امتیازات Doom 3 BFG Edition

RattleSnake

کاربر سایت
430x270xthumb.php,qsrc=,hsknr.net,_wp-content,_uploads,_2012,_08,_doom-3-bfg-edition.jpg,ah=270,aw=430,azc=1.pagespeed.ic.Q-LB9ehUF8.jpg

The Controller Online 6/10
DigitalTrends 7/10
God Is Geek 8/10
Nowgamer 6.9/10
Playstation Official Magazine UK 5/10 Playerslink – No score given.
Gamereactor Sweden: 6/10
Gamereactor Denmark: 6/10
4Players.de 5.8/10
Destructoid 8/10
Forbes 8/10
Machinima 7/10

آخرین ویرایش:
در کل توصیه منتقد این هست که برید نسخه اوریجینال بازی رو تهیه کنید که بهتر از این نسخه بازسازی شده هست چون از دید ایشون ، وقتی استودیویی تصمیم میگیره کاری رو دوباره بده بیرون یا باید محتوای جدیدی رو اصافه کنه که بهانه ای باشه برای مخاطب واسه خرید یا اگر هم این موضوع رو عملی نکرد یا بهش اعتقادی نداشت و فقط خواست بازی رو احیا کنه ، حداقل باید کیفیت کار رو بهتر از نسخه اصلی در بیاره نه اینکه ضعیف تر !

بله بله ! اگه کسی نمیفهمید میشد حرفه شما را باور کرد ! بعد اونوقت خودش به بازی 4 سال پیش داده 8 !

اتونوقت ببینید همین منتقد تو جمع بندی چی گفته بعد با چیزی که شما گفتید مقایسه کنیم !

VERDICT: BFG Edition is a strong package, which for a low price (£24.99/$39.96) gives you a highly impressive HD remake of a classic game, with a pleasant dose of nostalgia thrown in along the way. It also reminds you of how cool the Doom universe is, the Satanism in Space premise is fun and at times genuinely scary, even if it took them a while to get there from the cartoon-y face at the bottom of your original Doom screen, to the bloodthirsty Lovecraftian terrors that inhabit Doom 3. Well worth revisiting.

بله بله ! اگه کسی نمیفهمید میشد حرفه شما را باور کرد ! بعد اونوقت خودش به بازی 4 سال پیش داده 8 !

اتونوقت ببینید همین منتقد تو جمع بندی چی گفته بعد با چیزی که شما گفتید مقایسه کنیم !

VERDICT: BFG Edition is a strong package, which for a low price (£24.99/$39.96) gives you a highly impressive HD remake of a classic game, with a pleasant dose of nostalgia thrown in along the way. It also reminds you of how cool the Doom universe is, the Satanism in Space premise is fun and at times genuinely scary, even if it took them a while to get there from the cartoon-y face at the bottom of your original Doom screen, to the bloodthirsty Lovecraftian terrors that inhabit Doom 3. Well worth revisiting.
فرخ جان اشتباه شده، این برای سایت god is geek هست که به بازی 8 داده. اونی که دوستمون هرکول پوآرو گزاشتن نقد کنترلرآنلاین هست. خلاصه اشتباه شده.

الان اینجا بحث سر چی هست؟! واقعا متوجه نمیشم. بحث سر اینه که باید این نسخه از بازی ریمیک میشد تا راضی میشدن ملت؟! الان مثلا کالکشن هایی نظیر SoC & ICO ریمیک شدن؟ همون گرافیک بود فقط HD شده بود دیگه. یا مثلا RE Collection، باز هم همون بازی ها بودن فقط HD شده بودن. (حالا به نظرم شماره 4 از نسخه GC هم پایینتر بود). واقعا متوجه نمیشم بعضی ها چه انتظاری دارن.

الان اینجا بحث سر چی هست؟! واقعا متوجه نمیشم. بحث سر اینه که باید این نسخه از بازی ریمیک میشد تا راضی میشدن ملت؟! الان مثلا کالکشن هایی نظیر SoC & ICO ریمیک شدن؟ همون گرافیک بود فقط HD شده بود دیگه. یا مثلا RE Collection، باز هم همون بازی ها بودن فقط HD شده بودن. (حالا به نظرم شماره 4 از نسخه GC هم پایینتر بود). واقعا متوجه نمیشم بعضی ها چه انتظاری دارن.
فردین قصدشون فقط کوبوندن ID و کارمک هست. وگرنه اگر الان God of War Collection بود چنان به به و چه چه می گفتن که صد تا جون و سونی عشق است از چپ و راستش میومد بیرون و هوا رو گل بارون می کرد.

آخرین ویرایش:
^^ من واقعا نگرانتم با این سطح توهماتت عزیزم:)!
اون موقعهایی که شما نمیدونستید ویدئو گیم چیه ما دووم بازی می کردیم، پس الکی تز روشنفکرانه و هر کی از بازی بد می گه عقده (!) شده واسش و این حرفا رو راه نندازید؛ خودتون رو ضایع می کنید...
فکر نمیکنم .

در کل سن عده ای اینجا به Doom 3 قد نمیده چه برسه به Wolf3d و اینا ...
اشخاصی مثل شما هم برن مشکل شخصیشون رو با جان کارمک و id حل کنن اینجوری صنعت گیم به خطر میوفته @! :lol:

Playstation Official Magazine UK: 5 - 10

یه چیزی تو پرانتز بگم، همین که بازی برای کنسول‌های این نسل اومده کافیه، تا حالا هیچ‌کدوم از بازی‌های ریمستر HD که منتشر شدند معجزه‌ای نداشتند. همین که این بازی‌ها باعث یادآوری خاطرات خوب نسل قبل میشه کافیه، سر مسئله امتیاز و این حرف‌ها بحث نکنید.
كاملا موافقم!
به قول ماكان معلوم نيست رو چه حسابی به اين كالكشن ها و ريمسترها نمره می دن چون در اصل نمره هاشون رو قبلا گرفتن!
ختم كلام!

فکر نمیکنم .

در کل سن عده ای اینجا به Doom 3 قد نمیده چه برسه به Wolf3d و اینا ...
اشخاصی مثل شما هم برن مشکل شخصیشون رو با جان کارمک و id حل کنن اینجوری صنعت گیم به خطر میوفته @! :lol:
باریکلا به شما که سنت میرسه.
آخه میدونی اینجا همه با خریدن PS3 و 360 گیمر شدن. مثلا من پارسال که سوم دبستان بودم معدلم 20 شد برام کادو خریدن PS3 رو، از همون موقه هم گیمر شدم. این وسط فقط شما و 2-3 نفر دیگه از عزیزان کارمک شناس و اولد اسکول دستتون به DOOM و... رسیده.

جمع کنید بابا این حرفا رو دلتون خوشه. هر جا میرسن سن و سال، سن و سال میکنن. انگار آسمون سوراخ شده فقط خودشون افتادن پایین. باشه آقا فهمیدیم شما سنت زیاده لازم نیست هر تاپیکی رفتی اعلام کنی.
منم میرم مشکل شخصیمو با جان کارمک حل کنم.

آخه میدونی اینجا همه با خریدن PS3 و 360 گیمر شدن. مثلا من پارسال که سوم دبستان بودم معدلم 20 شد برام کادو خریدن PS3 رو، از همون موقه هم گیمر شدم. این وسط فقط شما و 2-3 نفر دیگه از عزیزان کارمک شناس و اولد اسکول دستتون به DOOM و... رسیده.

جمع کنید بابا این حرفا رو دلتون خوشه. هر جا میرسن سن و سال، سن و سال میکنن. انگار آسمون سوراخ شده فقط خودشون افتادن پایین. باشه آقا فهمیدیم شما سنت زیاده لازم نیست هر تاپیکی رفتی اعلام کنی.
ما هر جا و به هر کسی میرسیم زور میزنیم سن و سالمون رو کمتر بگیم که جوون تر به نظر بیایم ...
اینجا ملت واسه اینکه بگن ما بهتریم حاضرن 50 سال سنشون رو بکشن بالا !!
اصلا این قبیل ادمارو میبینی فکر کن نمیبینیشون بهنام !! :d

وقتی یه نفر نتونسته خیلی از بازیها رو تو زمان خودش به بهترین شکل ممکن استفاده کنه رابطه مستقیم پیدا میکنه به سن و سالتون ! :) نمیدونم چرا ولی اینجوریه !! کنسول هم کلا سرمایه گذاری سنگین و ساپورتی که بابتش میشه بخاطر اینه که اشخاص معلوم الحلال مثل اینجا کمبودی حس نکنن ...

واسه یه کالکشن که بازیهای قدیم توشه اینهمه فشار وارد میشه ، وای به حال روزی که بخواد دووم 4 یا یه چیزی امثال این بخواد منتشر بشه !!

فرخ :
با کیا داری بحث میکنی ول کن بابا ... بعضی ها از ناف تاپیک های مشخص میان بیرون نباید توقع داشته باشی سمتشون رو از مهر و علاقه های درونشون جدا کنی !!! اینا اگه بخوان کارمک و انجین و استادیو و این جور مسائل رو قبول داشته باشن بهشون نمیچسبه برن سر وقت بازیهای مورد علاقه ی خودشون !! زندگی تبدیل به یه چیزی میشه مثل جهنم براشون باید گیم و کنسول رو ببوسن بزارن کنار . سوم دبستان که هیچ ، خیلی خیلی با بچه های کوچولو موچولتر داری بحث میکنی اینجا فرخ .

خواهشن این بحث رو دیگه تموم کنید تا مجبور نشیم تاپیک رو قفل کنیم و یه تاپیک دیگه واسه امتیازا باز کنیم، چون دیگه بحث از حالت منطقیش داره خارج میشه و میره روی سن و سال و مسائل دیگه. پیشاپیش ممنون.

'
خودت رو عصبانی نکن حرفت حق بهنام جان .. بازی کردن به سن و سال ربطی نداره اگر سن بالا بهتر دیگه گیم نزنی برای قلبت بد هسته

دیگه فقط ترول کردن ِ Doom 3 مونده بود که اونم بحمدلله به سر انجام رسید!

پروژه ی بعدی دوستان برای ترول کردن چی هست ؟!
سری بعد دوستان منچ رو هم ترول می کنن. :دی
اگر سوژه ای دستشون نیاد ممکنه حتی به Uncharted خدایی نکرده حمله کنن. :دی

یک سوال
لطفا کسی جواب نده
VahiD_ST
ترول یعنی چی عزیزم؟ :laughing:
قول بده از کسی کمک نگیری رو توی گوگل سرچ نکنی واسه مفهومش
میخوام ذهنیتت رو بدونم که هر حرفیو میخونی میگی ترول ترول !
------------------------------
این نوشته به دلیل اینکه Ali_Amini در لیست سیاه شما قرار دارد مخفی است.
laughing.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or