امتیازات Sleeping Dogs

Kavigne

کاربر سایت
درود ... برای شروع فوق العادست .

بازی 14 آگوست امسال ، یعنی 24 مرداد و برای PS3 ، X360 و PC عرضه می شه .

87240928216428827960.jpg

آخرین ویرایش:
البته این ربطی به SE نداشته. بازی روند ساخت خودش رو توسط استودیو داشته طی میکرده که از TC به SD تغییر نام داده و اومده زیر دست SE به عنوان ناشر. شاید SE فقط پول به شرکت تزریق کرده باشه.
همین، ولی خب استعداد یابیشون خیلی خوب بوده.
یه زمانی اون یارو کچله که از سونی جدا شد بعد الانم به مایکروسافت اومده ( اسمش یادم نیست :| ) همین کارو با Atari کرد که یک دوره داشت این شرکتو بر میگردوند به دوران اوجش که بیرونش کردن :|

حالا انقدر زود هم قضاوت نکنید. وایسید 4 تا امتیاز دیگه بیاد ببینیم چی میشه :دی معمولا اولین امتیاز ها بالا هستن و بعد هی افت میکنن :دی

میانگین نهایی که برای این بازی پیش بینی میکنم: بین 80 تا 84

پ.ن: البته بازی به شدت خوب به نظر میرسه.
یه زمانی اون یارو کچله که از سونی جدا شد بعد الانم به مایکروسافت اومده ( اسمش یادم نیست :| ) همین کارو با Atari کرد که یک دوره داشت این شرکتو بر میگردوند به دوران اوجش که بیرونش کردن :|
فیل هریسون هستن ایشون :دی

صابر جان نصف بيشتر بازي هاي جديدي كه اسكوار ناشرشون بوده يه بول شت بيشتر نبودن حالا اينم از دستش در رفته :d

بابا جدا اسکوار توی این نسل خوب ظاهر شده ! نمیگم کل بازیهاش خوب بودن ! اما خوبیهاش بیشتر بوده تا بدیهاش !

ببینم بازی مولتی پلیر داره ؟! بندازیمش تو لیست خرید ؟! آخه کلی دیگه بازی هست ! ای خدا پولام تهه کشید !
اینا دیگه از پیامد های اوریج باز بودنه ... !
===
Miesam @ :
اکتی قرار بود بازی رو تحت عنوان True Crime : Hong Kong منتشر کنه که یه دو دو تا چهار تای LOLـی با خودش کرد و گفت بی خیال ، من این بازی رو منتشر نمی کنم ! این بندگان خدا (سازندگان بازی رو میگم) هم موندن بدون ناشر ؛ رفتن توی E3 بازیشون رو آزاد نمایش دادن که رئیس اسکوئر دید بازی رو رو هوا قاپید . سخن رانی های کوبندش هم در مورد اکتیویژن هنوز توی خاطرمون هست ! از اون جایی برند و آی پی True Crime متعلق به اکتیویژن هست ، اسکوئر نمی تونست بازی رو تحت همون اسم قبلیش منتشر کنه و اسمش رو عوض کرد که به نظرم اسم جدیدش خیلی هم بهتره ! این بازی ، اگر من باب فروش هم موفق باشه میتونه Sleeping Dogs رو به یک فرنچایز تبدیل کنه .
===
این طوری که از نقدهای بازی بر می آد چیدمان ساختار گیم پلی بازی به شدت خوب در اومده و بازی کردنش حس خوبی رو منتقل می کنه .

اینا دیگه از پیامد های اوریج باز بودنه ... !

اشکال نداره خونــم رو میفروشم میرم بازی می خرم ! ... شاید یه دونه کلیه ــم رو دادم ... میگن کلیه خوب خریدار داره ! من کلیـه م تمیزه ! تازه گیمری هم هست ! ... !

فعلا موندم کلی بازی تو راهه پولم هم بی راهه ! لول !

حالا انقدر زود هم قضاوت نکنید. وایسید 4 تا امتیاز دیگه بیاد ببینیم چی میشه :دی معمولا اولین امتیاز ها بالا هستن و بعد هی افت میکنن :دی

میانگین نهایی که برای این بازی پیش بینی میکنم: بین 80 تا 84

پ.ن: البته بازی به شدت خوب به نظر میرسه.
فیل هریسون هستن ایشون :دی

حتی 80 هم بشه عالیه!
انتظار امتیازاتی که داده شده رو داشتم و امیدوارم بقیه هم هم نظر و عقیده با همین منتقدها باشند

خوشبختانه همونطوری که انتظار داشتم بازی خیلی خوب در اومده ، فقط کاشکی یه دمو ازش منتشر کنند نمیشه یه ماه صبر کرد :(( :دی
forum.bazicenter.com/thread62227/#post2014780
این پست الآن می طلبه که من شونصد تا :lol: ول بدم .
ازین پستا اونجا بازم هست .
کیوان خدا خیرت بده لینک اون تاپیک رو گذاشتی :دی چقدر من و تو اونجا نصیحت کردیم ولی کسی گوش نداد :دی :|
دیدن قیافه دوستانی که الان دارن Square رو مسخره میکنند بعد از عرضه بازی دیدنیه :biggrin1:
دیدنیه هـــا :دی

یا امامزاده بیـــژن :praying::praying::praying: ...
15 دقیقه ابتدایی بازی .

با اینکه دلم نمیومد ولی گذاشتم دانلود شه. :دی
انقدر شوق و عطش دارم که حد نداره. :دی
دیدن قیافه دوستانی که الان دارن Square رو مسخره میکنند بعد از عرضه بازی دیدنیه :biggrin1:
دیدنیه هـــا :دی
قیافه ی بابی کتلت (:دی) بعد از عرضه ی بازی و موفقیتش دیدنی تره. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or