امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

میانگین نمرات تا این لحظه تو سایت gamerankings برای نسخه pc :
82.50%

و نسخه های دیگر:
PlayStation 3 78.75%
Xbox 360 80.56%

بگذریم:
دوستان اولین سکانس نسخه اصلی بازی چیه (منظورم با کرک سالم هست)
چون بقالی سر کوچمون بازی رو آورده میخوام ببینم درسته یا نه:d
لطفا هم تو اسپویلر بزارید

آخرین ویرایش:
به نظر من بعضی از منتقد ها به خصوص یوروگیمر انگلیسی خیلی احساسی بازی رو نقد کردن .
احتمالاً انتظار یک GTA IV دیگه رو از Mafia II داشتن . در حالی که مافیا مافیاست و GTA هم GTA ـست .

بابا بازی به حق اصلا نمیشه بهش زیر 10 داد نمیدونم رو چه حسابی این نمراتو دارن میدن من الان 2 ساعت از بازی رو انجام دادم هنوز در شک هستم:دی

جالبه ها!!!
همه سایت هایی که بازی رو نقد کردن دارن تو یه رنج امتیاز میدن بعد دوستان لطف میکنن هی میگن به خدا اینا امتیاز یک شاهکار نیست!اینا اصلا بازی نکرده نمره میدن!اینا قصد بر همزنی 2K Czech رو دارند من میدونم!!!
بابا این شاید یک شاهکار از نظر داستانی باشه که حتی بعضی سایت ها به داستانش هم ایراد گرفتن ولی قطعا در موارد دیگه اونقدر که فکر میکنید معرکه نیست حالا هی بگید از رو شکم و معده و روده نمره میدن!
یکم تغییر عقیده بد نیست!بنده هم فکر میکردم از همه نظر معرکست ولی با این امیتیازات معلومه یجای کار میلنگه قطعا یک ماه دیگه که اَتش ـه همه بخوابه به ایراداتش پی خواهید برد مثله خیلی بازی های دیگه
حالا میبینند امتیازات باب دل نیست میگن اَه اَه GTA IVـه اشغاله عوضی:d و... همینطور اظهار لطف

• Like
Reactions: S.V.R
اره من هم موافقم

ign به conviction

9.3 داد که اصلا حقش نبود ولی به این بازی 7 داده

خاک بر سرش بشه با این نمره دادنش

بازم دمه همون gs گرم
دیگه امتیازات بقیه سایتها مهم نیس

اره من هم موافقم

ign به conviction

9.3 داد که اصلا حقش نبود ولی به این بازی 7 داده

خاک بر سرش بشه با این نمره دادنش
آی جی ان یه خورده نمرش بد بود به نظرم. ولی خب شما که میگی به کانویکشن یه نمره داره کاره سای که نیست کاره تحریرییس و سلیقه ی اون.

من که همیشه میگم IGN خیلی جوگیره:دی بعضی دوستان قبول نمیکردند!

مثلا من هنوز نفهمیدم چطوری به SC: Conviction داد 9.3، بعد به Starcraft II داد 9.0 ! خیلی جوگیرانه نمره میده، احساس میکنم زیاد رو بازی دقت نمیکنه.

الان توی این چند سال اخیر، امتیازهای Gamespot حداقل خیلی به نظر و سلیقه من نزدیکه و فقط رو اون حساب میکنم. مثلا پارسال به Halo Wars داد 6.5 ، من اولش گفتم پایین داده. ولی وقتی یه هفته کامل بازیش کردم، به این نتیجه رسیدم به حق بوده و به یه سری مسائل ریز توجه کرده که خیلی ها نمیکنند.

یوروگیمر را برای همیشه از لیست سایت های معتبر تو ذهنم حذف کردم.گفتم آخرین شانسش برای اینکه دوباره تو ذهن من جاباز کنه ی هنمره ی معقول به mafia با توجه به دمویی توپی که بازی کردم هست.ولی مثل اینکه تو یورو گیمر هیچ نظارتی بر نقد ها نیست!کلا امسال با نقد های خوشحالش(AW,SC:Cو حالا مافیا 2)ما را خرسند کرده!نمره ی کین اند لینچ(هر چند اون هم بازیه خوبی بود)از مافیا 2 بهتر بوده...؟!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or