امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

15 روز دیگه مونده تا مشخص شدن این همه مجهولات...خدا نابودشون کنه با این امتیاز دادنشون...همیشه این سایت ها و مجلات به بازی هایی مثل آلن و هوی رین... کم امتیاز میدن..

Last edited by a moderator:
40,50 تا پست پاک شد و امیدوارم دیگه نیازی به این کارها نباشه.
دوستان لطفآ در راستای تاپیک و امتیازها صحبت کنن. ایشالله وقتی بازی عرضه شد یه تاپیک بزنین و Mafia II رو با بازیهایی مثل GTA IV مقایسه کنین ولی فعلآ جاش اینجا نیست.
آخرین ویرایش:
مگه قسمت قبل مثل RDR و اينا بود ميزان آزاديش که اين يکی بخواد باشه؟
شرمنده پستت رو تازه الان دیدم،من خودم هم تو پستای قبلیم گفتم ازادیش چطوریه.فقط سر حرف داستان کو دوستان گفتن اشاره کردم.که یعنی همه بازیها داستان خوب دارن،ولی چون این یکی داستانش خیلی خوبه(البته تا بازی نکنیم نمیدونیم)قرار نیست بجای بخش های دیگش هم به داستانش نمره بدن!

با حرفهای Jack Scalici خیلی حال کردم خوب جواب بعضی هارو داد
کسانیکه الان دارن از مافیا بدمیگن فکر کنم زودتر از خود من بازی رو بخرن )x و فقط میخوان فن بازی در بیارن و جو تاپیکو خراب کنن . بعدش مافیا چه ربطی به rdr یا gta داره که انقدر با هم مقایسش میکنین؟؟؟

دوستان اولین چیزی که از کلمه بازی به ذهن ادم میرسه سرگرم کننده بودنش هست بعضی وقتا اینو ما یادمون میره . یه گیمر یا به طور کل مشتری و کسی که میره یه بازی رو میخره و 59$ پول میده واسش مهم نیست که مثلا سناریوی بازی 1000 صفحست یا 2 صفحه . اینکه 50 نفر بازی رو ساختن یا 1000 نفر. اینکه 20 ملیون خرج ساختش شده باشه یا 200 ملیون.مهمترین چیزی که واسشون اهمیت داره اینه که بازی قشنگ و سرگرم کننده باشه قضیه امتیاز دادن هم همینه البته تا بازی رو بازی نکنیم نمیتونیم حرف در مورد داستان و ... بزنیم اگه داستان بازی خوب باشه ولی جذاب نباشه که فایده نداره . داستان بازی که دیگه از Bioshock بهتر نیست که. الان همین بایوشاک رو ببینین در کنار اینکه یه داستان شاهکار داره گیم پلی و جذابیت هم داره گرافیکشم که خوبه . خب همه اینا در نظر گرفته میشه بعد امتیاز میدن .در هر صورت بی خیال امتیازات بشین هر کی طرفدار یه بازی باشه اگه امتیاز 2 هم نگیره میره بازی رو میگیره و بازی میکنه اونیم که همش دنبال امتیازو ایناست همش سر دو راهیه حالا اینا که میان هی میگن بازی فلانه ..... میگیریم.. نمیگیریم ... ps3 دارن که باید 70-80 تومن پول بدن یا باید 2-3 تومن پول بدن؟:thinking:

دوستان عزیز شاید درست نباشه از روی تریلر ها قضاوت کنیم ولی من کل تریلر هاشو با انواع کیفیت ها دیدم

احساس میکنم نقص های تکنیکی فراوانی در گرافیک بازی هست و نوع راه رفتن و کار با اسلحه کارکتر اصلی ضعیف کار شده و سر اخر ماشین سواری این گونه بازیها که همیشه روی اعصاب بوده.

اینشالله که این نقص هایی که من احساس کردم داره اشتباه باشه ولی در کل فکر میکنم گرافیکش در حد این نسل بازیها نباشه

باور کنید با یه ذره دقت نقص زیادی در کارکتر اصلی میتونید پیدا کنید

بابا فقط دو تا امتیاز از بازی اومده بیرون چرا انقدر این تاپیک رو الکی شلوغش میکنید.
اونایی که میگن بازی جذابیت نداره صبر کنید بازی رو که تموم کردید اون موقع بگید بازی جذابیت داشت یا نه؟نه الان. البته همه جدیدا علم غیب دارن.( لابد توقع دارند ویتو سوار یه تانک Tiger بشه و تو شهر گشت و گذار کنه)
بعضی ها هم میگن گرافیکش مضخرفه قدیمیه رانندگیش بده .حرفاتون رو با سند بزنید .
تو رو خود برای نمونه تو این تصویر به من کمک کنید نقص های تکنیکی فراوان بازی رو بهتر بشناسم.

گه واقعا از بازی بدتون میاد مجبورتون که نکردن برید بازی رو بخرید.و یا مجبور نیستید بیاید تو تاپیک مربوطه اونجا رو به......بکشید.
مطمئن باشید من هر تصویری و هر ویدئویی که از بازی تو این چند سال اومده رو دیدم و دارم.چه ویدئو های رسمی چه ویدئو های غیر رسمی.و نتیجه گیری من هم اینه که 2 MAFIA شاهکاره.و به طور کلی اگه کسی واقعا ادعا داره که از نسخه ی اول بازی راضی بوده مطمئن باشید از این یکی هم راضی هست.
در اخر هم خودم میدونم که جای بعضی از صحبت ها اینجا نبود ولی واقعا نمیشه بعضی وقت ها سکوت کرد.

من با بقیه بحث ها کاری ندارم و وارد بحث هم نمیشه اما ....

تو رو خود برای نمونه تو این تصویر به من کمک کنید نقص های تکنیکی فراوان بازی رو بهتر بشناسم.
من خودم شخصا اصلا با محیط ها ودیگر موارد محیطی هیچ مشکلی ندارم وهیچ کس هم نمی تونه ایراد بگیره.

اما در مورد چهره شخصیت ها و لب خوانی و ... باید بگم این بازی واقعا ضعیف عمل کرده. شده جریان الن ویک. محیط زیبا کاراکتر ها در حد باقالی. دیگه این مورد رو نمیتونی کتمان کنی. هنوز نتونستم تریلری بببینم که لب خوانی کاراکتر ها درست باشه.

من با بقیه بحث ها کاری ندارم و وارد بحث هم نمیشه اما ....

من خودم شخصا اصلا با محیط ها ودیگر موارد محیطی هیچ مشکلی ندارم وهیچ کس هم نمی تونه ایراد بگیره.

اما در مورد چهره شخصیت ها و لب خوانی و ... باید بگم این بازی واقعا ضعیف عمل کرده. شده جریان الن ویک. محیط زیبا کاراکتر ها در حد باقالی. دیگه این مورد رو نمیتونی کتمان کنی. هنوز نتونستم تریلری بببینم که لب خوانی کاراکتر ها درست باشه.

اینقدر منتظر بازی بودیم که با مشکل لب خوانی و کاراکتر ها شم مجبوریم کنار بیایم! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or