گزینه ی دوم صحیح هستسر چی باید بحث بشه؟ یا اینکه کلا نباید بحث بشه؟![]()
منظورم اون بحث کیفیت بازی های غربی SE هست. اون قضیه Activision هم خداییش باحال بود دیگه، قبلا هم از این کارها کرده بودنگزینه ی دوم صحیح هست
والا ما که بحثی نمیبینیم فقط ملت دارن به اکتیویژن دری وری میگن. یکی میگه su*k it activision یکی دیگه میاد میگه قیافه ی اکتیویژن دیدن داره، یکی دیگه به اکتی فحش عمه میده، یکی دیگه میگه اکتیویژن آب بریزخب این که نشد بحث
خیلی واضحه اکتیویژن به هر دلیلی دوس داشته این بازی رو بفروشه بره. مشکل شما چیه حالا؟ باید از بچه های BC اجازه میگرفت برا فروختن بازیش؟ اصلا دوست داره همه ی استدیو هاش رو مجبور کنه COD بسازن ماهی یدونه COD بده بیرون خداد میلیارد هم سود کنه. Problem ؟ مال خودشه اختیارشو داره. نخرید آقا جان نخرید. دیگه این همه دری وری گفتن نداره که.
همینو بگو!گزینه ی دوم صحیح هست
والا ما که بحثی نمیبینیم فقط ملت دارن به اکتیویژن دری وری میگن. یکی میگه su*k it activision یکی دیگه میاد میگه قیافه ی اکتیویژن دیدن داره، یکی دیگه به اکتی فحش عمه میده، یکی دیگه میگه اکتیویژن آب بریزخب این که نشد بحث
خیلی واضحه اکتیویژن به هر دلیلی دوس داشته این بازی رو بفروشه بره. مشکل شما چیه حالا؟ باید از بچه های BC اجازه میگرفت برا فروختن بازیش؟ اصلا دوست داره همه ی استدیو هاش رو مجبور کنه COD بسازن ماهی یدونه COD بده بیرون خداد میلیارد هم سود کنه. Problem ؟ مال خودشه اختیارشو داره. نخرید آقا جان نخرید. دیگه این همه دری وری گفتن نداره که.
میدونم آقا حرفت درسته ولی اون بحث هم به این تاپیک هیچ ربطی نداره.منظورم اون بحث کیفیت بازی های غربی SE هست. اون قضیه Activision هم خداییش باحال بود دیگه، قبلا هم از این کارها کرده بودنمن خودم فن CoD (البته بیشتر بازیهای IW) هستم ولی مثلا متای Sleeping Dogs بالای 80 بشه و فروش خوبی هم بکنه باید حسابی به Activision خندید
![]()
من مخالفممیدونم آقا حرفت درسته ولی اون بحث هم به این تاپیک هیچ ربطی نداره.
تاپیک امتیاز برای بحث در مورد امتیاز ها و نقد ها و تا حدودی هم در مورد خود بازیه. الحمدالله تو این فروم واسه هر بازی 20 تا تاپیک هست. تاپیک PC و PS3 و 360 و مولتی پلیر و 10 تا تاپیک هم واسه اخبار اون بازی ولی هنوز یه عده یاد نگرفتن هر بحثی جایی داره.
تاپیک امتیازای مس افکت 3 که شده بود مقایسه با دیابلو و بحث در مورد RPG هاردکور و این حرفها. تاپیک های دیوید کیج که آخرش به میانگین 97 هیلو ختم میشه. تاپیک های در مورد EA هم که میشه محلی برای کوبوندن COD. این هم که وضعیت این تاپیک.
اصلا کار اکتیویژن اشتباه بوده حسابی هم باید بهش خندید. خب یه نفر میاد یه پست در این مورد میده بقیه همونو لایک کنید و بکشید بیرون از این موضوع دیگه. لازم نیست که هرکی میرسه یه بار دیگه به یه شکل دیگه تکرارش کنه.
محمد جان روی صحبتم با شما نیست، کلی دارم میگم یه وقت ناراحت نشی. فقط چون پستت به این مورد ربط داشت نقل قول کردم.
میدونم آقا حرفت درسته ولی اون بحث هم به این تاپیک هیچ ربطی نداره.
تاپیک امتیاز برای بحث در مورد امتیاز ها و نقد ها و تا حدودی هم در مورد خود بازیه. الحمدالله تو این فروم واسه هر بازی 20 تا تاپیک هست. تاپیک PC و PS3 و 360 و مولتی پلیر و 10 تا تاپیک هم واسه اخبار اون بازی ولی هنوز یه عده یاد نگرفتن هر بحثی جایی داره.
تاپیک امتیازای مس افکت 3 که شده بود مقایسه با دیابلو و بحث در مورد RPG هاردکور و این حرفها. تاپیک های دیوید کیج که آخرش به میانگین 97 هیلو ختم میشه. تاپیک های در مورد EA هم که میشه محلی برای کوبوندن COD. این هم که وضعیت این تاپیک.
اصلا کار اکتیویژن اشتباه بوده حسابی هم باید بهش خندید. خب یه نفر میاد یه پست در این مورد میده بقیه همونو لایک کنید و بکشید بیرون از این موضوع دیگه. لازم نیست که هرکی میرسه یه بار دیگه به یه شکل دیگه تکرارش کنه.
محمد جان روی صحبتم با شما نیست، کلی دارم میگم یه وقت ناراحت نشی. فقط چون پستت به این مورد ربط داشت نقل قول کردم.
نه که هم قطارای شما از هر موقعیتی برای ملعون خوندن EA و له کردن BF استفاده نمیکنن ...
دوستان خواهشا دقت کنید هیچ خرابکاری ربطی به اکتی نداره ...
پ.ن: مرگ بر EA
من مخالفمامتیاز یه عدده، مثل خبر نیست که بخواد یه نفر ترجمه کنه. اون عدد هم همه جا هست، تو GR، تو متا، حتی تو ویکی پدیا هم برای هر بازی لیست امتیازات مهمش رو میزاره. امتیازات همین بازی هم به محض اینکه بیاد بچه ها به صورت کامل میزارن، الان هم 4 تا امتیازی که اومده تو پست اول هست، تا یک ماه دیگه هم فکر نکنم امتیاز جدیدی از بازی بیاد. پس به نظرم واسه بحث منطقی مشکلی نیست، بالاخره یه جایی باید در مورد مسائل جانبی بازی یا امتیازاتی که گرفته بحث بشه که به نظرم بهترین و متمرکزترین تاپیک، میتونه همین تاپیک امتیازات باشه. البته تیکه انداختن و اینا رو جز بحث منطقی حساب نمیکنم ولی خب اونم به جاش کاربرد داره
![]()
آقایون سهامدار Acti گویا یادشون رفته تو اون تاپیکی که کیوان تو صفحه ی اول لینکشو گذاشت چقدر تو سر بازی زدن و گفتن اکتی زرنگی کرده و بازی رو به Square انداخته و.........
حالا که وضعیت بازی مشخص شده میگن چرا به اکتی گیر میدین!
بعد من موندم آمار فروش BO2 چه ربطی به این موضوع داره؟!
مگه ما SD رو با COD مقایسه کردیم؟!
گفتیم سیاست اکتی به خاطر COD باعث بقیه ی IP های خوبش رو از دست بده که این = حماقت.
تمرکز؟!!!!
نمیدونستم Ctrl C + Ctrl V + New Locations تمرکز هم میخواد!!!
اکتی CD خام با اسم COD بده ملت میخرن، فرقی نمیکنه روش تمرکز کنه یا نه.
حالا هی آمارش هم بره بالا، جای SD رو میگیره؟! اونایی که میخواستن SD رو بخرن چون دیگه ناشر اکتی نیست میرن به جاش 2تا COD میخرن؟!
حسین جان این بازی هم طرفداراشو داشت هم اخبارش و اطلاعاتش بلافاصله تو سایت میومد.بازی که تا دیروز همه مورد لطف عنایت قرارش می دادندهر کسی به یک شکلی و تاپیکاش در حال خاک خوردن بود و هیچ اطلاعاتی ازش ابدیت نمی شد
یهو تبدیل میشه به یک اسطوره فقط بخاطر اینکه فلا ن سایت بهش نمره خوب داده
تمرکز؟!!!!ما هم گفتیم از دست دادن این IP ها و گذاشتن تمرکزش رو COD باعث رشد امار فروش COD میشه که وقتی امارش اومد میفهمید حالا به ربطش پی بردید؟؟؟
البته 4 تا امتیاز داریم تا 4 تا امتیازالان چند صفحه ملت تقدیر و تشکر کردن،چند صفحه زدن تو دهن استکبار دنیای گیم و نتیجه گیری هم کردن که بازی خفنه اونم با 4 تا امتیاز >:d<
ادامه بدید.
نه که شما از هیچ فرصتی تو هیچ تاپیکی دریغ نمیکنید باز خوب به گفته شما هم قطار های ما فقط تو همون تاپیک EA BF رو له میکنن نه تو تاپیک امتیازات SLEEPING DOG