امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

دوستان فکر کنم همه تاپیک ها رو باهم دیگه اشتباه گرفتید. این جا تاپیک امتیازات بازی Mafia 2 هست نه تاپیک امتیازات شما یا تاپیک نظرات شما راجع به دمو و چیزهایی از این قبیل. باز قبلا شاهد بحث در مورد امتیازها بودیم ولی الان بحث در مورد دمو بازی هم به تاپیک امتیازات اومده. به نظرتون بهتر نیست به تاپیک های خود بازی تو بخش های مربوطه بریم؟

• Like
Reactions: Sea Of Dreams
خدا منو مرگ بده این نمراتو نبینم!:((

سلام!
Official PlayStation Magazine UK به بازی امتیاز 7.0 از 10 داده است.

ای بابا دیگه قلبم داره وایمیسته ای خدااااااا :(( . خو یه نفر همه ی نمراتو که اومده رو می تونه تو یه پست بده .:((

خدا نکنه اقا!!!این حرفا چیه:|

این مجله همیشه همین جوری بوده.یکی این یکی هم مجله مثلا رسمی OXM UK

حالا صبر کنید چند جای دیگه هم نمرشونو بندازن...:d

به نظر من که همینم خوبه.;)

بابا اگه بازی open world به صورتی که بری تو شهر همه رو له کنی بعد پلیس بیاد دنبالت بعد در بری برو GTA بازی کن
Mafia 2 یه بازی داستانیه و اتفاقا بیشتر همه منتظر داستان جذاب هستند این مجلات که pc zone خیلی وقته تعطیل شده حالا یه شماره داده پی زیاد معروف و با سابقه نبوده
opm و oxm هم بیشتر به فکر ازادی تو بازی بودن فکر یه بازی شاهکار نبودن و جمله ی دیوید کیج رو که می گفت عجیبه که از صنعت بازی امروز برای خلق یک اثر هنری استفاده نمی شه رو(دیوید کیج انگار یه چیزی تو همین مایه ها گفته بود:d مطمئن نیستم) نادیده گرفتن من که بازی می کنم تا قهرمان یه داستان باشم در بازی
بعدشم باید منتظر نمرات IGN و Gamespot باشیم;)

دوستان این امتیازات نسخه کنسول هست...مطمین باشید نسخه پی سی بالاتر از 9 میگیره...

شماره اول که یادتونه؟؟ نسخه پی سی 9.3 ولی نسخه کنسول 7.5 بود فکر کنم

دوستان این امتیازات نسخه کنسول هست...مطمین باشید نسخه پی سی بالاتر از 9 میگیره...

شماره اول که یادتونه؟؟ نسخه پی سی 9.3 ولی نسخه کنسول 7.5 بود فکر کنم

پست اول تاپیک رو هم ببین چند گرفته-البته هنوز همه سایتها امتیاز ندادن!:)
اونی هم که بخوای 9 به بالا بگیره بازی کنی فکر کنم یه کیس 1300 پات باشه:دی
انتظار نداری که چیزی که یه کنسول 199 دلاری اجرا میکنه با اون PCیکی کنی:دی
البته برای بار هزارم عرض میکنم عروس خانوم وکلیم:دی -بخش گرافیک و اینا کلا 10 نمره داره!
داستان-گیم پلی-صدا گذاری و چیزهای دیگه هم ملاکه:)-قرار نیست به بخش گرافیک کنسولا 0 بدن که اینقدر اختلاف باشه!نهایت کار مثل همین مترو میشه-نیم تا 1 نمره بیشتر

دوستان عزیز تا 4 تا نمره از بازی اومده بیرون بابا بازی هم خودتون بپسندید چی کار نمره این مجلات و سایتا دارید؟
ها .این 110% تایید میشه:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or