امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

جالبه تو نکات مثبت همشون از SoundTrack های بازی تعریف کردن و تو این نکته مشترکن اما تو قسمت های منفی بازی هرکی یه چی گفته.!! یه کی به خط داستان بازی یکی به ماشین ها خلاصه هرکی یه چیزی گفته..:)..

یکی از داستان تعریف کرده، اون یکی تو نقاط ضعف گذاشته! یعنی چی؟:-/:biggrin1: انگار خیلی سلیقه ایه بازی.

هر کسی نميتونه با دنيای سنگين مافيا کنار بياد :دی

تو برو ONCE UPON TIME IN AMERICA رو ببين اگه سر درد نگرفتی!

یعنی نسخه پی اس3 واقعا در حد نمره 7 هست!!! حالا ما گرافیکشو دیدیم یک مقدار مشکلاتی داشت ظاهرا فقط به گرافیک خلاصه نشده و تو نکات منفی چیز های دیگری ذکر شده! :d

یعنی نسخه پی اس3 واقعا در حد نمره 7 هست!!! حالا ما گرافیکشو دیدیم یک مقدار مشکلاتی داشت ظاهرا فقط به گرافیک خلاصه نشده و تو نکات منفی چیز های دیگری ذکر شده! :d
ربطی نداره چون OXM UK هم به نسخه ی 360 7 داده...کاملا معلومه که نمرات سلیقه ایه..

ربطی نداره چون OXM UK هم به نسخه ی 360 7 داده...کاملا معلومه که نمرات سلیقه ایه..

حالا باید منتظر نمره های نسخه PCاز سایت های مثل IGNوگیم اسپات بود!حالا فردا نسخه پی سی هم نمره بالا نگرفت نیاید یقه ما رو بگیرید! :d

ماموریت های کسل کننده: فکر کنم میخواسته جت پک بیارن اون وسط بالگرد بشی 13تا کشتی بزنی تا کسل کننده نباشه!
این دیگه خیلی ایراد مسخره ای گرفته خب ماموریت های MAFIAهم کسل کننده بود اما داستان تو این بازی کشش لازم رو ایجاد میکنه نه چیز دیگه ! همین که Official Xbox Magazine Italyنمره خوبی داده یعنی کسی تونسته بازی رو درک کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من بیشتر با آهنگ Ennio Morriconeسردرد میگیرم تا فیلمش!

یعنی الآن تو حدود 6 تا نقد ، فقط یک نفر درک کرده ؟! این آمار رو تو جامعه بزرگ تر نگاه کنی میشه از هر 1000 نفر 166 نفر بازی رو درک می کنن :d مگه تارانتینو داره بازی رو میسازه که کسی درکش نکنه ؟! یعنی این همه نفهمیدن فقط همین یکی فهمید ؟

یعنی الآن تو حدود 6 تا نقد ، فقط یک نفر درک کرده ؟! این آمار رو تو جامعه بزرگ تر نگاه کنی میشه از هر 1000 نفر 166 نفر بازی رو درک می کنن :d مگه تارانتینو داره بازی رو میسازه که کسی درکش نکنه ؟! یعنی این همه نفهمیدن فقط همین یکی فهمید ؟

چه ربطی داره به فهمیدن؟! فرض کن اومد هیچکس خوشش نیومد من خوشم اومد این یعنی اینکه بقیه هیچی نمیفهمن؟ بستگی داره از چه دیدی نگاه کنی وقتی من از دید خودم خوشم اومده یعنی بازی رو درک کردم حالا امتیازش بشه 7!

از سیستم پاک کردن پست های این تاپیک سردر نمیارم در مورد GOWهم اظهار نظر میکنن=)) اونوقت اگه درمورد بازی اظهار نظر کنی پاک میشه پستت:))

چه ربطی داره به فهمیدن؟! فرض کن اومد هیچکس خوشش نیومد من خوشم اومد این یعنی اینکه بقیه هیچی نمیفهمن؟ بستگی داره از چه دیدی نگاه کنی وقتی من از دید خودم خوشم اومده یعنی بازی رو درک کردم حالا امتیازش بشه 7!

از سیستم پاک کردن پست های این تاپیک سردر نمیارم در مورد GOWهم اظهار نظر میکنن=)) اونوقت اگه درمورد بازی اظهار نظر کنی پاک میشه پستت:))

خب همین دیگه ! فرق درک کردن بازی با خوشت اومدن یه چیز دیگس ! درک یعنی کسی بازی رو نمی فهمه !! این خیلی فرق داره با اینکه بگی کسی از داستان خوشش میاد یا نمیاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or