امتیازات Doom 3 BFG Edition

RattleSnake

کاربر سایت
430x270xthumb.php,qsrc=,hsknr.net,_wp-content,_uploads,_2012,_08,_doom-3-bfg-edition.jpg,ah=270,aw=430,azc=1.pagespeed.ic.Q-LB9ehUF8.jpg

The Controller Online 6/10
DigitalTrends 7/10
God Is Geek 8/10
Nowgamer 6.9/10
Playstation Official Magazine UK 5/10 Playerslink – No score given.
Gamereactor Sweden: 6/10
Gamereactor Denmark: 6/10
4Players.de 5.8/10
Destructoid 8/10
Forbes 8/10
Machinima 7/10

آخرین ویرایش:
شخصا اصلا واسه doom 3 این نسخه رو نمی گیرم :دی صرفا برای نسخه های 1 و2 که ارزش خیلی خیلی بالایی برام دارن میگیرم، 3 رو همین الان میشه رو pc نصب کرد با همین گرافیک بازی کرد اما 1 و 2 نه

Troll های عزیز خودتون رو آماده کنید! با توجه به عرضه ی BFG Edition و قول های قبلی کارمک احتمالا اولین رونمایی رسمی Doom IV امسال و در VGA Awards اتفاق می افته ، انرژی ها رو نگه دارید برای اونوقت.
خوشبختانه این بار داستان نویس بازی دست یه ادم کار درست Graham Joyce افتاده که سال 2009 وارد عمل شده . میشه حداقل خیال راحت که همیشه از بابت داستات سرایی بازی های id ضربه میخورد را دیگه نخواهد داشت . از یه طرفی هم که بازی تحت نظارت کیفی Bethesda ساخته میشه .

Molana :
این که میگید چرا باید بازی 8 سال پیش رو دوباره تکرار کنیم، باید بگم که آخه بایدی در کار نیست اصلا. همون پست اولم هم گفتم این یه کالکشن پکه: 1- برای طرفداران این سری 2- برای کسانی که این بازی رو بازی نکردند.
حالا شما یا توی این دودسته گروه قرار میگیرید یا نمیگیرید. اگه طرفدار این سری هستین یا بازی نکردینش تا حالا بهترین فرصت که کل پک DOOM رو با 8 مرحله ی اضافه و قابلیت 3D و نورپردازیه بهینه تر و فریم بهتر اونم روی هر پلتفرمی که مد نظرتونه تجربه کنید. اگرم که جزو این دو دسته نیستید خیلی راحت از کنار این پکیج میگذرید جوری که آب از آب تکون نخوره. والا بخدا هدف این پک همینه ، والا بخدا این یه بازی جدید نیست که خودتونو ملزم کنید که حتما بازی کنیدش، نمیدونم دیگه باد چجوری گفت.

هعی...
نمیدونم چه داستانیه تو این انجمن های ایرانی ، برا اینکه طرف مخالف رو از میدون خارج کنن تا میتونن بهش برچسب میچسبونن.آخه عزیزان من مغالطه و نداشتن تحمل صدای مخالف هم حدی داره !
من از این کارشون خوشم نیومد، دوست داشتم بگم اصلا انجمن برا همینه
آقا یا خانوم محترم شما که خوشت نیومده از حرف من، دیگه چرا به من گیر میدی و برچسب میچسبونی بهم؟ یه کم ظرفیتت رو بالا ببر.

اولا من اسم دارم ! این یک ! یکم اون قبل ها را یادت بیاری بد نیست ! اگه انجمن اینه نظرت بدی پس انجمن اینه که وایسی جوابت را هم بشنوی اون کلید نقل قول الکی نیست ! نظر شخصی فرق میکنه با اینکه بیای بگی بقیه چرا باید بخرن؟ و نظر خودت را مارک کنی روش !
ولی شما مازیار جان همیشه وضع تاپیکهای id را دیدی پس خیلی راحت میتونی این چیزه را درک کنی و نیای حرفه یه تعداد را که همشون شده گیر دادند به کارای کارمک و........تو هم بیای یکم پیاز داغ بدی !

اینم کالکشن مثل تمام کالکش های دیگه ! البته کالکشن بهتر و بهینه تر و کاملتر و با اضافات نسبت به کالکشن های دیگه که بدون کوچکترین تغییری میاند بازار ! حالا اینها گناهشون چیه که اینهمه باید بهشون گیر داد هر بار خبر از اینها میاند دقیقا کارها و گیر های تکراری را ببینیم ؟! مگه اجباری هست اقا نخر ! والا ما از وقتی تو این سایت هستیم یکبار سر خبر کالکشن بازهای دیگه و.......نیومدیم حتی یه نظر بدیم !
بازیهای دیگه کالکشن بدن به به و چه چه ! اینا هر غلطی بکنن اَه اَه و واه واه میشه ! یعنی حاضرم شرط ببندم اگه این پک را به صورت مجانی از در منزل هم تحویل گیمرها میدادند یه تعداد میگفتند میخواند راحت بازی را قالب کنن به مردم تا هایپ بشن و برن شماره 4 را بخرن !!! کلا روزگاری داریم ما !
-------------------------
اصلا من حرسم از این میگیره تو ایران با چه حقی باید مخالفت کرد با چنین چیزی ؟! یه فروم خارجی بود باز یه چیزی که میرن بابتش پول میدن و میگن ارزش داره یا نداره ولی تو اینجا نکه همه ما سال 2004 نسخه اورجینال را تهیه کرده بودیم ! :lol: الان زور میاد که بریم دوباره کالکشنش را بخریم :lol:

آخرین ویرایش:
رسما بیاید اینجا ، مخالفتتون با Doom 4 هم ابراز کنید تا با یه حساب سرانگشتی بفهمیم چی به چیه ! کی به کیه ! معترضان صنعت گیم همیشه معترض هستند ، حضور پا برجایی هم همراه با آزادی بیان همیشه در بازیسنتر بوده .

اون اکثرا کی ها هستند ؟:دی اقا با دل و روده ما بازی نکنید :دی
با توجه به عرضه BFG Edition و نوع بیان جف کیثلی در مورد چیزی که دیده (خشن و دیوانه کننده و اینا:دی) گمانه زنی ها بخصوص در Neogaf بیشتر به سوی Doom 4 میل میکنه .

آخرین ویرایش:
مدتها بود می خواستم دوباره این بازی فوق العاده رو بازی کنم..واقعا سورپرایز شدم با دیدن این پک..چه خاطرات شیرینی داریم باهاش..حتی انتظار اومدنش لذت بخش بود...قابل توجه دوستانی که میان اینجا میگن "بازی رو دوست ندارن"...من هم شخصا بازیهای استراتژی دوست ندارم..تو تاپیک هاشون هم نمیرم ...مگه ازار دارم برم بگم من این عنوان رو دوست ندارم!!!

کسایی که این بازی رو درک نکردن چه اونزمان و چه زمان حال ، احتمالا سیستمشون هم قدرت درک اجرای این بازی رو نداشته ! خیلی رک میگم ، این بازی عقده شده بود واسه خیلی ها . با اون گرافیک فوق خفنی که داشت اونم با AA16xـی که توی بازی قرار داده بودن تقریبا غیر ممکن بود کسی بتونه روی فول آپشن اجراش کنه ! یا سیستم high-end میخواست،یا هم Xbox 1 که اونزمان اینقدر فراگیر نبود .که البته بین نسخه کنسولی هم اختلاف زیاد وجود داشت .
کلا کینه و کدورت بسیار قدیمی و کهن بین شرکت id و شخص جان کارمک و گیمر های بخصوص داخل بازیسنتر وجود داره که هیچ رقمه هم فراموش نمیشه ! یعنی یه جورایی اسم Doom و جان کارمک که میاد تشنج اعصاب ععده ای هم باهاش میاد ! اما مهم اینه که رسما نسخه PC یک نسل جلوتر بود ، و با اومدن نسخه چهارم هم این اتفاق بدون شک تکرار خواهد شد .

^^ من واقعا نگرانتم با این سطح توهماتت عزیزم:)!
اون موقعهایی که شما نمیدونستید ویدئو گیم چیه ما دووم بازی می کردیم، پس الکی تز روشنفکرانه و هر کی از بازی بد می گه عقده (!) شده واسش و این حرفا رو راه نندازید؛ خودتون رو ضایع می کنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or