امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

2-داستان بازی سطح پایینی می داشت که بچه ها هم اونو درک می کردن
حتما منظورت GTA هست دیگه؟ اون وقت شما از کجا به این نتیجه رسیدی داستان GTA ضعیف بود؟
یکی از بهترین داستانهای این نسل در بازی های OW رو داشت GTA ! شما اگه میخواستی داستان بازی رو کامل رو بفهمی میبایستی همه dlc ها رو هم کامل بازی میکردی.
حاظرم شرط ببندم 90 % افرادی که اینجا از داستان GTA ایراد میگیرن هیچی ازش نفهمیدن!

اینقدر gta جی تی ای نکنید:d
خداییش ما که چیزی ازش ندیدیم

کاری به داستانش و بزرگی شهرش ندارم
ولی میرفتم ساندویچ بخورم یهو ساندویچ به اون بزرگی رو میکرد تو حلقش
یا میرفتیم مشروب بخوریم همشو با شیشه میخورد
ماشین میدزدیدی
پلیش یه تیر میزد تو کلت خلاص
یا صاحب اسلحه فروشی رو میکشتی نمشد اسلحه هاشو برداری
و هزار تا ایراد دیگه که از همون اول حال ما رو از بازی بهم زد
-----------
پ.ن:من کاری به مافیا 2 ندارم

اینقدر gta جی تی ای نکنید:d
خداییش ما که چیزی ازش ندیدیم

کاری به داستانش و بزرگی شهرش ندارم
ولی میرفتم ساندویچ بخورم یهو ساندویچ به اون بزرگی رو میکرد تو حلقش
یا میرفتیم مشروب بخوریم همشو با شیشه میخورد
ماشین میدزدیدی
پلیش یه تیر میزد تو کلت خلاص
یا صاحب اسلحه فروشی رو میکشتی نمشد اسلحه هاشو برداری
و هزار تا ایراد دیگه که از همون اول حال ما رو از بازی بهم زد
-----------
پ.ن:من کاری به مافیا 2 ندارم
یادمون رفته بود این بازی شبیه ساز دزدی و قاتلی و ساندویچ خوری و مشروب خوری هست LOL
ایرادای بنی اسرائیلی که میگن اینه

آخرین ویرایش:
یادمون رفته بود این بازی شبیه ساز دزدی و قاتلی و ساندویچ خوری و مشروب خوری هست LOL
ایرادای بنی اسرائیلی که میگن اینه
از جهتي حرفه شما درسته ولي همين جزئياته بازي كه بازي رو زيبا ميكنه.

چیزی که تو Iv زیاد بود جزئیات بود ولی اون چیزایی که دوست عزیزمون گفت فکر کنم نسل بعدم نتونه جوابگو باشه
مثلا انتظار داشتیم وقتی ساندویچ رو گاز میزنه چربی گوشتش از لبش اویزون بشه یا وقتی تیر میخوره تو کلش اول اشهد بگه بعد بمیره
اخه اینم شد ایراد

همین جزئیات؟تو بازی ادم خیلی نیاز به اسلحه پیدا میکنه که بره بدزدتش؟
وا... من کوچکترین توجهی به این جزئیات نکردم.فقط و فقط بخاطر داستانش دارم بازی میکنم و ....

گیراتون رو به GTA میدید ،میگید کاری به مافیا II نداریم!!!
کار داشته باشید.برید سطح تنوع مراحل،داستان گسترده،گیم پلی طولانی،تنوع در گیم پلی،عظمت شهر،شخصیتها ،چرخه شب و روز و ... رو که چیزهای مشخصیه براش نمونه بیارید!بعد تو تاپیک مافیا حرف از GTAبزنید و بگید که قصد مقایسه ندارید:|-حد اقل GTA اینقدر باگ نداشت....

مافیا II یه بازی خیلی خوب هست و بعد از این مدت که بازی نیومد،خیلی میچسبه.داستان قشنگی داره،تم محیط و ارتباط با شخصیتش خیلی بالاست (بطوری که بازی میکنم،داداشم داره مثل فیلم بازی منو میبینه:دی)

ولی دیگه خدا نیست،اینقدر hype بازی نکنید.وا... ما سر یه بازی اینقدر برای خودمون گندش کردیم،خورد تو پوزمون .دیگه ما از این کارا نمیکنیم...

• Like
Reactions: mehdihoo
مطمین باشید اگه GTA IV پر از ایراد و به گفته خودتون نمیچسبید الان جزو بالاترین درجه از لحاظ امتیاز نبود! بیشتر سایتها بهش نمره کامل دادند.همشون خل و چلن؟ نگید این حرفارو.نمی خوام طرف GTA رو بگیرم اما وقتی به بازار عرضه شد خیلی امکانات جدید بازی داشت که برای بار اول باهاش روبرو میشدیم. یکیش همین موبایل و خیلی چیزای دیگه. مافیا 2 هم خیلی عنوان عالی هستش ولی دلیل نمیشه که نقاط قوت gta زیر سوال بره و بعضی هاتون اونو بی محتوا بخونید.

نمیخوام کشش بدم ولی اگر مافیا به GTA ربط نداره پس مافیا به چی ربط داره؟یعنی باید با RDR مقایسش کنیم؟
ولی من بخاطر این دوباره این موضوع رو بازگو کردم چون هی میان میگن مافیا عالی جی تی ای اشغال ادم یکم ناراحت میشه
این لفظ اخریم مزاح بود
مافیا نباید با هیچ بازی مقایسه بشه نظر من چون کل بازی به صورت داستانی و خطی دنبال میشه همونجوری که یکش میشد میگید GTA بهتره برید بشیند GTA بازی کنید اینجا رو اینقدر شلوغ نکنید
اصلا نمیدونم یوزهای اینجا تلپ شدن ریختن رو سر این بازی بابا برید ببینید ملت چه نمرهایی میدن گوره بابای منقد من خودم به بازی 10 از 10 میدم و ارزش 7 سال انتظار رو برای من داشت

ولی دیگه خدا نیست،اینقدر hype بازی نکنید.وا... ما سر یه بازی اینقدر برای خودمون گندش کردیم،خورد تو پوزمون .دیگه ما از این کارا نمیکنیم...

Excellent !

دقیقا رضا ! حرف درست و کاملی رو زدی !

مافیا نباید با هیچ بازی مقایسه بشه نظر من چون کل بازی به صورت داستانی و خطی دنبال میشه همونجوری که یکش میشد میگید GTA بهتره برید بشیند GTA بازی کنید اینجا رو اینقدر شلوغ نکنید
اصلا نمیدونم یوزهای اینجا تلپ شدن ریختن رو سر این بازی بابا برید ببینید ملت چه نمرهایی میدن گوره بابای منقد من خودم به بازی 10 از 10 میدم و ارزش 7 سال انتظار رو برای من داشت

منم که بشدت موافقم.;)

ببينيد شما در GTA در يک محيط هستيد که در اون محيط ميتونيد سناريو رو پيش ببريد! امّا تو MAFIA يه يجورايی هم Godfather 1 شما به ظاهر در محيط آزاد هستيد امّا سناريو شما رو پيش ميبره !

به نظر من سبک MAFIA بايد اين باشه اسمش: Semi open world/Semi linear

یه سوال برام پیش اومده. دوستانی که اینقدر به داستان بازی گیر میدن، اینقدر زبانشون همگی قوی هست که تمامی دیالوگهای توی بازی رو بفهمن؟؟!!
من شخصا سطح زبانم رو سطح uper intermediate هست و تقریبا بیشتر دیالوگها رو متوجه میشم نمیخوام بگم چیزی حالیمه ولی تا به اینجای کار خیلی چیزای اشنا تو این بازی دیدم که تو سری فیلمهای مافیا دیده بودم و تا به اینجای کار باید بگم که روایت داستان و روندش خیلی هم زیبا بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or