امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

7.5 بیشتر واقعا حقش نیست.
نقاط قوت: صحنه های سینمایی بازی و دیالوگ های زیبا که نشان دهنده کارگردانی و نویسندگی قوی بازیه.
گرافیک زیبا از همه مهمتر طراحی زیبا ماشینها -شروع خوب داستان

نقاط ضعف: پایان افتضاح و کوتاه- نداشته نواوری در گیم پلی- خطی بودن بازی- نداشتن ماموریت های فرعی - استفاده نکردن از تمام ظرفیت های بازی( به این معنی که خیلی از جاهایی که طراحی شده بود هیچ ماموریتی در اونجا صورت نمی گرفت و به حال خود رها شده بود)-(البته این که شما یه باجه پیدا می کردی و زنگ می زدی با پرداخت جریمه موقعیت اروم می کردی و تمام جنایاتی که کردی همه نادیده گرفته می شد به نظرم خیلی مسخره بود. فکر نمیکنم امریکا اینقدر خر تو خر بوده.):-o

اینقدر تعصب الکی نداشته باشید چون اسمش دهن پر کنه و نسخه یکش عالی بوده دلیل نمیشه اینقدر گنده بشه.از بازی انتظار بیشتری میرفت ولی حیف که خیلی خوب از اب در نیومد

اینقدر تعصب الکی نداشته باشید چون اسمش دهن پر کنه و نسخه یکش عالی بوده دلیل نمیشه اینقدر گنده بشه.از بازی انتظار بیشتری میرفت ولی حیف که خیلی خوب از اب در نیومد
البته نسخه اولشم تو ايران انقد افسانه ايی شده!
خدا پدر دارينوس بيامرزه!

ولی من خودم علاقه خاصی به دوران گانگستر های اون موقع دارم از بازی دارم نهايت لذت رو ميبرم!

یه سوال برام پیش اومده. دوستانی که اینقدر به داستان بازی گیر میدن، اینقدر زبانشون همگی قوی هست که تمامی دیالوگهای توی بازی رو بفهمن؟؟!!

تو اين بازی اگه تافل هم گرفته باشيد تا به لهجه و اصطلاحات ايتاليايی های آمريکا آشنايی نداشته باشيد بخش عمده ايی از داستانو نميگيريد!
واسه فهميدن داستان يکمی در مورد قوانين مافيا و سنت هاشون هم بايد مطالعه داشته باشيد!

ببينيد شما در GTA در يک محيط هستيد که در اون محيط ميتونيد سناريو رو پيش ببريد! امّا تو MAFIA يه يجورايی هم Godfather 1 شما به ظاهر در محيط آزاد هستيد امّا سناريو شما رو پيش ميبره !

به نظر من سبک MAFIA بايد اين باشه اسمش: Semi open world/Semi linear

واقعا حرف درستی زدی....آقا مافیا رو با جی تی ای مقایسه نکنید:|

تو اين بازی اگه تافل هم گرفته باشيد تا به لهجه و اصطلاحات ايتاليايی های آمريکا آشنايی نداشته باشيد بخش عمده ايی از داستانو نميگيريد!
واسه فهميدن داستان يکمی در مورد قوانين مافيا و سنت هاشون هم بايد مطالعه داشته باشيد!
البته لهجه ایتالیایی زیادم سنگین نیست و اذیت نمیکنه.

Game Chronicles: 9.4 out of 10
Official Xbox Magazine: 8 out of 10
Gamervision: 7.25 out of 10
Cheat Code Central: 4 out of 5

پ.ن: اين كه شماره دوم هيچ وقت عين شماره اول نميشد كاملا مشخص بود و انتظار زيادي هم ازش نداشتم ولي ديگه فكر نميكردم تا اين حد گند بزنه!
ميانگين امتيازات (75.25%)،‌ (73.60%)،‌ 77.24% به اندازه كافي عمق فاجعه رو نشون ميده. (الان باز دوستاني ميام ميگن به امتياز نيست و اين حرفا)

كاش هيچ وقت مافيا 2 ـي ساخته نشده بود...

پ.ن: اين كه شماره دوم هيچ وقت عين شماره اول نميشد كاملا مشخص بود و انتظار زيادي هم ازش نداشتم ولي ديگه فكر نميكردم تا اين حد گند بزنه!
ميانگين امتيازات (75.25%)،‌ (73.60%)،‌ 77.24% به اندازه كافي عمق فاجعه رو نشون ميده. (الان باز دوستاني ميام ميگن به امتياز نيست و اين حرفا)

شما بگو فاجعه ما که از بازی داریم نهایت لذت رو میبریم.
از نظر خودم امتیازش 9 هست حالا هر سایتی هرچی که میخواد بده به درک.
به نظر من شماره دوم تو تمامی سبکها واقعا فوقوالعاده و بینظیره.

بازیش عالی بود ولی حیف که انقدر کوتاه بود که اصلا نمیشد گرم بازی شد . واقعا حیف این همه زحمت کشیدن برای بازی اما فقط 15 تا چپتر کوتاه برای بازی گذاشتن . حداقل باید 30 تا چپتر میداشت تا میشد اسمش رو گذاشت داستان چون واقعا تو این 15 چپتر داستان بازی خوب منتقل نمیشد ...

دقیقا دکتر جون.بازی فکر نمیکنم 5 ساعت گیم پلی محض داشته باشه- نصفش رو در حال رانندگی هستیم- قسمت دیگش هم فیلم نشون میدن(مثلا میگفتن داستانش خداست!!!!!!!!!!.........)
جدا نسخه اول خیلی فوق العاده بود ولی این نسخه در سطح همین 7-8

الان دیدم یورو گیمر 4 از 10 داده:))

آخرین ویرایش:
حالا تا دیروز قبله همه gamespot بود الان همه گیر دادن به میانگین.
من نمیدونم اگه این بازی گند زده پس بازی که 4 میگیره چی زده.
هنوز اینو نمیدونید که بازی بالای 7.5 یعنی خوب.
من خودم به بازی 8.5 میدم. فقط پایان بازی منو نا امیدکرد.بی صبرانه منتظر ادامش هستم.
کلا هر بازی که 7یا8 میگیره چرته.اخه نمیشه نمره 4 هم چرته نمره 7 یا 8 هم چرته.
کلا این نسل بچه ها خیلی توقعشون بالا رفته.
دلیلشم کیلویی نمره دادن به خیلی از بازیهاس.

برای من اصلا مهم نیست که امتیازا چی شده ! من بازی کردم و به عنوان فن بازی از بازی راضیم هرچند میتونست بهتر از این باشه! وقتی eurogamer به بازی 4 میده شما به عمق فاجعه در امتیاز دهی پی ببر آرش جان نه به بازی

یه امتیاز درخشان دیگه:
Resolution: 6 / 10
آرش اینقدر تیکه ننداز به این مافیا 2 بیچاره :دی
خودمونیم ، گند زد از نظر امتیازی رفت پی کارش :دی
این تیکه نقد رو داشته باش :دی :
If the first Mafia was subtitled “The City of Lost Heaven” then the sequel should be subtitled “Of Fools and Madmen”

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or