امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

متأسفانه اون تب داستانای گانگستری کلاسيک از بين رفته!

الان هر کسی نميپسنده!
به جای اینکه خودتو گول بزنی ، بهتره واقعیت رو قبول کنی . بازی در حد همون نمره 8 هست . بیشتر از این هم نمره نمی گیره چون لیاقتشو نداره .

بازی با اپن ورد های امروزی خیلی فرق داره خیلی چیزا تو گیم پلی نداره اما اگه بازی رو مثل 1 فیلم ببینین 1 بازی فوق العادس البته بازی تبلیعاتی هست.

شايد اونطوري كه انتظار داشتيم نشد اما مسلما لياقت خيلي چيزا رو داره بابا من كه پوسيدم 1.5 ماه بازي درست و درمون نيومده هرچيم باشه من كه با كله بازي مي كنم

ای بابا این مافیا قرار بود به Gta Iv نشون بده بازی یعنی چی :دی؟! عجب!
نشون میده بااااا 7 سال براش داستان نوشتن:دی
ولی بیخیال ،بعضی بازیها اینقدر بزرگن که بازی یاری تقابل نداره،چه برسه مقایسه:دی

این بازیها مقایسه نشن بهتره..............(نکنید این کار رو ،میرید موتور خونه جهنم)

آخرین ویرایش:
مثل اینکه باید با بلدوزر از روی این تاپیک رد شد، چند نفر تلفات بدن تا درست بشه.
هرچی پست پاک می کنیم، انگار نه انگار دوباره باز یه نفر میاد همون حرف ها رو میزنه پشت سرش 20 نفر جواب میدن.

این آخرین اخطار بود، حوصلمون رو سر بردید دیگه...

• Like
Reactions: aliatlas
خدا وکیلی این این gta 4 چی داشت که بهش 10 دادن . در مقابل شاهکارایی مثل vice city و بعدش سن آندرس به نظر من پسرفت محسوس هم داشت . من نمی گم بیخود بود ولی تاپ هم نبود پر از عیب و ایرادایه جزیی و حتی کلی . سایتای ریویو انگار اشکالات بعضی از بازی ها رو اصلا نمی بینن و در مقابل برای یه سری دیگه تلافی می کنن. به نظر من حتما هم ورژن کنسولیه مافیا و صد البته پی سی باید بالای 9 بگیره و گرنه بی عدالتی در حد اعلاس دیگه

به جای اینکه خودتو گول بزنی ، بهتره واقعیت رو قبول کنی . بازی در حد همون نمره 8 هست . بیشتر از این هم نمره نمی گیره چون لیاقتشو نداره .
شما بازی کردی یا منتقد یکی از همین سایتهایی ؟ لیاقت بازی رو شما تعیین میکنی؟! شاید باید مثل heavy rain چشمون رو . رو نمره-ها ببندیم و از بازی و شاهکار بودنش لذت ببریم . یا واقعا بازی مشکلاتی داره . کاری نداره تا عرضه بازی چیزی نمونده و اونایی هم که بازیرو الکی میکوبن از الان مشخص هستن

بابا بزارید بیاد بعد دعوا راه بندازید از روی امتیاز چند تا سایت در پیت که نمیشه نتیجه گیری کرد...
کل کل نکنید..تاپیک قفل میشه ها...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or