امتیازات Doom 3 BFG Edition

RattleSnake

کاربر سایت
430x270xthumb.php,qsrc=,hsknr.net,_wp-content,_uploads,_2012,_08,_doom-3-bfg-edition.jpg,ah=270,aw=430,azc=1.pagespeed.ic.Q-LB9ehUF8.jpg

The Controller Online 6/10
DigitalTrends 7/10
God Is Geek 8/10
Nowgamer 6.9/10
Playstation Official Magazine UK 5/10 Playerslink – No score given.
Gamereactor Sweden: 6/10
Gamereactor Denmark: 6/10
4Players.de 5.8/10
Destructoid 8/10
Forbes 8/10
Machinima 7/10

آخرین ویرایش:
اولا من اسم دارم ! این یک ! یکم اون قبل ها را یادت بیاری بد نیست ! اگه انجمن اینه نظرت بدی پس انجمن اینه که وایسی جوابت را هم بشنوی اون کلید نقل قول الکی نیست ! نظر شخصی فرق میکنه با اینکه بیای بگی بقیه چرا باید بخرن؟ و نظر خودت را مارک کنی روش !
ولی شما مازیار جان همیشه وضع تاپیکهای id را دیدی پس خیلی راحت میتونی این چیزه را درک کنی و نیای حرفه یه تعداد را که همشون شده گیر دادند به کارای کارمک و........تو هم بیای یکم پیاز داغ بدی !

اینم کالکشن مثل تمام کالکش های دیگه ! البته کالکشن بهتر و بهینه تر و کاملتر و با اضافات نسبت به کالکشن های دیگه که بدون کوچکترین تغییری میاند بازار ! حالا اینها گناهشون چیه که اینهمه باید بهشون گیر داد هر بار خبر از اینها میاند دقیقا کارها و گیر های تکراری را ببینیم ؟! مگه اجباری هست اقا نخر ! والا ما از وقتی تو این سایت هستیم یکبار سر خبر کالکشن بازهای دیگه و.......نیومدیم حتی یه نظر بدیم !
بازیهای دیگه کالکشن بدن به به و چه چه ! اینا هر غلطی بکنن اَه اَه و واه واه میشه ! یعنی حاضرم شرط ببندم اگه این پک را به صورت مجانی از در منزل هم تحویل گیمرها میدادند یه تعداد میگفتند میخواند راحت بازی را قالب کنن به مردم تا هایپ بشن و برن شماره 4 را بخرن !!! کلا روزگاری داریم ما !
-------------------------
اصلا من حرسم از این میگیره تو ایران با چه حقی باید مخالفت کرد با چنین چیزی ؟! یه فروم خارجی بود باز یه چیزی که میرن بابتش پول میدن و میگن ارزش داره یا نداره ولی تو اینجا نکه همه ما سال 2004 نسخه اورجینال را تهیه کرده بودیم ! :lol: الان زور میاد که بریم دوباره کالکشنش را بخریم :lol:
فرخ حرفای تو جای خود...:dمنظورم عمومی بود...
دیگه نظر تو رو که میدونم من !

با توجه به عرضه BFG Edition و نوع بیان جف کیثلی در مورد چیزی که دیده (خشن و دیوانه کننده و اینا:دی) گمانه زنی ها بخصوص در Neogaf بیشتر به سوی Doom 4 میل میکنه .
اولا لینک مطلب را میخوام اگه داری ؟ همون NEOGAF حوصله گشتن ندارم . دوما این خشن بودن میتونه به خیلی چیزها مربوط بشه مثلا همین TLOU :دی چون ما از این شانسها نداریم در کل DOOM4 معرفی بشه :دی

اولا لینک مطلب را میخوام اگه داری ؟ همون NEOGAF حوصله گشتن ندارم . دوما این خشن بودن میتونه به خیلی چیزها مربوط بشه مثلا همین TLOU :دی چون ما از این شانسها نداریم در کل DOOM4 معرفی بشه :دی

چند وقت پیش این رو تویت کرده بود:

.We are deep into VGA planning and have some big announcements as always. One I've been waiting to do for years
Twitter / geoffkeighley: @bosjbug We are deep into VGA ...

والا تویت ـش مربوط به 10 روزه پیشه هرچی سرچ میزنم تاپیکش نیست! ولی درست میگی ممکنه مثلاً مربوط به همین بخش آدم خور های TLoU باشه .
ولی خُب بهرحال احتمالش کم نیست مربوط به Doom 4 باشه:دی.

پسته بالا ! پس تا الان بازی نبوده که دوباره به صورت کالکشن و Hd شده بیاد ؟! حالا اینا لطف را کردند چیزهای بیشتر هم اضافه کردند !
مشکل از pack شش ساله هست یا از جای دیگه ؟!
مشکل از pack شش ساله نیست !
شما همین هَف لایف 1 رو نگاه کن که الان اومده (Black Mesa)
بازی به کل متحول شده از نظر بصری ! بازی محبوبه، سازنده یه ارزشی واسه طرفدارش قائل میشه و یه چیزی میده در خور شاءن طرفدار
چرا که نه؟ اقا ما نمیگیم کارمک بده یا ID اشغاله که !!
اقا اینا بهترین ها !!
چرا کیفیت کارشون باید 2004 باشه و 2004 بمونه ؟؟ (البته وقتی هنوزم به زور دارن از XP به زور کوچ میکنن روی 7 جز اینم انتظار نمیره)
حق با شمایت، ما توقع زیادی داریم از این عوامل ID
بضاعتشون در حد همین اچ دی کالکشن هست، همون بازی با 3دی و 4 تا مرحله اضافه ! :)
نشد یه موضوعی وارد بشی و نظرتو بدی زود واست کیسه ی ترول و دشمن و ... ندوزن !!

عزیزان همچین میگن بی سر و صدا اومد و این حرفا !!
انگار هنر کرده !!
خواسته یه لطفی بکنه به کسایی که تا حالا بازی نکردن !!
والله سونی اچ دی میکنه و لطف میکنه ! اینام اچ دی کردن !!!
اونا کالکشن میدن، اینام دادن !
برو ببین ایکو و شَدو آو کلوسوس رو چه کرده بودن باهاش !
برو ببین رزیدنت ایولا رو چطوری روی wii اچ دی کردن !!!
همون ورانیکا اکس و 4 روی همین کنسولای فعلی !!!
سایلنت هیلا
id هیچ لطفی نکرده، یه 3دی زده تنگ همون بازی و داره میده به خورد ماهایی که بازی کردیم و اونایی که بازی نکردن !!!!!!
انقدر بزرگش نکنید !
فکر کن الان بیان سول ریور رو با همون گرافیک بدن بیرون بگن اینم واسه شما که تا حالا بازیش نکردین !!!!!!
خودتون خندتون نمیگیره؟
آقا من اين پست رو نديدم، موندم چطوری رزيدنت اويلا! رو روی ویی اچ دی كردن ما نفهميديم؟ ویی كه اصلا رزولوشن بيشتر از 480p ساپرت نمی كرد!
كالكشن سايلنت هيل هم تعريف چندانی نداشت!
ديگه اينهمه تو سر مال نزنيد:دی نكنه با اين حرفا می خوايد سونی رو بزنيد زمين؟:-/ :دی سونی كالكشن می ده بيرون يه چيز ديگه ست چون اغلب سونی بازی های PS2 رو می ده بيرون و مجبوره به صورت محسوس گرافيكشون رو بهتر كنه، ولی DOOM 3 قضيه اش فرق می كنه و اگه برای اين نسل نبوده باشه يه بازی بين نسلی حساب می شه به نظرم!

در مورد سونی کلا نباید حرف زد، هان؟
yahoo_4.gif
yahoo_18.gif
چرا ولی به جان خودم كالكشن هایی كه سونی از بازی های PS2 می ده بيرون رو اصلا نمی شه با اين Doom 3 BFG Edition مقايسه كرد:دی
نتيجه اش اين می شه كه ربطش بدن به فن های سونی و بعد ديويد كيج بدبخت:دی
بازی های PS2 اغلب گرافيكشون برای اين نسل قديمی شده خب طبيعتا بايد يه چند تا افكت مال نسل حاضر، فريم بيشتر، رزولوشن بالاتر، AA بيشتر و... داشته باشن ولی بازی ـی كه در حد بازی های همين نسله و برای PC هم اومده ديگه افكت، فريم و رزولوشن براش معنای آنچنانی نداره مثل بازی PS2 :دی

آخرین ویرایش:
کسایی که این بازی رو درک نکردن چه اونزمان و چه زمان حال ، احتمالا سیستمشون هم قدرت درک اجرای این بازی رو نداشته ! خیلی رک میگم ، این بازی عقده شده بود واسه خیلی ها .
کلا کینه و کدورت بسیار قدیمی و کهن بین شرکت id و شخص جان کارمک و گیمر های بخصوص داخل بازیسنتر وجود داره که هیچ رقمه هم فراموش نمیشه ! یعنی یه جورایی اسم Doom و جان کارمک که میاد تشنج اعصاب ععده ای هم باهاش میاد !
عقل جِن عاجز مونده از قدرت تخیل شما :)

---------- نوشته در 06:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:24 PM ارسال شده بود ----------

آقا من اين پست رو نديدم، موندم چطوری رزيدنت اويلا! رو روی ویی اچ دی كردن ما نفهميديم؟ ویی كه اصلا رزولوشن بيشتر از 480p ساپرت نمی كرد!
كالكشن سايلنت هيل هم تعريف چندانی نداشت!
ديگه اينهمه تو سر مال نزنيد:دی نكنه با اين حرفا می خوايد سونی رو بزنيد زمين؟:-/ :دی سونی كالكشن می ده بيرون يه چيز ديگه ست چون اغلب سونی بازی های PS2 رو می ده بيرون و مجبوره به صورت محسوس گرافيكشون رو بهتر كنه، ولی DOOM 3 قضيه اش فرق می كنه و اگه برای اين نسل نبوده باشه يه بازی بين نسلی حساب می شه به نظرم!
حالا حساب کن ریمیک روی وی و گیم کوب !
مهم نیت نیست که، مهم حرفیه که از دهن بر میاد، هان؟ :d
ما خوب میگیم، یه چیزیم
بد میگیم، یه چیزیم
در مورد سونی کلا نباید حرف زد، هان؟
:d #:-s

مشکل از pack شش ساله نیست !
شما همین هَف لایف 1 رو نگاه کن که الان اومده (Black Mesa)
بازی به کل متحول شده از نظر بصری ! بازی محبوبه، سازنده یه ارزشی واسه طرفدارش قائل میشه و یه چیزی میده در خور شاءن طرفدار
چرا که نه؟ اقا ما نمیگیم کارمک بده یا ID اشغاله که !!
اقا اینا بهترین ها !!
چرا کیفیت کارشون باید 2004 باشه و 2004 بمونه ؟؟ (البته وقتی هنوزم به زور دارن از XP به زور کوچ میکنن روی 7 جز اینم انتظار نمیره)
حق با شمایت، ما توقع زیادی داریم از این عوامل ID
بضاعتشون در حد همین اچ دی کالکشن هست، همون بازی با 3دی و 4 تا مرحله اضافه ! :)
نشد یه موضوعی وارد بشی و نظرتو بدی زود واست کیسه ی ترول و دشمن و ... ندوزن !!

مثل اینکه شما دربیا نیستی ؟!
ببینم چندتا از این کالکشنها که همین اواخر عرضه شدند بما نام ببر متحول گرافیکی شدند ؟! از جمله همون بازیهای بزرگ سونی و......... اگه تحول گرافیکی میخوای برو 200 تا ماد و پچ برای DOOM3 تو نت ریخته دانلود کن و متحول گرافیکی شو ! مثال بود برای شما که Black Mesa برای من مثال میزنی ! همون VALVE که ازش یاد میکنی از نسل قبل تا این نسل هنوز انجینش را ارتقاء به ورژن بعد نداده که این نسل این همه بازی ازش داشتیم اونوقت شما از یه کالکشن انتظار تحول داری !
هرچند اینا همینطوری هم ندادند رزولیشن بالاتر شده فریم ریت رفته بالاتر قابلیت 3D اضافه شده مراحل اضافه تر ! از یه کالکش که اسمش هم روش هست چه انتظاری داری .
یه کالکشن دادند بیرون یا میخری یا نمیخری ! هرچند تو ایران مفت میزاری برای دانلود پس خودت را اذیت نکن ! به شعورت توهینی نکردند و............!
بگو درد درد عموست ما بفهمیم !

آخرین ویرایش:
اعصاب نداریا :cheesygri
ما مفت بازی میکنیم، یکی که قراره واسش وجه نقد بده چی؟
اوکی، اگر قرار نیست ادم توی اچ دی کالکشن تفاوت خاصی ببینه که خب مشکلی نیست
بریم دستشون رو ببوسیم که رزولیشن های اچ دی و واید رو هم اضافه کردند واقعا !!!
چی بگیم دیگه به عقاید شما #:-s

آخرین ویرایش:
اعصاب نداریا :cheesygri
ما مفت بازی میکنیم، یکی که قراره واسش وجه نقد بده چی؟
اوکی، اگر قرار نیست ادم توی اچ دی کالکشن تفاوت خاصی ببینه که خب مشکلی نیست
بریم دستشون رو ببوسیم که رزولیشن های اچ دی و واید رو هم اضافه کردند واقعا !!!

id softwar روی سر جناب یا اون خارجیه تپانچه گذاشته که بگه کالکشن منو بخر ؟! اون خارجیه اونقدر امکانات داره که حداقل بره نت ببینه این کالکشن بدردش میخوره یا نمیخوره ! بعد اقدام به خرید کنه و مثل ماها با مفت خوریمون این همه داد و بیداد نکنه !
سر کالکشنهای n تا بازی دیگه بدون کوچکترین تغییری چرا شکایت نمیشه ؟ بعد اونوقت اینا همت کردند و کمی گرافیک را به جزء hd کردند ارتقاء دادن و 3d کردند و مراحل اضافه گذاشتند شدند ادمهای بد ؟!

گفتم که نیاز به یاداوری نیست درد درد عموست ! درد از جای دیگست که از اول این نسل کینه ها از این استادیو داره داد و بیداد میکنه ! و منم مشکلم دقیقا سر همین مسئلست که چرا هر خبری از کارمک یا id میاد ما همین بند و بساط را داریم ؟! چرا نشد یبار کار این سازنده ها به مزاق بعضی خوش بیاد ؟ چرا اینها هرکاری کنن مثبت نیست و فقط منفیه ؟!
خلاصه بعضی ها خودشون را اماده نمایش بسیار طوفانیه DOOM4 بکنن ! چون ممکنه این کینه ها چند برابر بشه !

same old story
کدوم کینه مرد حسابی؟
دلت خوشه ها به قران تو یکی
yahoo_21.gif

هرجا بحث ID هست والله تو یه نفر فقط خودزنی میکنی بابتش !!
سره ریج 2.000 نفر توی همین انجمن از ایرادات بازی میگفتن فقط تو یکی بودی که مخالفت میکردی با دلایلی که خودت بهتر میدونی
و انقدر تکرار مکررات میکردی که همه بیخیال حرف زدن باهات میشدن و حس victory بهت دست میداد
الانم همون ماجراست !
هرچی ما میگیم بهتر بود اگر اینگونه بود همون یه جواب بولد رو هر دفعه میدی !!!
از نظر اون خط آبیه فقط !!!!!!
yahoo_24.gif
yahoo_24.gif

امیدوارم خوب بشی شما

بعد اونوقت اون 2000 نفر کی ها بودند ؟! نام ببر ! از لحاظ سابقه مورد برسیشون قرار بدیم که چگونه شد و چی باعث شد دشمنی باعث شده تا من از تاپیک زیر خاکی 4 و 5 سال پیش ! همون افراد را بکشم بیرون که چرا !
بعد اونوقت ببین بحث من سر کدوم مورد و نکته بازی بوده و بعد بریم همون موارد را از سایتها که اگر از جناب شما معتبر باشن ؟! یا نه ؟! نمیدونم ! تحقیق کنیم ببینیم حرفه من را تائید میکنن یا نه !
بعد ببینیم کی اینجا حذب باد تشریف داره ایا شما یا من ؟ ok ؟
ما اگه دفاع میکنیم دلیل داریم رو نکاتی که میگم بعد اون تعداد 200 تا که نام میبری از کاربرای اینجا مخالف بودند ( اگه بیش از اندازه اغراق نباشه این تعداد ؟!) بعد منم با اغراق 2000 تا سایت معتبر ریدیف کنم مقابل 2000 تا کاربر بی معتبر اینجا :lol:
بعد من از خدامه که که اشخاصی مثل شما بیخیال بحث کردن با من باشید چون به جزء سر درد دادن و حرفای پوچه بی معنی حرفی برای گفتن نداری نمونش این پستهای که دادی دلیلی واسش نداری ! و کارت شده ترول کردن هر تاپیکی که اسم کارمک باشه توش اون تاپیک های کارمکی که شما حضور بسیار فعال در ترول کردنش دارید همش موجوده !
گفتم که ما مثل شیر اماده ایم که doom4 معرفی بشه و دوباره منتظر ترولهای شما 200 نفر باشیم
yahoo_5.gif

آخرین ویرایش:
بی خیال دیگه هر کی بیاد از بازی و IDو جان کارمک خوب بگه میشه ادم خوب خیلی اطلاعات داره و و و.............
هر کی هم بیاد به هر دلیلی انتقاد کنه میشه ادم بده کینه ای !یک نگاه به گیم های دور ورتون بندازید بد نیست به خدا الان استادیو و شرکت های دیگه مثل موشک دارن پیشرفت می کنند !نمونه هاش هم زیاد هست شاید از کرایتک بگیر تا 343و ...............
ی چیز دیگه هم چون الان مثلا 99.9 درصد گیمرهای ایرانی بازی هاشون را پایرت می کنند پس دیگه حق اعتراض به هیچ را ندارند و نباید نظر شخصیشون را هم بگند که مثلا فلا ن بازی بده هست یا فلان ایراد داره !چرا چون ما که پول ندادیم !که بخیر پس حرف نزن >>؟؟؟

هعی...
نمیدونم چه داستانیه تو این انجمن های ایرانی ، برا اینکه طرف مخالف رو از میدون خارج کنن تا میتونن بهش برچسب میچسبونن.آخه عزیزان من مغالطه و نداشتن تحمل صدای مخالف هم حدی داره !
من از این کارشون خوشم نیومد، دوست داشتم بگم اصلا انجمن برا همینه
آقا یا خانوم محترم شما که خوشت نیومده از حرف من، دیگه چرا به من گیر میدی و برچسب میچسبونی بهم؟ یه کم ظرفیتت رو بالا ببر.

دقیقا حرف دل منو زدی کلا تو بعضی از تاپیک ها جوی راه انداختن که نمیشه اصلا نظر داد مازیار

آخرین ویرایش:
پست اول اپدیت شد.....
God Is Geek 8/10

Controller online :

نکان منفی : کیفیت صداها نسبت به نسخه اصلی کاهش پیدا کرده ! تنظیمات بخش صدا بسار ساده هست و فقط یک تنظیم وجود داره و بخش های موزیک ، صدای کرکترها و ... تنظیمات جداگانه نداره ! یعنی اگر خواستی موسیقی رو کم کنی که صدای محیط رو بهتر بشنوی ممکن نیست چون یه اسلایدر بیشتر نداری !

If you’re going to re-release a game from your back catalog you’re supposed to deliver a better package than the original. If you aren’t going to do that, you should at least make sure the new version is of the same, or ideally higher, quality than the original. iD Software did neither of these things with the Doom 3 BFG Edition release and what you’re left with is a package that would be much better if you simply purchased the originals individually. Doom 3 is still a great game, but I really recommend finding a copy of the original PC version and sticking with the copies of Doom and Doom 2 you may already have, or can easily purchase, on your Xbox 360 or PS3.

آخرین ویرایش:
id softwar روی سر جناب یا اون خارجیه تپانچه گذاشته که بگه کالکشن منو بخر ؟! اون خارجیه اونقدر امکانات داره که حداقل بره نت ببینه این کالکشن بدردش میخوره یا نمیخوره ! بعد اقدام به خرید کنه و مثل ماها با مفت خوریمون این همه داد و بیداد نکنه !
سر کالکشنهای n تا بازی دیگه بدون کوچکترین تغییری چرا شکایت نمیشه ؟ بعد اونوقت اینا همت کردند و کمی گرافیک را به جزء hd کردند ارتقاء دادن و 3d کردند و مراحل اضافه گذاشتند شدند ادمهای بد ؟!

گفتم که نیاز به یاداوری نیست درد درد عموست ! درد از جای دیگست که از اول این نسل کینه ها از این استادیو داره داد و بیداد میکنه ! و منم مشکلم دقیقا سر همین مسئلست که چرا هر خبری از کارمک یا id میاد ما همین بند و بساط را داریم ؟! چرا نشد یبار کار این سازنده ها به مزاق بعضی خوش بیاد ؟ چرا اینها هرکاری کنن مثبت نیست و فقط منفیه ؟!
خلاصه بعضی ها خودشون را اماده نمایش بسیار طوفانیه DOOM4 بکنن ! چون ممکنه این کینه ها چند برابر بشه !
same old story
کدوم کینه مرد حسابی؟
دلت خوشه ها به قران تو یکی :))
هرجا بحث ID هست والله تو یه نفر فقط خودزنی میکنی بابتش !!
سره ریج 2.000 نفر توی همین انجمن از ایرادات بازی میگفتن فقط تو یکی بودی که مخالفت میکردی با دلایلی که خودت بهتر میدونی
و انقدر تکرار مکررات میکردی که همه بیخیال حرف زدن باهات میشدن و حس victory بهت دست میداد
الانم همون ماجراست !
هرچی ما میگیم بهتر بود اگر اینگونه بود همون یه جواب بولد رو هر دفعه میدی !!!
از نظر اون خط آبیه فقط !!!!!! =)) =))
امیدوارم خوب بشی شما

Playstation Official Magazine UK: 5 - 10

یه چیزی تو پرانتز بگم، همین که بازی برای کنسول‌های این نسل اومده کافیه، تا حالا هیچ‌کدوم از بازی‌های ریمستر HD که منتشر شدند معجزه‌ای نداشتند. همین که این بازی‌ها باعث یادآوری خاطرات خوب نسل قبل میشه کافیه، سر مسئله امتیاز و این حرف‌ها بحث نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or