امتیازات Sleeping Dogs

Kavigne

کاربر سایت
درود ... برای شروع فوق العادست .

بازی 14 آگوست امسال ، یعنی 24 مرداد و برای PS3 ، X360 و PC عرضه می شه .

87240928216428827960.jpg

آخرین ویرایش:
تو بازی سنتر دوستان لطف کردن و بازی رو بیش از حد هایپ کردن! همون در حد 80 هست هیچ چیز خاصی هم نداره
!!!
===
به قول یکی از بچه ها بازی بالای 90 = شاهکار ،زیر 90 چرک زایمان ،چیزی خاصی نداره !!! Go on ...
===
مگه شوتینگ نداره ؟
:|
چرا فرهود ،شوتینگ داره ،درایوینگ داره ،مبارزات تن به تن هم داره ؛بخش مبارزات تن به تن ـش شبیه بتمنه :دی !

تو بازی سنتر دوستان لطف کردن و بازی رو بیش از حد هایپ کردن! همون در حد 80 هست هیچ چیز خاصی هم نداره
یکجور میگی 80 انگار میانگین 80 کمه.به نظر من تا الان بهترین بازی تابستان امسال بوده به نمره ها هم در مورد این بازی کاری ندارم

!!!
===
به قول یکی از بچه ها بازی بالای 90 = شاهکار ،زیر 90 چرک زایمان ،چیزی خاصی نداره !!! Go on ...
===

نیازی نیست بچه هارو به یاد بیاری منم نگفتم 80 بده اما طوری تعریف میکردن که جای gta و میگیره منم میگم بازی ای که متاش 80 شده با اونی که 98 شده به هیچ وجه قابل قیاس نیست! افتاد یا بازم بگم ؟!

---------- نوشته در 07:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------

یکجور میگی 80 انگار میانگین 80 کمه.به نظر من تا الان بهترین بازی تابستان امسال بوده به نمره ها هم در مورد این بازی کاری ندارم

نه 80 ایرادی نداره! منم نگفتم کمه و مشکلی داره میگم در همین حد 80 هست بازی منم نگفتم بده ولا

تا 80 درصد شبیه بتمن آرکهام سیتی هست کامبت سیستمش ...خودشون هم قبلا گفته بودن این رو !
هم شبیه بتمنه هم مثه پانیشر میتونی از محیط واسه کشتن استفاده کنی.

---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:28 PM ارسال شده بود ----------

من موندم Activision بازی به این خوبی رو برای چی به Square Enix واگذار کرد!
خواست تمرکز کنه رو call ofکه نکنه یه موقع پیشرفت کنه.

بهترين بازي تابستون امضاي بنده هست ;;):d
اونم در کنارش.کلا تابستان چون قحطی بازی هست این دو تا بازی غنیمت هستند
نیازی نیست بچه هارو به یاد بیاری منم نگفتم 80 بده اما طوری تعریف میکردن که جای gta و میگیره منم میگم بازی ای که متاش 80 شده با اونی که 98 شده به هیچ وجه قابل قیاس نیست! افتاد یا بازم بگم ؟!

---------- نوشته در 07:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------

نه 80 ایرادی نداره! منم نگفتم کمه و مشکلی داره میگم در همین حد 80 هست بازی منم نگفتم بده ولا
خب اون معلومه که هیچ بازی قابل مقایسه با GTA نیست.شما بودجه این دو تا بازی رو با هم مقایسه کنید هم می فهمید کدوم سرتر هست چه برسه به بقیه چیزها

نه بابا ؟
هیچ چیز خاصی هم نداره
این جمله از کیه ؟
===
این که بازی x با بازی y قابل مقایسه باشه یا نباشه یه بحثه ،این چیزی که تو داری می گی یه چیز دیگه ...اول میای میگی بازی چیز خاصی نداره ،بعد هم میای می گی نه با GTA قابل مقایسه نیست !خوبه دیگه ،هر بازی Open World ـی رو بیایم بذاریم کنار GTA بگیم بخور ! GTA امتیازاش 98 ـه ،فلذا اون OW چیز خاصی نداره .
خدا روزی رسونه ،جاهای دیگه ...

هنوز برای من سواله چرا اکثر سایت ها به گرافیک بازی گیر دادن و اونو ضعیف قلمداد کردن ؟

بنظر من برای یه بازی OW خیلی خوبه و جزییات کارکتر ها و ماشین ها و اجزای شهر ها خیلی بالاست ولی ...:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or