امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

من با بقیه بحث ها کاری ندارم و وارد بحث هم نمیشه اما ....

من خودم شخصا اصلا با محیط ها ودیگر موارد محیطی هیچ مشکلی ندارم وهیچ کس هم نمی تونه ایراد بگیره.

اما در مورد چهره شخصیت ها و لب خوانی و ... باید بگم این بازی واقعا ضعیف عمل کرده. شده جریان الن ویک. محیط زیبا کاراکتر ها در حد باقالی. دیگه این مورد رو نمیتونی کتمان کنی. هنوز نتونستم تریلری بببینم که لب خوانی کاراکتر ها درست باشه.
دقیقا کدوم چهره ها هستند که ضعیفن؟؟؟؟

• Like
Reactions: Fëanor
همخونی لب ها و کلمات، تعداد چند ضلعی کاراکترها و مسائل پیش پا افتاده ای از این دست هیچ وقت رو نمره نهایی تاثیر نمی گذارند. همیشه تو نمرات مهمترین مسئله جذابیت و گیم پلی است. این جور مسائل چیزهای جانبی هستند و اکثر منتنقدان هم خیلی بهشون اهمیت نمیدن.

این جور چیزها رو سایتهایی مثل Digital Foundary بیشتر بررسی میکنند که مربوط به مسائل تکنیکی اون انجین و شرکت سازنده میشه، برای یک منتقد بازی این چیزها اهمیتی نداره، چون اون داره یه بای رو نقد میکنه، نه یک تکنولوژی رو...

درسته صدا با حرکات لب شخصیتها اصلا هماهنگ نیست ولی کدوم چهره-ها بد طراحی شدن ؟! هرچی تریلر میبینم چهره-هرو یا عالی طراحی کردن یا قابل قبول

والا ما یک کلمه حرف زدیم دوستان کم مونده بود فحش ابدار هم بهمون بگن.

دوست عزیز و دواتیشه من خودم حتما این بازی رو میخرم و حتما تا اخر میرم. شکی نیست که عنوان بزرگی هست و هیچ بحثی رو این موضوع نیست. فقط اینکه شاید دلیل نمره خوب ولی به ضمه شما پایین همین چیزهای جزئی باشه

هنوز هم رو حرفم هستم حرکت کارکتر و دویدنش تو اون فضای زیبا و گرافیک پویا محیط تو ذوق میزنه همینطور اسلحه دست گرفتنش.

بازم میگم تا بازی نیاد این حرفها کشکه و خواهشا جنبه داشته باشین توهین نکنین

من که دمو رو دارم ذانلود میکنم 1 گیگ هست البته برای دانلود دمو نیاز به برنامه Steam دارید

اول باید با چیز شکن برید به سایت Steam و برید به بخش مافیا 2 و دانلود دمو رو بزنید بعد برنامه

استم باز میشود و acoount باید بسازید بعدشم تو خود برنامه دانلود میشه دیگه برای دانلود نیازی

به چیز شکن نیست.

تو تریلرها کله ادمها خیلی بد طراحی شده و بیشتر شبیه عروسکهای پلاستیکین.
مطمئنم بازی خوبی از اب دربیاد چون اصولا بازی مشکل خاصی نداره.

تو تریلرها کله ادمها خیلی بد طراحی شده و بیشتر شبیه عروسکهای پلاستیکین.
مطمئنم بازی خوبی از اب دربیاد چون اصولا بازی مشکل خاصی نداره.

خیر چنین چیزی نیس

من صبح دمو رو دان کردم و بازی کردم همه چیز عالیه

اینجا هم بحث اینجور چیزا نیس
لطفا به تاپیک خود بازی مراجعه کنید;;)

اقا دمو رو کسی زده تو رگ ؟ :دی
بیاد یه امتیاز درست حسابی به بازی بده ببینیم چی شده ؟ :دی

خب منم دمو رو بازی کردم به نظر من که خوب بود تنها چیزی که منو آزار میداد دوربین بازی بود

در مورد گرافیکم بگم. ماشین ها واقعا زیبا کارشده در کل گرافیک قابل قبولی داره اما در مقایسه با

RDR و GTA IV حرفی برا گفتن نداره. همه ی اینها نظر شخصی بود . حمله نکنید بهم. من که به

دمو نمره8.5 میدم اینم یادم رفت بگم که تصادف ها در IV خیلی زیبا تر ساخته شده تو این زیاد حرفی نداره

مثلا ویتو بمپره جلوی یک ماشین زمین نمیخوره. البته این به موتور بازی برمیگرده

آخرین ویرایش:
خب منم دمو رو بازی کردم به نظر من که خوب بود تنها چیزی که منو آزار میداد دوربین بازی بود

در مورد گرافیکم بگم. ماشین ها واقعا زیبا کارشده در کل گرافیک قابل قبولی داره اما در مقایسه با

RDR و GTA IV حرفی برا گفتن نداره. همه ی اینها نظر شخصی بود . حمله نکنید بهم. من که به

دمو نمره8.5 میدم

gta iv =)) =))???

کاملا معلومه فن gta هستی

وگرنه هچین حرفی نمیزدی

اصلا نه کاراکتر ها و نه محیط قابل مقایسه با gta نیس
خیلی بهتره

دمو نمره8.5 میدم اینم یادم رفت بگم که تصادف ها در IV خیلی زیبا تر ساخته شده تو این زیاد حرفی نداره

مثلا ویتو بمپره جلوی یک ماشین زمین نمیخوره. البته این به موتور بازی برمیگرده

کی چنین حرفی زده؟
میخوای 341 بار از روی یه ماشین بپرم و بخوره زمین؟

gta iv =)) =))???

کاملا معلومه فن gta هستی

وگرنه هچین حرفی نمیزدی

اصلا نه کاراکتر ها و نه محیط قابل مقایسه با gta نیس
خیلی بهتره

کی چنین حرفی زده؟
میخوای 341 بار از روی یه ماشین بپرم و بخوره زمین؟

شما هم کاملا داد میزنه فن مافیا هستی وقتی گرافیک RDR و Iv بهتره چه ربطی به محیط داره

در ضمن یک مشکل دیگه شما اسلحه رو نشونه بگیرید طرف راننده ها هیچ عکس العملی

نشون نمیدن. خوب شد آخر پستم نوشتم نظر شخصی وگرنه معلوم نبود چی میشد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or