امتیازات Sleeping Dogs

Kavigne

کاربر سایت
درود ... برای شروع فوق العادست .

بازی 14 آگوست امسال ، یعنی 24 مرداد و برای PS3 ، X360 و PC عرضه می شه .

87240928216428827960.jpg

آخرین ویرایش:
پ.ن واقعا اسکوار ثابت کرده میتونه از چیزهای کوچیک یه غول بسازه
کیفیت این بازی هیــــــــــــــچ ربطی به Square Enix نداره. تمام اعتبار رو بیاد به United Front Game's بدید. اطلاعات غلط میدید همه جوگیر میشن فک میکنن کیفیت HITMAN و TOMB RAIDER و Sleeping Dogs رو Square Enix به اینجا رسونده!.

کیفیت این بازی هیــــــــــــــچ ربطی به Square Enix نداره. تمام اعتبار رو بیاد به United Front Game's بدید. اطلاعات غلط میدید همه جوگیر میشن فک میکنن کیفیت HITMAN و TOMB RAIDER و Sleeping Dogs رو Square Enix به اینجا رسونده!.

خداييش اولين بار هست كه با فريدون موافقم و واقعا هم داره درست ميگه !!

يعني كيفيت اين بازي ها ، حتي يه پيكسلش هم ربطي به اسكوار نداره ! اسكوار به اندازه كافي تو اين نسل ر*دمان به خودش زده و حالا اين خريدن استديو ها هم كار شاخي نيست !

این Acti عجب تو دهنی میخوره
بابا چیکار به Activision داری !!!!!!
این همه روی BFی ها رو کم کرد و اونا تو دهنی خوردن نمیبینی ! تازه دفعه های قبلی هم EA شروع کرده بود !
یعنی چی !!!!!!!!!!!!

امیدوارم بازی قشنگی باشه ....

نذر (دیکتم درسته ؟! اگر نیست شرمنده من حذب اللهی نیستم!) کردم اگر امسال قبول شدم کنکور ، این بازی رو روی PS3 بازی کنم :))

مخالفم :دی از وقتی SE اومد تو بخش غرب سرمایه گذاری کرد، کیفیت بازی های غربی که ناشرشون بوده خیلی عالی بوده، نمیخوام بگم همش به خاطر حضور SE بوده و سازنده کلا کشک :دی ولی خب مسلمه حضور SE تاثیر زیادی تو بالا رفتن کیفیت بازی ها داشته.

مخالفم :دی از وقتی SE اومد تو بخش غرب سرمایه گذاری کرد، کیفیت بازی های غربی که ناشرشون بوده خیلی عالی بوده، نمیخوام بگم همش به خاطر حضور SE بوده و سازنده کلا کشک :دی ولی خب مسلمه حضور SE تاثیر زیادی تو بالا رفتن کیفیت بازی ها داشته.
موافقم:d
دوستانی که میگن SE هیچ کاری نکرده یه دلیل بیارن که چرا مثلا TOMB RAIDER وضع بازیاش تو اون شماره های آخر اونجوری بود و یدفعه تو این شماره این همه هایپ شد و کیفیتش بالاتره؟یا حتی هیتمن که تو همه نمایش هاش تا حالا همه رو امیدورا نگه داشته.این بازی هم که شماره قبلش کجا و این کجا...
اصلا منطقی نیست که بگیم SE تو کیفیتشون بی تاثیر بوده!

موافقم
yahoo_4.gif

دوستانی که میگن SE هیچ کاری نکرده یه دلیل بیارن که چرا مثلا TOMB RAIDER وضع بازیاش تو اون شماره های آخر اونجوری بود و یدفعه تو این شماره این همه هایپ شد و کیفیتش بالاتره؟یا حتی هیتمن که تو همه نمایش هاش تا حالا همه رو امیدورا نگه داشته.این بازی هم که شماره قبلش کجا و این کجا...
اصلا منطقی نیست که بگیم SE تو کیفیتشون بی تاثیر بوده!

الان دقيقا تام ريدر چه وضعي داشته كه حالا اينطور شده ؟؟ يكي از بهترين سري بازي ها در اكشن ادونچر دقيقا چه وضعي داشته ؟؟

HITMAN بهترين نسخه هاش همون نسخه هاي قديمي هستند و هنوزم بهترين سري در سبك مخفي كاري هستند البته اگه از نظر كيفيت شماره سوم رو فاكتور بگيريم !!

دقيقا اين دوتا بازي كه نام برديد از قبل گنده بودند و نيازي به اسكوار نداشته !!

اسكوار فقط اومده از كيسه خرج كرده و اومده اين استديو ها رو خريده وگرنه تاثير انچناني به هيچ وجه نداره

البته اسکوئر رو این بازی زیاد تأثیر نداشته و گرنه بازی های دیگه مثه Deus Ex : Human Revolution یا همین Tomb Raider و اینا رو خیلی کمک می کنه به ساختشون . تریلر های CG ـی که برای DX:HR میساخت رو کی یادش رفته ؟ :دی تازه خیلی به EM کمک کرد سر ِ طراحی محیط و طراحی کاراکتر ها .

الان دقيقا تام ريدر چه وضعي داشته كه حالا اينطور شده ؟؟ يكي از بهترين سري بازي ها در اكشن ادونچر دقيقا چه وضعي داشته ؟؟

HITMAN بهترين نسخه هاش همون نسخه هاي قديمي هستند و هنوزم بهترين سري در سبك مخفي كاري هستند البته اگه از نظر كيفيت شماره سوم رو فاكتور بگيريم !!

دقيقا اين دوتا بازي كه نام برديد از قبل گنده بودند و نيازي به اسكوار نداشته !!

اسكوار فقط اومده از كيسه خرج كرده و اومده اين استديو ها رو خريده وگرنه تاثير انچناني به هيچ وجه نداره
یه نگاه به امتیاز و متای Tomb Raider های آخری بنداز و مقایسشون کن با نمایش های تحسین برانگیز Tomb Raider ...
به هر حال ناشر نقش تعیین کننده ای داره. کمک های مالی، کنترل کیفیت بازی و کمک به سازنده و ... چیزای خیلی مهمین. از زمانی هم که Square Enix این بازی رو برداشت، استودیو London این شرکت در حال همکاری با UFG بوده.

خوب وجود SE كه تاثير داشته مطمئنا نميشه گفت كاره اي نبوده ولي بيشتر بايد به استوديوي سازنده تبريك بگيم كه تونسته بازي رو به اين خوبي بسازه.

من كه خودم اصلا توقع چنين نمراتي رو نداشتم هر چند كاملا با حرف بهنام در مورد نمره ي بازي موافقم بايد ببينيم در آينده مجموع نمراتش چند ميشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or