تا 80 درصد شبیه بتمن آرکهام سیتی هست کامبت سیستمش ...خودشون هم قبلا گفته بودن این رو !همه جا از سیستم کامبتش زیاد تعریف میشه. مثل اینکه چیز هلویی در اومده.
تا 80 درصد شبیه بتمن آرکهام سیتی هست کامبت سیستمش ...خودشون هم قبلا گفته بودن این رو !
!!!تو بازی سنتر دوستان لطف کردن و بازی رو بیش از حد هایپ کردن! همون در حد 80 هست هیچ چیز خاصی هم نداره
چرا فرهود ،شوتینگ داره ،درایوینگ داره ،مبارزات تن به تن هم داره ؛بخش مبارزات تن به تن ـش شبیه بتمنهمگه شوتینگ نداره ؟
یکجور میگی 80 انگار میانگین 80 کمه.به نظر من تا الان بهترین بازی تابستان امسال بوده به نمره ها هم در مورد این بازی کاری ندارمتو بازی سنتر دوستان لطف کردن و بازی رو بیش از حد هایپ کردن! همون در حد 80 هست هیچ چیز خاصی هم نداره
یکجور میگی 80 انگار میانگین 80 کمه.به نظر من تا الان بهترین بازی تابستان امسال بوده به نمره ها هم در مورد این بازی کاری ندارم
Darksiders II داستان و اکشن خوبی داره ولی یه نگاه به گرافیکش بندازی این حالت بهت دست میده:بهترين بازي تابستون امضاي بنده هست:d
!!!
===
به قول یکی از بچه ها بازی بالای 90 = شاهکار ،زیر 90 چرک زایمان ،چیزی خاصی نداره !!! Go on ...
===
یکجور میگی 80 انگار میانگین 80 کمه.به نظر من تا الان بهترین بازی تابستان امسال بوده به نمره ها هم در مورد این بازی کاری ندارم
هم شبیه بتمنه هم مثه پانیشر میتونی از محیط واسه کشتن استفاده کنی.تا 80 درصد شبیه بتمن آرکهام سیتی هست کامبت سیستمش ...خودشون هم قبلا گفته بودن این رو !
خواست تمرکز کنه رو call ofکه نکنه یه موقع پیشرفت کنه.من موندم Activision بازی به این خوبی رو برای چی به Square Enix واگذار کرد!
اونم در کنارش.کلا تابستان چون قحطی بازی هست این دو تا بازی غنیمت هستندبهترين بازي تابستون امضاي بنده هست:d
خب اون معلومه که هیچ بازی قابل مقایسه با GTA نیست.شما بودجه این دو تا بازی رو با هم مقایسه کنید هم می فهمید کدوم سرتر هست چه برسه به بقیه چیزهانیازی نیست بچه هارو به یاد بیاری منم نگفتم 80 بده اما طوری تعریف میکردن که جای gta و میگیره منم میگم بازی ای که متاش 80 شده با اونی که 98 شده به هیچ وجه قابل قیاس نیست! افتاد یا بازم بگم ؟!
---------- نوشته در 07:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------
نه 80 ایرادی نداره! منم نگفتم کمه و مشکلی داره میگم در همین حد 80 هست بازی منم نگفتم بده ولا
نه بابا ؟نیازی نیست بچه هارو به یاد بیاری منم نگفتم 80 بده اما طوری تعریف میکردن که جای gta و میگیره منم میگم بازی ای که متاش 80 شده با اونی که 98 شده به هیچ وجه قابل قیاس نیست! افتاد یا بازم بگم ؟!
این جمله از کیه ؟هیچ چیز خاصی هم نداره