امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

IGN این چند وقته اخیر بدجور جوگیر شده و الکی به بازی ها نمره میده مثلا آیا واقعا ارزش TFS:WOS نمره 9 بود؟ یا SC:C که بش 9.3 داد اونوقت جالبه به یه بازی خیلی خوب مثل SCII همون نمره TFS رو میده ، کلا خیلی اوضاعش خرابه از لحاظ نمره دادن!
اما دقیقا نقطه مقابلش GSـــــــه که نسبت به قبلش وضعیتش خیلی بهتر شده و به بازی ها نمره ای که حقشونه رو میده!
GS به Mafia II(نسخه 360) 8.5 داد پس دیگه نمره IGN رو بیخیال بشید این بازی هم مثل Alan wake و Heavy Rain یک بازی Story-Based هست و نباید ازش انتظار میانگین بالای 90 رو داشت(AW و HR هم زمان ساختشون به اندازه مافیا 2 طولانی بود) باید به همین نمره ها راضی باشیم.
نمیدونم چرا همشون امتیاز مشابه آوردند.
Critic Score نسخه ایکس باکس 8 ، نسخه کامپیوتر 8.2 و نسخه پلی استیشن هم 7.7 هست. با این وجود به همشون نمره مشابه دادند چون اختلاف عمده ای که بخواد نیم یا یک نمره از نمره نهایی بازی کم کنه توشون مشاهده نکردند.

آخرین ویرایش:
تنها سایتی که من معیارش قرار میدم و برام مهمه همین gamespot هستش.بعضی وقتها میگم چرا به این بازی این نمره رو داد باید بیشتر میگرفت.ولی وقتی خودم اونو تجربه میکنم میبینم به حق امتیاز داده.

IGN این چند وقته اخیر بدجور جوگیر شده و الکی به بازی ها نمره میده مثلا آیا واقعا ارزش TFS:WOS نمره 9 بود؟ یا SC:C که بش 9.3 داد اونوقت جالبه به یه بازی خیلی خوب مثل SCII همون نمره TFS رو میده ، کلا خیلی اوضاعش خرابه از لحاظ نمره دادن!
اما دقیقا نقطه مقابلش GSـــــــه که نسبت به قبلش وضعیتش خیلی بهتر شده و به بازی ها نمره ای که حقشونه رو میده!
GS به Mafia II(نسخه 360) 8.5 داد پس دیگه نمره IGN رو بیخیال بشید این بازی هم مثل Alan wake و Heavy Rain یک بازی Story-Based هست و نباید ازش انتظار میانگین بالای 90 رو داشت(AW و HR هم زمان ساختشون به اندازه مافیا 2 طولانی بود) باید به همین نمره ها راضی باشیم.

Critic Score نسخه ایکس باکس 8 ، نسخه کامپیوتر 8.2 و نسخه پلی استیشن هم 7.7 هست. با این وجود به همشون نمره مشابه دادند چون اختلاف عمده ای که بخواد نیم یا یک نمره از نمره نهایی بازی کم کنه توشون مشاهده نکردند.
عالی گفتی و بهترین حرف زدی دقیقا میخواستم همینو بگم من هم منتظر نمره ی game spot بودم که خدا را شکر بالای 8 داد این یعنی عالی و دیگه با بازی نابی>:d<>:d<>:d<:-*:-*:-* روبه رویم توی اشکالات هم ایراد انچنانی نگرفته فقط گفته
برای بازی open world حیاحو و شلوغی کافی نبود
بیش از اندازه وقت به کار های دنیوی خسته کنند(بیرمق) طی میشد
بابت این دومی یکذره ببخشید دیگه خودتون استادید
میانگین نمره ی بازی تا الان 8.30 تقریبی XBOX 360
IGN **7 / 10
Worth Playing **8.3 / 10
Planet Xbox 360 **9.3 / 10
Gaming Nexus **B
Game Informer **9 / 10
GamePro **3.5 / 5
Games Master UK84 / 100
Official Xbox Magazine UK7 / 10
GAME SPOT 8.5 /10

آخرین ویرایش:
البته باید به این نکته هم توجه کرد که این PhysX که انویدیا و 2K CZECH روی نسخه ی PC آنیقدر تبلیغش رو میکنند
در بالاترین سطح اگه بخواد با بهترین تنظیمات گرافیکی همراه بشه و نرخ فریم مطلوبی هم داشته باشیم(بالای 30)
اونوقت کارت گرافیکی کمتر از 285 gtx قادر به برآورده کردن درخواست ما نیست و حتی شاید همین کارت هم به نرخ های فریم خوبی مثل 60 نرسه!

و این نکته یعنی نیاز داشتن به یک سخت افزار سطح بالا برای پست سر گذاشتن جلوه های بصری کنسول ها خود به خود باعث میشه منتقدین امتیازات یکسانی به نسخه های مختلف بدهند.

سلام.
دوستان من یدونه کلی می زارم.
اگه چندتاش قبلا هم بود ، به بزرگی خودتون ببخشید:

Eurogamer – 4/10

D’Toid – 6.5 (360), 7.5 (PS3)

NowGamer – 8.3 (PC), 8.0 (360) and 8.1 (PS3)

Joystiq – 3.5/5

IGN – 7.0

GamePro – 3.5/5

G4 – 4/5

CVG – 8/10

Multiplayer – 9/10

Gamespot – 8.5/10

بازی فردا در US و جمعه در UK برای کنسول های PS3, 360 و PC منتشر خواهد شد.

واقعا من موندم به امتیاز ErouGamer بخندم(4/10)یا گریه بکنم .:d:((گرچه برای من امتیاز ها مهم نیست ولی دیگه خداییش حق این شاهکار 4 نیست.جالب اینجاست EuroGamer.fr به بازی 10/10 داده.

شاید اگر تو MAFIA II تانک و هواپیما و هلی کوپتر و..... بود که می شد تو شهر چرخ زد و ملت و ماشین ها رو می فرستادیم هوا بازی 10 رو می گرفت!!!!!!داستانو موسقیو و....کشکه.

آخرین ویرایش:
واقعا من موندم به امتیاز ErouGamer بخندم(4/10)یا گریه بکنم .:d:((گرچه برای من امتیاز ها مهم نیست ولی دیگه خداییش حق این شاهکار 4 نیست.جالب اینجاست EuroGamer.fr به بازی 9/10 داده.

شاید اگر تو MAFIA II تانک و هواپیما و هلی کوپتر و..... بود که می شد تو شهر چرخ زد و ملت و ماشین ها رو می فرستادیم هوا بازی 10 رو می گرفت!!!!!!داستانو موسقیو و....کشکه.

والله این امتیاز ها ( همه ی سایت ها ) ، برای یک شاهکار نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or