الان امتیاز 7 IGN با توجه به بقیه امتیازات که عجیب نیست ! مشکل چیه ؟
بازیسنتر متاسفانه مثل خیلی از سایتهای اونور، اصلا عادلانه نمره نمیده وخوب بازی رو مو شکافی نمیکنه در مجموع امتیازاتش به نظر من سطحیه.بازی سنتر به بازی چند میده؟از سلیقه هایی که من از بچه های این جا(اعضای تحریریه) خبر دارم بعیده 8.5 پایین تر بدن.مگه نه؟![]()
یه بار جملت رو دوباره خودت بخون. خیلی از سایت ها یعنی جمیعی از سایت ها. وقتی خیلی از سایت ها یه نمره میانگین و نزدیک به هم بدن و این وسط یه سایت بیاد با اختلاف زیادی از اون خیلی سایت ها امتیاز بده همه میگن جمعش کن.بازیسنتر متاسفانه مثل خیلی از سایتهای اونور، اصلا عادلانه نمره نمیده وخوب بازی رو مو شکافی نمیکنه در مجموع امتیازاتش به نظر من سطحیه.
سایتهای قشنگ تا دلت بخواد زیادن! ولی چندتاشون ارزشمندن؟! حالا این به کنار من چیزی رو میگم که دارم میبینم بعضی وقتا اینجا ظاهرا از روی احساسات نمره داده میشه تا جزئیات. به هر حال این بحث هیچ ربطی به اینجا نداره. اگه خواستی ادامه بدی تو پروفایل در خدمتم.یه بار جملت رو دوباره خودت بخون. خیلی از سایت ها یعنی جمیعی از سایت ها. وقتی خیلی از سایت ها یه نمره میانگین و نزدیک به هم بدن و این وسط یه سایت بیاد با اختلاف زیادی از اون خیلی سایت ها امتیاز بده همه میگن جمعش کن.
از کی تا حالا اقلیت شده ملاک حساب کردن؟ چون شما با امتیاز ها حال نمیکنی دلیلی نمیشه که امتیاز بازی اونی نباشه که دادن. در ضمن بازی سنتر هم با هیچ کدام از سایت های خارجی کاری نداره و خودش نقد میکنه. حالا در این میان نظر نویسنده و نمره دهی اون مهمه. شاید مثلا من به هیلو ریچ (مثال) بدم 8 بعد بابک که عشق این بازی بهش بده 10. جدا از این ها تمامی نمرات بعد از دادن خود نویسنده به وسیله تیم تحریریه و زیر نظر بچه ها و مدیران بازدید میشه.
:d نظر 300 نفر اینقدر برات مهمه؟300 تا فن بازی نمره بدن ،خو مسلما 9 میشهمن همیشه به امتیاز یوزر های gs اهمیت خاصی میدم
واسه این بازی هم خیالم راحته
میانگین امتیاز یوزر ها 9 هست![]()
:d نظر 300 نفر اینقدر برات مهمه؟300 تا فن بازی نمره بدن ،خو مسلما 9 میشهوایسا جامعه اماری به 5 تا 6 هزار نفر برسه ،بعد
![]()