امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

اگه اشتباه نکنم Second Opinion این مجله مال یه منتقد دیگست. در واقع نمره اصلی همون نمره اوله ولی یه نفر دیگه از منتقدهای مجله هم نظرش رو درباره بازی مینویسه.

من که دمو رو بازی کردم کلی حال کردم . بازی از نظر من 9.5 میگیره از دمو بازی اصلی رو باید ببینم چه کاری های مثل بنزین زدن و... داره که من خوشم میاد تو بازی های OPEN-WORLD اگه بیشتر جازبه های این جوری یعنی وقتی داستان تمام شد یه سری کار داشته باشه ک آدم بازم بیاد پاش 10 میگیره .

می تونم بپرسم شما چند بار بازی رو تا انتها رفتید که اینو تشخیص دادید ؟ :d

دوست من اگر شما مجله بازي رايانه يا هر چيز و هر سايتي كه توش پيش نمايش بازي نوشته شده باشه ميفهمي كه من از كجا فهميدم داستانش خوبه:))

دوست من اگر شما مجله بازي رايانه يا هر چيز و هر سايتي كه توش پيش نمايش بازي نوشته شده باشه ميفهمي كه من از كجا فهميدم داستانش خوبه:))

تا اونجایی که ما در جریان هستیم ، هیچ سایت و مجله ای (دیگه داخلی ها با اون وضعیت افتضاحشون به کنار :lol:) ندیدیم داستان یه بازی رو به طور کامل بخوان بگن ! اصلا داستان جزء مواردی هست که تا بازی نیاد و تموم نشه نمیشه راجع به بهش حرف زد ! ممکنه طرح کلی یه داستان که تو مجلات و سایت ها گفته میشه ، خیلی جالب به نظر بیاد ! اما در عمل و پیاده کردنش اصلا اونجوری که باید بازیکن رو نتونه پاش نگه داره و تا حدودی ، بازیکن رو خسته کنه !

و 100 البته منظور من اصلا مطالب درخشان مجلات داخلی نیست ! چون درجریان کار هاشون بودم

تا اونجایی که ما در جریان هستیم ، هیچ سایت و مجله ای (دیگه داخلی ها با اون وضعیت افتضاحشون به کنار :lol:) ندیدیم داستان یه بازی رو به طور کامل بخوان بگن ! اصلا داستان جزء مواردی هست که تا بازی نیاد و تموم نشه نمیشه راجع به بهش حرف زد ! ممکنه طرح کلی یه داستان که تو مجلات و سایت ها گفته میشه ، خیلی جالب به نظر بیاد ! اما در عمل و پیاده کردنش اصلا اونجوری که باید بازیکن رو نتونه پاش نگه داره و تا حدودی ، بازیکن رو خسته کنه !

و 100 البته منظور من اصلا مطالب درخشان مجلات داخلی نیست ! چون درجریان کار هاشون بودم
دوست من ، مگه حتما اینا باید داستان بازی رو به طور رسمی (!) تو نت پخش کنن تا سایتا و مجله ها در مورد خط داستانی بازی نظر بدن ؟!؟
از همون اول تو همه ی مصاحبه ها کارگردانش رو قسمت داستان تاکیید خاصی میکرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or