البته نسخه اولشم تو ايران انقد افسانه ايی شده!اینقدر تعصب الکی نداشته باشید چون اسمش دهن پر کنه و نسخه یکش عالی بوده دلیل نمیشه اینقدر گنده بشه.از بازی انتظار بیشتری میرفت ولی حیف که خیلی خوب از اب در نیومد
یه سوال برام پیش اومده. دوستانی که اینقدر به داستان بازی گیر میدن، اینقدر زبانشون همگی قوی هست که تمامی دیالوگهای توی بازی رو بفهمن؟؟!!
ببينيد شما در GTA در يک محيط هستيد که در اون محيط ميتونيد سناريو رو پيش ببريد! امّا تو MAFIA يه يجورايی هم Godfather 1 شما به ظاهر در محيط آزاد هستيد امّا سناريو شما رو پيش ميبره !
به نظر من سبک MAFIA بايد اين باشه اسمش: Semi open world/Semi linear
البته لهجه ایتالیایی زیادم سنگین نیست و اذیت نمیکنه.تو اين بازی اگه تافل هم گرفته باشيد تا به لهجه و اصطلاحات ايتاليايی های آمريکا آشنايی نداشته باشيد بخش عمده ايی از داستانو نميگيريد!
واسه فهميدن داستان يکمی در مورد قوانين مافيا و سنت هاشون هم بايد مطالعه داشته باشيد!
شما بگو فاجعه ما که از بازی داریم نهایت لذت رو میبریم.Game Chronicles: 9.4 out of 10
Official Xbox Magazine: 8 out of 10
Gamervision: 7.25 out of 10
Cheat Code Central: 4 out of 5
پ.ن: اين كه شماره دوم هيچ وقت عين شماره اول نميشد كاملا مشخص بود و انتظار زيادي هم ازش نداشتم ولي ديگه فكر نميكردم تا اين حد گند بزنه!
ميانگين امتيازات (75.25%)، (73.60%)، 77.24% به اندازه كافي عمق فاجعه رو نشون ميده. (الان باز دوستاني ميام ميگن به امتياز نيست و اين حرفا)
كاش هيچ وقت مافيا 2 ـي ساخته نشده بود...
دقیقا دکتر جون.بازی فکر نمیکنم 5 ساعت گیم پلی محض داشته باشه- نصفش رو در حال رانندگی هستیم- قسمت دیگش هم فیلم نشون میدن(مثلا میگفتن داستانش خداست!!!!!!!!!!.........)Game Chronicles: 9.4 out of 10
پ.ن: اين كه شماره دوم هيچ وقت عين شماره اول نميشد كاملا مشخص بود و انتظار زيادي هم ازش نداشتم ولي ديگه فكر نميكردم تا اين حد گند بزنه!
ميانگين امتيازات (75.25%)، (73.60%)، 77.24% به اندازه كافي عمق فاجعه رو نشون ميده. (الان باز دوستاني ميام ميگن به امتياز نيست و اين حرفا)
برای من اصلا مهم نیست که امتیازا چی شده ! من بازی کردم و به عنوان فن بازی از بازی راضیم هرچند میتونست بهتر از این باشه! وقتی eurogamer به بازی 4 میده شما به عمق فاجعه در امتیاز دهی پی ببر آرش جان نه به بازیGame Chronicles: 9.4 out of 10
آرش اینقدر تیکه ننداز به این مافیا 2 بیچاره
If the first Mafia was subtitled “The City of Lost Heaven” then the sequel should be subtitled “Of Fools and Madmen”