امتیازات Doom 3 BFG Edition

RattleSnake

کاربر سایت
430x270xthumb.php,qsrc=,hsknr.net,_wp-content,_uploads,_2012,_08,_doom-3-bfg-edition.jpg,ah=270,aw=430,azc=1.pagespeed.ic.Q-LB9ehUF8.jpg

The Controller Online 6/10
DigitalTrends 7/10
God Is Geek 8/10
Nowgamer 6.9/10
Playstation Official Magazine UK 5/10 Playerslink – No score given.
Gamereactor Sweden: 6/10
Gamereactor Denmark: 6/10
4Players.de 5.8/10
Destructoid 8/10
Forbes 8/10
Machinima 7/10

آخرین ویرایش:

شباهت خیلی زیادی داره به این عکس ، یعنی نمونه اورجینالش همینه ! اون facepalmهایی که میبینین یه جورایی بچه این حساب میشه . از گوگل هم سرچ کردم براتون تا زدم اومد !

اون نقد VG247 رو حتما بخونید، البته نقد که نیست مصاحبه با Tim Willits هستش. راجع به اینکه چرا این پکیج رو دادن و همین طور تغییرات گرافیکی به کار رفته و بروز رسانی گیم پلی و قابلیت 3D توی این پک رو هم عنوان کرده همینطور راجع به داستان اپیزود lost mission هم توضیحاتی داده که البته من قبلا خونده بودم. در نهایت هم از کار با جان کارمک بسیار خوشحال هستش و گفته کار با اون بسیار لذت بخشه چون جان همیشه دنبال نوآوری و پیشرفت و خلق تکنولوژی های جدیده و در حقیقت بهترین دلیل برای کار در id رو همین کار کردن با کارمک میدونه. البته من فکر میکردم که این بروز رسانی شامل AI هم میشه البته یادمه توی یه پیشنمایش از سایت G4tv اگه اشتباه نکنم خونده بودم ولی willits گفته که تغییر در این زمینه بوجود نیامده. در حقیقت با این پکیج اونا خواستن عده ای رو که تازه وارد دنیای گیم شدن و فقط اسم این بازی رو (مخصوصا نسخه های 1و 2) شنیدن ( از پدراشون :d) و همیشه واسشون سوال بوده که این بازی چی بوده را با این عنوان آشنا کنن.

جالبه ، نسخه ی HD بازیه 8 سال پیش (Doom3 ) و 18 19 سال پیش ( Doom 1&2 ) داره از بازی ای که سال 2012 منتشر میشه( همین تاپیک بغلی medal of honor ) امتیازات بهتری میگیره. :d

آخرین ویرایش:
جالبه ، نسخه ی HD بازیه 8 سال پیش (Doom3 ) و 18 19 سال پیش ( Doom 1&2 ) داره از بازی ای که سال 2012 منتشر میشه( همین تاپیک بغلی medal of honor ) امتیازات بهتری میگیره. :d
جالبتر اینکه از لحاظ فروش تو رتبه 5 امار uk هست ! اخه نکه مردم این بازی را دوست ندارن ! به همین خاطر ! وگرنه این بازی ارزش بازی کردن نداره که ! مردم از شدت هایپهای بسیار زیاد id میرن میخرنش ! به هر حال پاسخ محکمی بود برای بعضی ها !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or