد کیفیت ساخت بازی سازنده می کنه .
همه رو جمع می کنم می ذارم پست اول سهیلمن موندم اينجا تاپيك امتيازات هستش يا بررسي كيفي عملكرد Square Enix:d
جون من بي خيال شيد.پس فردا كسي نتونه دو روز تاپيك رو چك كنه بايد 17 صفحه دنبال يك امتياز بگرده.
SE خیلی غوله با این اوصاف. پس چرا خودش بازی درست حسابی درحده کیفیت hitman و TR نداره؟ (یا نداشت). بعد از خرید Edios یهو متحول شد؟موافقم:d
دوستانی که میگن SE هیچ کاری نکرده یه دلیل بیارن که چرا مثلا TOMB RAIDER وضع بازیاش تو اون شماره های آخر اونجوری بود و یدفعه تو این شماره این همه هایپ شد و کیفیتش بالاتره؟یا حتی هیتمن که تو همه نمایش هاش تا حالا همه رو امیدورا نگه داشته.این بازی هم که شماره قبلش کجا و این کجا...
اصلا منطقی نیست که بگیم SE تو کیفیتشون بی تاثیر بوده!
SE خیلی غوله با این اوصاف. پس چرا خودش بازی درست حسابی درحده کیفیت hitman و TR نداره؟ (یا نداشت). بعد از خرید Edios یهو متحول شد؟
آره همونه. چون اسم IP دست اکتی بوده اسم رو عوض کردن.دوستان این همون The Crime:Hong Kong هست که اسمش تغییر کرده؟؟؟
احمق واسه یه دقیقشه.در اینکه Activision ناشر احمقی هست که شکی نیست .! فقط امیدوارم قبل از اینکه نوامبر برسه ، پیش بینی 2000ساله 2012 به واقعیت تبدیل بشه و رنگ BlackOps2 رو نبینیم .
قربونت برم این حرفها دلیل داره.نمیدونم بعضی از دوستان چرا در این تاپیک به اکتیویژن بی احترامی میکنند؟ اینجا تاپیک امتیاز هست نه بحث در رابطه اکتیویژن!
اولا كه نديدم و بايد بينایی چشم عقاب داشت نمره رو تو عكسی با اين فرمت خدای JPEG خوند، ثانيا كو لينك نقدا؟ بعد اين كه الان الكی 5 صفحه بدون اينكه نمره ديگه ای بياد تاپيك جلو رفته درسته؟این چیه اونوقت؟!![]()
![]()
ای بابا اين مسخره بازیا چيه عين 5 صفحه رو ديدم يه امتياز نبود، تو پست اول تاپيك هم نبود، اولش كه صفحه آخر رو باز كردم فكر كردم دسته كم 20 تا نمره رو گرفته! عوضش پر پست در مورد دعا، مناجات، نذر، كنكور و بابام گفته قبول نشی كتكت می زنم و... بود! يكم مراعات كنيد اينجا كه چت روم نيست!