امتیازات Sleeping Dogs

Kavigne

کاربر سایت
درود ... برای شروع فوق العادست .

بازی 14 آگوست امسال ، یعنی 24 مرداد و برای PS3 ، X360 و PC عرضه می شه .

87240928216428827960.jpg

آخرین ویرایش:
خب منم بازیو از استیم خریدم . اگه بد دربیاد کیوان خفت میکنم :d اینقد هایپ و اینجور مزخرفات کردی کک میندازی تو ... :d ریویو گیم اسپاتو دیدم بیشتر شبیه Just cause و Saintrow هس تا عناوین دیگه . امیدوارم تایم خوبی رو باهاش سپری کنمو از خریدم پشیمون نشم ;)

^^^ اگر پشیمون شدی من حساب می کنم باهات :دی !
حالا نه که اچیومنتاش رو هم 100% کنی بگی خوشم نیومد :| :دی !
نه باو :| :دی جاست کاز یه دموی تکنیکی بی مصرف بود ،این بیشتر مثل سینتس راو 3 هست .

درخشندگی Sleeping Dogs در نمرات و نقد ها

هم اکنون تعدادی از نمرات اولیه این عنوان منتشر شده است که همه آن ها عالی به نظر می رسد.

جالب اینجاست که مجله رسمی پلی استیشن ایتالیا ازSleeping Dogs به عنوان بهترین بازی جهان آزاد سال ٢٠١٢ نام برده است . مجله رسمی پلی استیشن بریتانیا هم در مورد این بازی بیان کرده است : "درخشان ترین سورپرایز وحشیا نه ٢٠١٢ " مجله OXM بریتانیا هم عنوان کرده است : "سرگرم کننده در هر نحو" دیگر نمرات را می توانید در ادامه مشاهده کنید.

احتمالا Activision برای این که ساخت این عنوان را بر عهده Square Enix گذاشت حسرت خواهد خورد.

امتیاز های بیشتر بزودی قرار خواهد گرفت. در صورت مشاهده امتیاز جدید آن را در همین تاپیک قرار بدهید.

نمرات :

Official Xbox Magazine : 75/100

OXM (Uk) : 9/10

EGM (U.S) : 9.5 / 10

OPM (U.K) : 9/10

Game Informer : 7.8 / 10

feedyourconsole : 9 / 10

Games Master UK : 9.1 / 10

IGN : 8.5 / 10

gamespot : 8 / 10

OPM (ITALY) : 8.5 / 10

اگر دوستان متهم نکنن که فقط دارم امتیازای بالا رو می ذارم : (:دی)

Sleeping-Dogs1.jpg

Dealspwn : 9 / 10

Pros
  • Fantastic core elements
  • Cop/Triad ratings and social online features are fantastic
  • Hong Kong is wonderfully realised
  • Police case missions are great and varied
Cons

• Though some elements may seem awfully familiar to genre fans
  • The main story itself could perhaps be a little better
  • Navigation trail occasionally misleading

کیوان جان یه سوال،
بازی مگه منتشر نشده؟ جریان این امتیازایی که هنوز داره میاد چیه؟ با من دوباره استعدادمو تو چیزایی که نمیدونم به نمایش گذاشتم؟:-/

کیوان جان یه سوال،
بازی مگه منتشر نشده؟ جریان این امتیازایی که هنوز داره میاد چیه؟ با من دوباره استعدادمو تو چیزایی که نمیدونم به نمایش گذاشتم؟:-/
همون طور که بازیسنتر خودمون هنوز بازی رو نقدر نکرده ،سایت های دیگه ای هم هستن (تعدادشون هم نسبتا زیاده) که بازی رو پس از عرضه نقد می کنن ؛من اتفاقا همین پریشب یه نقد جدید دیدم از Mass Effect 3 (:دی!!!) که به بازی 9 داده بود !
در کل پروسه نقد بازی پس از ریلیز عادیه .

کیوان جان یه سوال،

من یادم میاد 20 روز از انتشار Max 3 PC گذشته بود بعضی از سایتها و مجلات تازه نقدش میکردن و متاشو از 91 به 87 رسوندن . تاریخ نقدشونم هست میتونی بری ببینی این که 1 هفته هم نیس عرضه شده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or