من کاری با هایپ مایپ ندارم.با وجود اینکه از مافیا 1 خیلیخ وشم اومد ولی تا همین چند وقت پیش خیلی دنبال بازی نبودم.ولی امروز 4 ساعت بازی کردم و اگر کار نداشتم فکر کنم تا آخرش می رفتم.اصلا هم یکنواخت نبود برام.تنها دلیلی که می تونم بیارم اینه که منتقدای خارجی منتظر GTA بودند.نمی دونم اینا مگه مافیا1 را بازی نکرده بودند....؟بازی میانگین امتیاز نسخه های مختلفش 70 و 75 شده (الان توی GameRankings هستن. توی Meta هم آخرین بار 72 و 74 بودن).
نمی دونم دوستان چرا بجای پذیرش حقیقت که مافیا 2 اون بت هایپ شده نیست، از هر چی سایت و مجله ی معتبر که بهش پایین میده بد می گن. اگه همه سایت های پایین بده با GTA مقایسه ش کرده بودن انتقاد طرفدارای پرتعداد مافیا 2 درست بود ولی همون IGN که اینجا سلاخی شد قشنگ اومده گفته که نبود ماموریت فرعی و خطی بودن نقطه ضعف نیست. ساختار ضعیف ماموریت هاش و یکنواختی گیم پلی ضعفه.
دقیقا! همه انتظار یه بازی open world مثل gta رو داشتن.من کاری با هایپ مایپ ندارم.با وجود اینکه از مافیا 1 خیلیخ وشم اومد ولی تا همین چند وقت پیش خیلی دنبال بازی نبودم.ولی امروز 4 ساعت بازی کردم و اگر کار نداشتم فکر کنم تا آخرش می رفتم.اصلا هم یکنواخت نبود برام.تنها دلیلی که می تونم بیارم اینه که منتقدای خارجی منتظر GTA بودند.نمی دونم اینا مگه مافیا1 را بازی نکرده بودند....؟
خو فن ها همیشه به بازی 10 میدن!اگه بازی ارزش 10 داشته باشه،حد اقل 1 نمره 10 باید بگیره................دوستان یه نگاهی به نمره بوزرها بندازن حداقل من مال Ps3 رو خوندم 6 نفر بازی رو Review کردن هم 10 دادن به بازی بعد توی نمودار هم دیگه کم کم به بازی 6 دادن
خو فن ها همیشه به بازی 10 میدن!اگه بازی ارزش 10 داشته باشه،حد اقل 1 نمره 10 باید بگیره................
شما چه گیری به فن ها دادی! :d
شاید یکی منصفانه فکر کرده گفته به بازی باید 9داد! :d
اگه امتیاز یوزر ها فن بازی هست پس چرا همیشه منطقیه؟
مثلا همین kane nd lynch 2
6.8 گرفته که واقعا بیش از این هم حقش نیس
یا مثلا shank که خیلی بازی جذابی هست از خود gs 6.5 گرفته ولی از یوزر ها 8.5
کلا همیشه امتیاز یوزر ها منطقی تر بوده
من کاری با هایپ مایپ ندارم.با وجود اینکه از مافیا 1 خیلیخ وشم اومد ولی تا همین چند وقت پیش خیلی دنبال بازی نبودم.ولی امروز 4 ساعت بازی کردم و اگر کار نداشتم فکر کنم تا آخرش می رفتم.اصلا هم یکنواخت نبود برام.تنها دلیلی که می تونم بیارم اینه که منتقدای خارجی منتظر GTA بودند.نمی دونم اینا مگه مافیا1 را بازی نکرده بودند....؟
منم کاملا با حرفاتون موافقم...
مطمین باش اگه این المان ها به بازی اضافه میشد امتیاز بازی 10 میشد...
1-سرعت ماشین ها به 250 میرسید
2-داستان بازی سطح پایینی می داشت که بچه ها هم اونو درک می کردن
3-گیم پلی بچه بازی که حس خوشحالی به آدم دست بده
...........................
اگه اینا رو داشت مافیا میشد جی تی آی و نمره کامل رو میگرفت
والا این مافیا که انقدر براش داستان داستان میکردید، من توش چیز خاصی ندیدم! داستان همین GTA IV خیلی بهتر بود و اتفاقا خیلی جدید و هوشمندانه هم بود. در صورتی که داستان مافیا 2 از نظر من یه چیز کلیشه ایه که نمونش تا حالا تو 100 تا فیلم گفته شده. حتی من داستان شماره اولش رو به این ترجیح میدم. (نمیگم داستانش بده، ولی دیگه در حد هایپی که براش راه انداختید هم نبود).منم کاملا با حرفاتون موافقم...
دوست عزیز با زیره سوال بردن بازی GTA IV که نمیشه مشکلات احتمالی (طبق گفته سایت ها)بازی رو لا مال کرد!منم کاملا با حرفاتون موافقم...
تایید شدوالا این مافیا که انقدر براش داستان داستان میکردید، من توش چیز خاصی ندیدم! داستان همین GTA IV خیلی بهتر بود و اتفاقا خیلی جدید و هوشمندانه هم بود. در صورتی که داستان مافیا 2 از نظر من یه چیز کلیشه ایه که نمونش تا حالا تو 100 تا فیلم گفته شده. حتی من داستان شماره اولش رو به این ترجیح میدم. (نمیگم داستانش بده، ولی دیگه در حد هایپی که براش راه انداختید هم نبود).
نمیخوام کشش بدم ولی اگر مافیا به GTA ربط نداره پس مافیا به چی ربط داره؟یعنی باید با RDR مقایسش کنیم؟به خدا به دین به پیغمبر به جان بابا MAFIA هیچ ربطی به GTA نداره چرا اینقد کش میدید داستانو بشینید بازی رو تموم کنید تو شهر وایسید بگردید .
بعد دوست من نمیدونم این همه سایت از داستان بازی تعریف کردن رو هوا میگی مسخره هست؟ عجب در جواب دوستان آره داستان یک قشنگ تر بود ولی این بازی هم دست کم از 1 نداره
به خدا به دین به پیغمبر به جان بابا MAFIA هیچ ربطی به GTA نداره چرا اینقد کش میدید داستانو بشینید بازی رو تموم کنید تو شهر وایسید بگردید .دوست عزیز با زیره سوال بردن بازی GTA IV که نمیشه مشکلات احتمالی (طبق گفته سایت ها)بازی رو لا مال کرد!
پیشنهاد میکنم اگر میخواید اتش ملت چند روز قبل از ریلیز GTA IV رو از ته اعماق دیده و لمس کنید بهتره برگردید و تاپیک های سایت های ایرانی و خارجی رو یک دوره یی بکنید تا شماره کشته هارو با چشم خودتون ببینید
GTA IV نباید داستان به عمق مافیا داشته باشه ولی در سطح خودش داستان خیلی زیبا و درگیر کننده یی داشت که هنوزم OW با این عمق داستانی رو شخصا ندیدم با محیطی کاملا زنده با گرافیکی که دهن همرو انداخته بود رو زمین و جزییات فوق العاده حالا نمیدونم بعد از دوسال چرا IV اَخ و توف شده خدا داند!نمرات تغریبا پایین مافیا فقط بخاطر اینه که اون جذابیت که باید یک بازی Open World داشته باشه رو نداره و رو اورده به واقعیت!مثلا کنترل ماشین رو تا تونستن واقعیش کردن جوری که عذاب اور شده!خوب اگر قرار باشه یه بازی کامپیوتری رو انقدر به واقعیت نزدیک کنیم که دیگه اسمش بازی سرگرم کننده نمیشه (لطفا فحاشی نکنید:d)
ولی من میگم بجای اینکه همه امتیاز دهنده هارو ببریم زیر سوال و تا یه سایت نمره خوب داد بگیم خوب این نمره خوب داد همین برا من بسه!و هی الکی بزنیم تو سره GTA و داستانش با مافیا مقایسه کنیم واقع بینانه رفتار کنیم همین
رفیق من که بازی رو گرفته میگفت داستانش اون سوپر هایپی که راه انداخته بودن نیست
تایید شد
داستانش مسخرسb-):d