Frobary Loyal Member Jul 30, 2010 #1 سلام! این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.
سلام! این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.
maapor کاربر سایت Sep 12, 2010 #301 بازی جالبی بود ولی یه مشکل داشت ........... مشکل امتیاز های ............. بازم میگم امتیاز ببرید لب کوزه آبشو بخورید
بازی جالبی بود ولی یه مشکل داشت ........... مشکل امتیاز های ............. بازم میگم امتیاز ببرید لب کوزه آبشو بخورید
P pedramstalker کاربر سایت Sep 12, 2010 #302 نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: یه امتیاز درخشان دیگه: Resolution: 6 / 10 بیشتر... فكر كنم شما در آينده يه سايت كه مال قلي حسن از علي آباد كتول هست و به اين بازي 1 از 10 داده پيدا ميكني و ميگي اينم يه امتياز ديگه !!
نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: یه امتیاز درخشان دیگه: Resolution: 6 / 10 بیشتر... فكر كنم شما در آينده يه سايت كه مال قلي حسن از علي آباد كتول هست و به اين بازي 1 از 10 داده پيدا ميكني و ميگي اينم يه امتياز ديگه !!
mohsendevil کاربر سایت Sep 25, 2010 #303 به نظر من بهترین سایت metacritic and gamerankings.com هستن که میانگین امتیازو میدن اینجوری خیالمون راحته که سلیقیه 1 نفر نیست.
به نظر من بهترین سایت metacritic and gamerankings.com هستن که میانگین امتیازو میدن اینجوری خیالمون راحته که سلیقیه 1 نفر نیست.
B Bayonetta کاربر سایت Sep 25, 2010 #304 نوشته شده توسط mohsendevil: به نظر من بهترین سایت metacritic and gamerankings.com هستن که میانگین امتیازو میدن اینجوری خیالمون راحته که سلیقیه 1 نفر نیست. بیشتر... الآن این چه ربطی داشت ؟! اینجا میایم امتیازای سایتای مختلف رو قرار میدیم ، کاری که متا و گیم رنکینگز هم میکنن و معدل میگیرن ...
نوشته شده توسط mohsendevil: به نظر من بهترین سایت metacritic and gamerankings.com هستن که میانگین امتیازو میدن اینجوری خیالمون راحته که سلیقیه 1 نفر نیست. بیشتر... الآن این چه ربطی داشت ؟! اینجا میایم امتیازای سایتای مختلف رو قرار میدیم ، کاری که متا و گیم رنکینگز هم میکنن و معدل میگیرن ...
K KINGDADY کاربر سایت Sep 27, 2010 #305 مافیا 2 اصلا خوشم نیومد ازش مافیا 1 به این قشنگی حتی طوری کار شده بود که آدم احساساتی میشد اما این اصلا یه جوریه !!!
مافیا 2 اصلا خوشم نیومد ازش مافیا 1 به این قشنگی حتی طوری کار شده بود که آدم احساساتی میشد اما این اصلا یه جوریه !!!