کسی نمیگه TR یا Hitman های قبلی ضعیف بودن ولی این نسخه های جدید حداقل تو نمایش هاشون یه چیزی فراتر از حد انتظار بودن، خصوصا TR. نمیشه که یهویی دو تا عنوان اینقدر پیشرفت کننتاپیک امتیازاتهاما حالا که بحثش شده ، به نظرم اسکوئر هیچ کارست !
![]()
دوستان عزیز ، کریستال داینمیکس قبل از این نسخه جدید توم ریدر ، سه تا توم ریدر دیگه هم داشته . هر چقدر هم وضع حافظه ایمون خراب باشه یادمون نرفته TR : Legend ، توم ریدر رو از چه منجلابی در آورد ؛ یا Hitman ، در مورد این یکی نظراتون خیلی جالبه ! اولا که هیتمن از معدود بازی هایی بوده که نسخه ضعیف نداشته و بهترینش هم به نظر اکثر طرفداران این نسخه همون نسخه آخری بوده که اومده Blood Money . چطوری می خواین کیفیت هیتمن 4 ، یا نسخه های توم ریدر این نسلی رو به اسکوئر ربط بدین ؟! بعد یه جوری حرف میزنید که انگاری توم ریدر و هیتمن اومدن و ترکوندن ! آقا نمایش هاشون فوق العاده بودن ، اما بذارید بیان بعد موفقیتشون (!) رو بذارید به حساب اسکوئر .
کسی نمیگه TR یا Hitman های قبلی ضعیف بودن ولی این نسخه های جدید حداقل تو نمایش هاشون یه چیزی فراتر از حد انتظار بودن، خصوصا TR. نمیشه که یهویی دو تا عنوان اینقدر پیشرفت کننیا مثلا Deus Ex: Human Revolution که همه کیفیتش رو دیدن. بازم میگم نمیشه همه چیزو به حساب SE نوشت ولی دیگه اینجوری هم نیست که بگیم SE هیچ تاثیری تو این روند نداشته
![]()
مگه من گفتم رئیس SE خودش بلند شده رفته تو CD و شخصا ساخت TR رو به عهده گرفته؟خداييش SE جز ساختن CG هاي خفن براي اين بازي ها ( كه واقعا هم شاهكار هستند ) هيچ غلطي نكرده :d بازم ميگم SE فقط پول داده بهشون و بس !
مگه من گفتم رئیس SE خودش بلند شده رفته تو CD و شخصا ساخت TR رو به عهده گرفته؟خب همین حمایت کردن رو منظورم هست دیگه، علاوه بر اینکه بهشون پول تزریق میکنه، نفرات جدیدی رو هم به استودیوهاش وارد میکنه، و کلا وظیفه یه ناشر رو به بهترین صورت داره انجام میده.
خوب اسکوئر هم کار بقیه ی ناشرها رو انجام میده دیگه! اینجوری شما دارید عملا ناشر رو زیر سوال میبرید! ناشر که نمیاد بازی رو خودش بسازه. اما مطمئن باشید کیفیت بازی نهایی مستقیما به ناشر بازی برمیگرده!خداييش SE جز ساختن CG هاي خفن براي اين بازي ها ( كه واقعا هم شاهكار هستند ) هيچ غلطي نكرده :d بازم ميگم SE فقط پول داده بهشون و بس !
آخه چه فراتر از حد انتظاری برادر من ؟!کسی نمیگه TR یا Hitman های قبلی ضعیف بودن ولی این نسخه های جدید حداقل تو نمایش هاشون یه چیزی فراتر از حد انتظار بودن
مثال خوبی زدیآخه چه فراتر از حد انتظاری برادر من ؟!
شما انتظاراتتون خیلی پایینه ! نسخه قبلی هیتمن یادم نیست فک کنم 6 7 سال قبل اومد ! از توم ریدر قبلی هم 2 3 سالی میگذره . الآن انتظار داری بازی ها چه شکلی باشن ؟!مگه کالاو و اساسین و فیفائه که کپی برابر اصل نسخه قبلی باشن ؟
بخصوص این هیتمن دقیقا همونی بوده که من فکر میکردم ، نه بهتر ، نه بد تر ...
الآن هیلو 4 رو نگاه کن تو . غیر از این رو انتظار داشتی باشه خداییش ؟
یه سری CG خفن درست کرده اسکوئر و حمایت های مادی و معنوی!
به نظر من که کیفیت نسخه جدید توم ریدر رو باید به حساب توانایی و تجربه کریتال داینمیکس ، خفن بودن هیتمن جدید رو باید به حساب IO و تلاش مستمر و طولانی مدت اون ها و حالا هم واسه Sleeping Dogs باید به حساب UFG بذاریم و نه اسکوئر انیکس .
در رابطه با هیتمن جدید وتوم ریدر جدید من 100% نظرم اینه که دست اکتیویژن هم بود بازیشون همینی میشد که الآن هست ! اصلا قبل از این که اسکوئر سهام ایداس رو بخره من فکر کنم هیتمن داشت ساخته می شد !الان شما فكر كن اين بازي Hitman يا Tomb rider دست SE نبود و دست يه ناشر ضعيف بود بازم اين دوتا بازي به همين اندازه قوي بودن؟
اتفاقا من از توم ریدر : دنیای زیرزمینی بدم میادالبته نظرات فرق میکنه و شاید تو از Underworld در حد بازی عالی خوشت اومده باشه، ولی واسه من اینطوری نبود.