حتما منظورت GTA هست دیگه؟ اون وقت شما از کجا به این نتیجه رسیدی داستان GTA ضعیف بود؟2-داستان بازی سطح پایینی می داشت که بچه ها هم اونو درک می کردن
یادمون رفته بود این بازی شبیه ساز دزدی و قاتلی و ساندویچ خوری و مشروب خوری هست LOLاینقدر gta جی تی ای نکنید:d
خداییش ما که چیزی ازش ندیدیم
کاری به داستانش و بزرگی شهرش ندارم
ولی میرفتم ساندویچ بخورم یهو ساندویچ به اون بزرگی رو میکرد تو حلقش
یا میرفتیم مشروب بخوریم همشو با شیشه میخورد
ماشین میدزدیدی
پلیش یه تیر میزد تو کلت خلاص
یا صاحب اسلحه فروشی رو میکشتی نمشد اسلحه هاشو برداری
و هزار تا ایراد دیگه که از همون اول حال ما رو از بازی بهم زد
-----------
پ.ن:من کاری به مافیا 2 ندارم
چیزی که تو Iv زیاد بود جزئیات بود ولی اون چیزایی که دوست عزیزمون گفت فکر کنم نسل بعدم نتونه جوابگو باشهاز جهتي حرفه شما درسته ولي همين جزئياته بازي كه بازي رو زيبا ميكنه.
از جهتي حرفه شما درسته ولي همين جزئياته بازي كه بازي رو زيبا ميكنه.
همین جزئیات؟تو بازی ادم خیلی نیاز به اسلحه پیدا میکنه که بره بدزدتش؟از جهتي حرفه شما درسته ولي همين جزئياته بازي كه بازي رو زيبا ميكنه.
-حد اقل GTA اینقدر باگ نداشت....مافیا نباید با هیچ بازی مقایسه بشه نظر من چون کل بازی به صورت داستانی و خطی دنبال میشه همونجوری که یکش میشد میگید GTA بهتره برید بشیند GTA بازی کنید اینجا رو اینقدر شلوغ نکنیدنمیخوام کشش بدم ولی اگر مافیا به GTA ربط نداره پس مافیا به چی ربط داره؟یعنی باید با RDR مقایسش کنیم؟
ولی من بخاطر این دوباره این موضوع رو بازگو کردم چون هی میان میگن مافیا عالی جی تی ای اشغال ادم یکم ناراحت میشه
این لفظ اخریم مزاح بود
مافیا نباید با هیچ بازی مقایسه بشه نظر من چون کل بازی به صورت داستانی و خطی دنبال میشه همونجوری که یکش میشد میگید GTA بهتره برید بشیند GTA بازی کنید اینجا رو اینقدر شلوغ نکنید
اصلا نمیدونم یوزهای اینجا تلپ شدن ریختن رو سر این بازی بابا برید ببینید ملت چه نمرهایی میدن گوره بابای منقد من خودم به بازی 10 از 10 میدم و ارزش 7 سال انتظار رو برای من داشت