امتیازات Sleeping Dogs

Kavigne

کاربر سایت
درود ... برای شروع فوق العادست .

بازی 14 آگوست امسال ، یعنی 24 مرداد و برای PS3 ، X360 و PC عرضه می شه .

87240928216428827960.jpg

آخرین ویرایش:
در رابطه با هیتمن جدید وتوم ریدر جدید من 100% نظرم اینه که دست اکتیویژن هم بود بازیشون همینی میشد که الآن هست ! اصلا قبل از این که اسکوئر سهام ایداس رو بخره من فکر کنم هیتمن داشت ساخته می شد !
===
آقا من اصلا نمیگم ناشر هیچ کارست ، خیلی هم تاثیر گذاره اما ، کار اصلی رو در مورد کیفیت ساخت بازی سازنده می کنه .
دقيقا كيوان جان منم تو همه ي پست هام همينو گفتم كه بيشتر اين موفقيت رو بايد تعلق بديم به تيم سازنده بازي نه SE چون اونا بودن كه بازي رو ساختن و كار اصلي رو انجام دادن;)

من موندم اينجا تاپيك امتيازات هستش يا بررسي كيفي عملكرد Square Enix:d

جون من بي خيال شيد.پس فردا كسي نتونه دو روز تاپيك رو چك كنه بايد 17 صفحه دنبال يك امتياز بگرده.

من موندم اينجا تاپيك امتيازات هستش يا بررسي كيفي عملكرد Square Enix:d

جون من بي خيال شيد.پس فردا كسي نتونه دو روز تاپيك رو چك كنه بايد 17 صفحه دنبال يك امتياز بگرده.
همه رو جمع می کنم می ذارم پست اول سهیل :دی ! نگران نباش ...

موافقم:d
دوستانی که میگن SE هیچ کاری نکرده یه دلیل بیارن که چرا مثلا TOMB RAIDER وضع بازیاش تو اون شماره های آخر اونجوری بود و یدفعه تو این شماره این همه هایپ شد و کیفیتش بالاتره؟یا حتی هیتمن که تو همه نمایش هاش تا حالا همه رو امیدورا نگه داشته.این بازی هم که شماره قبلش کجا و این کجا...
اصلا منطقی نیست که بگیم SE تو کیفیتشون بی تاثیر بوده!
SE خیلی غوله با این اوصاف. پس چرا خودش بازی درست حسابی درحده کیفیت hitman و TR نداره؟ (یا نداشت). بعد از خرید Edios یهو متحول شد؟

SE خیلی غوله با این اوصاف. پس چرا خودش بازی درست حسابی درحده کیفیت hitman و TR نداره؟ (یا نداشت). بعد از خرید Edios یهو متحول شد؟

آی پی برای بازار غربی نه نداشت چون اصلا نیازی نداشت نسل قبل ، ولی شرایط تو این نسل عوض شده و SE هم پیشرفت کرده تو سیاست گزاری . نمی تونی کتمان کنی که Eidos خیلی افت کرده بود و با خریده شدن توسط SE جون تازه گرفت .

در اینکه Activision ناشر احمقی هست که شکی نیست .! فقط امیدوارم قبل از اینکه نوامبر برسه ، پیش بینی 2000ساله 2012 به واقعیت تبدیل بشه و رنگ BlackOps2 رو نبینیم .

دوستان این همون The Crime:Hong Kong هست که اسمش تغییر کرده؟؟؟
آره همونه. چون اسم IP دست اکتی بوده اسم رو عوض کردن. ;)
در اینکه Activision ناشر احمقی هست که شکی نیست .! فقط امیدوارم قبل از اینکه نوامبر برسه ، پیش بینی 2000ساله 2012 به واقعیت تبدیل بشه و رنگ BlackOps2 رو نبینیم .
احمق واسه یه دقیقشه. :دی
بدیش اینه که پیش بینی مربوط به 21 دسامبر هست. BO2 رو متاسفانه میبینیم. :دی

نمیدونم بعضی از دوستان چرا در این تاپیک به اکتیویژن بی احترامی میکنند؟ اینجا تاپیک امتیاز هست نه بحث در رابطه اکتیویژن!
قربونت برم این حرفها دلیل داره. :دی
این IP که قبلا اسمش True Crime بود مال اکتیویژن بود ولی وقتی اقبال از این شرکت برمیگرده، امتیاز این عنوان رو به Square Enix می فروشه. و دلیل اصلی این کار فقط یه چیز هست و اون هم توجه بیشتر به ماشین پول سازی اکتیویژن یعنی Call of Duty.
به همین خاطر هر چی فحش به اکتیویژن بدن حقشه.
اکتیویژن قبلا هم از این کارها کرده، مهمترین نمونه اش فروختن امتیاز انتشار بازی Brutal Legend به EA بود.

ای بابا اين مسخره بازیا چيه عين 5 صفحه رو ديدم يه امتياز نبود، تو پست اول تاپيك هم نبود، اولش كه صفحه آخر رو باز كردم فكر كردم دسته كم 20 تا نمره رو گرفته! عوضش پر پست در مورد دعا، مناجات، نذر، كنكور و بابام گفته قبول نشی كتكت می زنم و... بود! يكم مراعات كنيد اينجا كه چت روم نيست!
این چیه اونوقت؟!
yahoo_7.gif

87240928216428827960.jpg
اولا كه نديدم و بايد بينایی چشم عقاب داشت نمره رو تو عكسی با اين فرمت خدای JPEG خوند، ثانيا كو لينك نقدا؟ بعد اين كه الان الكی 5 صفحه بدون اينكه نمره ديگه ای بياد تاپيك جلو رفته درسته؟

آخرین ویرایش:
ای بابا اين مسخره بازیا چيه عين 5 صفحه رو ديدم يه امتياز نبود، تو پست اول تاپيك هم نبود، اولش كه صفحه آخر رو باز كردم فكر كردم دسته كم 20 تا نمره رو گرفته! عوضش پر پست در مورد دعا، مناجات، نذر، كنكور و بابام گفته قبول نشی كتكت می زنم و... بود! يكم مراعات كنيد اينجا كه چت روم نيست!

این چیه اونوقت؟!:-/

87240928216428827960.jpg

4 تا امتیاز از بازی اومده که همش هم تو پست اول مشخصه، بازی هم یک ماه دیگه منتشر میشه و احتمالا بقیه امتیازات میره واسه حوالی منتشر شدن بازی، این چند تا امتیاز هم همش مربوط به مجله ها هست و لینک نقد و اینا ندارن قاعدتا. الان اگه سر این بازی و امتیازتش و مسائل مربوط بهش بحث نشه، سر چی باید بحث بشه؟ یا اینکه کلا نباید بحث بشه؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or