امتیازات Sleeping Dogs

Kavigne

کاربر سایت
درود ... برای شروع فوق العادست .

بازی 14 آگوست امسال ، یعنی 24 مرداد و برای PS3 ، X360 و PC عرضه می شه .

87240928216428827960.jpg

آخرین ویرایش:
من کی گفتم فقط تو تاپیک EA یا BF ؟! :-/

اونی هم که نقل قول کردی بعد اون همه پست که اکتی رو مقصر میدونستم خواستم که کنایه ای به دفاع هایی که فنهای کال "نه اکتیویزن" به نفع اکتی میکنن زده باشم

پ.ن: نمیدونم تو مدرسه به شما کنایه یاد ندادن هر دفعه باید توضیح بدیم ...
تو مدرسه به ما کنایه یاد دادن به شما سواد یاد ندادن یه جمله رو درست بخونید

به گفته شما هم قطار های ما
منظورم از به گفته شما هم قطار ها بود که شما این جا رو میدون جنگ فرض کردید یار و یار کشی میکنید و از این واژه استفاده میکنید

تو مدرسه به ما کنایه یاد دادن به شما سواد یاد ندادن یه جمله رو درست بخونید

نه دیگه یاد ندادن وگرنه اگه چند صفحه قبل و تاپیک های دیگه رو میخوندی کاملا میفهمیدی دارم به کنایه میگم ...

منظورم از به گفته شما هم قطار ها بود که شما این جا رو میدون جنگ فرض کردید یار و یار کشی میکنید و از این واژه استفاده میکنید

یار و یارکشیا خیلی وقته انجام شده کجای کاری ...

الان چند صفحه ملت تقدیر و تشکر کردن،چند صفحه زدن تو دهن استکبار دنیای گیم و نتیجه گیری هم کردن که بازی خفنه اونم با 4 تا امتیاز >:d<
ادامه بدید.
تازه همون 4 تا امتياز اصلا معلوم نيست نقدشون چی بوده و بازی چه محاسن و ايرادایی داشته و فقط يه نمره ازشون هست و يه جمله كه خود سازنده بازی از نقدها در آورده (هيچ بقالی نمی گه ماستم ترشه) و تاپيك شده كوبيدن اكتيويژن و اسپم. شاهكار بودن بازی و در نتيجه خاك بر سر شدن اكتيويژن هم در حالی مشخص شده كه IGN، GS، يوروگيمر، EDGE و گيم اينفورمر هنوز نمره ندادن.
خوبه انقدر اين كارا رو كنيد كه برسيم به دعوا تو تاپيك نمرات حسن كچل>:d

آخرین ویرایش:
تازه همون 4 تا امتياز اصلا معلوم نيست نقدشون چی بوده و بازی چه محاسن و ايرادایی داشته و فقط يه نمره ازشون هست و يه جمله كه خود سازنده بازی از نقدها در آورده (هيچ بقالی نمی گه ماستم ترشه) و تاپيك شده كوبيدن اكتيويژن و اسپم. شاهكار بودن بازی و در نتيجه خاك بر سر شدن اكتيويژن هم در حالی مشخص شده كه IGN، GS، يوروگيمر، EDGE و گيم اينفورمر هنوز نمره ندادن.
خوبه انقدر اين كارا رو كنيد كه برسيم به دعوا تو تاپيك نمرات حسن كچل>:d

اقاي بامزه تو اون نقد ها كه نيومدن بازي رو بكوبن و بگن اشغال بوده و همشه نكته منفي هست بازي ، بعد بهش نمره هاي 8.5 تا 9.5 بدن و اون يكي بگه بهترين بازي OW بوده !!

اون مجله ها و سايت هايي هم كه ميگيد هيچ دس كمي از اينا كه ميگيد نداره و همون EDGE براي همشون كافيه !! انقدر مجله سخت گيري هست كه هر وقت يه 9.5 داد بدونيم اون بازي حداقل يه بازي خيلي خوب هست .

و بله متاسفانه اكتيويژن لايق تمام اينه جوك هست چون انقدر احمق و پول پرست بود كه يه بازي خيلي خوب رو از دست بده !!

اقاي بامزه تو اون نقد ها كه نيومدن بازي رو بكوبن و بگن اشغال بوده و همشه نكته منفي هست بازي ، بعد بهش نمره هاي 8.5 تا 9.5 بدن و اون يكي بگه بهترين بازي OW بوده !!

اون مجله ها و سايت هايي هم كه ميگيد هيچ دس كمي از اينا كه ميگيد نداره و همون EDGE براي همشون كافيه !! انقدر مجله سخت گيري هست كه هر وقت يه 9.5 داد بدونيم اون بازي حداقل يه بازي خيلي خوب هست .

و بله متاسفانه اكتيويژن لايق تمام اينه جوك هست چون انقدر احمق و پول پرست بود كه يه بازي خيلي خوب رو از دست بده !!
با كلمه اولی كه گفتین كار ندارم;) در مورد بقيه اش:
مجله OPM ايتاليا! تنها مجله ای بوده كه گفته بهترين OP امسال هست و بهش 8.5 داده. OPM و OXM انگلستان هر دو 9 دادن و EGM (كه فكر كنم منظورتون از EDGE اين بود) 9.5 داده.
وقتی كه نمره 8.5 داره و 10 هم نداره و مطمئنا سايت های ديگه كه نمره ندادن (اونایی كه گفتم) سخت گيری بيشتری می كنن معنيش اينه كه متای بالای 90 گرفتنش مثل صعود هلند در صورت برد تو بازی آخر تو يورو 2012 هست.
من پست ها رو خوندم جوری برداشت كردم كه دوستان اين بازی رو چيزی مشابه RDR دونستن و تا اين حد گنده اش كردن...نه در اين حدم نيست و اگه بهترين OP شه دليلش اينه كه امثال GTA يا SR نيستن.
ضمن اينكه اگه بازی محدوديت زمانی نقد داشته باشه معلومه اينا نمرات خوب خوبه ها بودن كه شركت گذاشته رو سايتش...(البته اينو كه محدوديت زمانی برای انتشار نقد داره يا نه رو نمی دونم)
من خودم منتظر اين بازی بودم و بهش اميدم داشتم ولی هر وقت بگم شاهكاره و تو OP با وجود RDR و GTA يه بازی درجه يكه حتما بعدش می رم دهنم رو با آب می شورم!

آخرین ویرایش:
همون EDGE براي همشون كافيه !! انقدر مجله سخت گيري هست كه هر وقت يه 9.5 داد بدونيم اون بازي حداقل يه بازي خيلي خوب هست .
اینی که 9.5 داده Edge نیست ، EGM ـه :d ... Edge کلا خورد نمره نمیده اصلا .

مگه مخفف Edge game magazine نيست ؟؟!!:-/:d ولي خب اره اينم حرف درستيه ادج نمره يه كله ميده ! :d مثل اينكه اشتب شد :d
EGM مخفف Electronic Gaming Monthly هست که یه مجله ی آمریکایی ـه و دو ماه یه بار منتشر میشه.
Edge یه مجله ی انگلیسی هست که ماهانه منتشر میشه.
تنها شباهت این دو تا اینه که هر دو مجله انگلیسی زبان هستن و هردو به بازی های ویدئویی میپردازن.

GameInformer - 7.75/10

1. "The experience is worth playing, but the buggy gameplay makes Activision's lack of faith in the title is understandable".

2. "While the story itself doesn't offer much in the way of creative mission objectives, a healthy assortment of distractions are available".

3. "Fans of Rocksteady's Batman games should enjoy Sleeping Dogs' fighting system, as it features Wei countering and attacking like he's the caped crusader".

4. "Taking on Hong Kong's underworld with your fists and feet is great, but gunplay is cookie-cutter by comparison".

5. "Shootouts only become frequent later in the game, and their generic nature made me want to charge out from behind cover and deliver a few jump kicks instead of shooting bullets".

6. "Unfortunately, I encountered several bugs and other issues. On top of bugs that forced checkpoint restarts, I also experienced minor annoyances like a lack of transitional animations during combat and lines of dialogue that abruptly cut off".

7. "When everything works correctly, Sleeping Dogs is fun. Combat is rewarding, the leveling system stands out from the open world pack, and driving feels natural. Even if the game was bug free, the ho-hum mission structure and unexciting gunplay are still causes for concern"

8 . "If you're looking to explore the criminal underbelly of a city and get in some trouble, you could do worse than Sleeping Dogs while you wait for Rockstar's top dog".

GameInformer - 7.75/10
بازيي كه توي اينجا انقدر هايپ ميشد اين بود؟؟؟؟!!!!!!!
چقدر دوستان اينجا به acti فحش دادن. چقدر مسخرش كردن.(قابل توجه اين دوستان مورد ١ نقد بالا رو بخونن)
تازه با توجه به نقدي كه نوشته نمره خوب داده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or