امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

این بازی حقشه که بالای 9 بگیره بازی برعکس بازی های دیگه که open world هستند و به داستان زیاد نمیپردازند ولی اینبازی به داستان بیشتر از جز ییات پرداخته
این بازی به داستان پرداخته ولی بازی های O W هم میپردازند،نمونش همین RDR- GTA IV
داستان کاملا قابل قبولی داشتن،قرار نیست هر بازی داستان بهتری داره نمره بیشتری بهش بدن که-باید توهمه چیز خوب باشه

کلا تو بازی های خطی تمرکز رو داستان خیلی بیشتر هست ! ولی همین مافیا (بدون چرخه ی روز و شب و ... ) هم من یکی رو خیلی تشنه کرده ! برای من فقط بازی کردنش مهمه ! نه OW بودنش نه چیز دیگه ای :d

این بازی به داستان پرداخته ولی بازی های O W هم میپردازند،نمونش همین RDR- GTA IV
داستان کاملا قابل قبولی داشتن،قرار نیست هر بازی داستان بهتری داره نمره بیشتری بهش بدن که-باید توهمه چیز خوب باشه

مگه قسمت قبل مثل RDR و اينا بود ميزان آزاديش که اين يکی بخواد باشه؟

وقتی که مافیا 1 عرضه شد از بازیهای اون زمان یه سرو گردن بالاتر بود.و خیلی از کسانی که اون زمان بازی کردن به عنوان یکی از بهترین بازیهای عمرشون شد.و خیلیها مثل خود من تا 3-4 سال بعدش بازم این بازی رو تموم میکردن.ولی با تمام این احوالات میانگین این بازی شد 89.به شخصه خیلی دوست دارم بدونم سایتها و مجلات خوشحالی که بهش امتیاز دادن چه نقطه ضعفی درش دیدن که میانگینش شد 89.گرافیک که در زمان خودش کاملا حقش 10 بود.داستان و موزیک و گیم پلی و جذابیت هم که بجای 10 باید بهش 11 میدادن.اما در کمال تعجب دیدیم که میانگین 89 رو کسب کرد.پس برای من هیچ جای تعجبی نداره که این شماره هم میانگینی کمتر از شماره یک کسب کنه.واقعا تعجب میکنم که بعضیها چجوری این بازی رو با بازیهایی مقایسه میکنن که وقتی یه بچه 10 ساله هم میشینه پاش کیف میکنه.
البته من انتظار نمرات کمتری رو هم دارم.چون همونطور که گفتم وقتی شماره یک در اون زمان شد 89 پس الان که بازیها فقط و فقط شده تجاری و نوب پسند پس جای تعجبی نیست که مثلا این شمارش بشه 84!!!!!

این بازی حقشه که بالای 9 بگیره بازی برعکس بازی های دیگه که open world هستند و به داستان زیاد نمیپردازند ولی اینبازی به داستان بیشتر از جز ییات پرداخته
کی گفته بقیه بازی های open world به داستان بازی زیاد نمی پردازند !؟ GTA 4 و Red Dead داستان نداشتند!؟ سال 2008 با وجود بازی مثل MGS 4 ، خیلی از سایت ها بهترین داستان رو GTA 4 انتخاب کردند!!

پ.ن : مافیا 2 اگه می خواد بازی موفقی بشه و میانگین بالا دریافت کنه . یا باید بهتر از GTA و Red dead باشه یا حد اقل در حد همون ها باشه . دیگه اینکه Jack Scalici چی می گه اصلا مهم نیست . این بابا واسه خودش حرف می زنه .

پ.ن 2 : یه سال می شینید از بازی که هنوز هیچ چیزی ازش معلوم نیست هی تعریف می کنید و ازش یه الهه می سازید . اخرشم که عرضه می شه و امتیازات بالا دریافت نمی کنه . گیر می دید به سایت ها و ...

کی گفته بقیه بازی های open world به داستان بازی زیاد نمی پردازند !؟ GTA 4 و Red Dead داستان نداشتند!؟ سال 2008 با وجود بازی مثل MGS 4 ، خیلی از سایت ها بهترین داستان رو GTA 4 انتخاب کردند!!

پ.ن : مافیا 2 اگه می خواد بازی موفقی بشه و میانگین بالا دریافت کنه . یا باید بهتر از GTA و Red dead باشه یا حد اقل در حد همون ها باشه . دیگه اینکه Jack Scalici چی می گه اصلا مهم نیست . این بابا واسه خودش حرف می زنه .

پ.ن 2 : یه سال می شینید از بازی که هنوز هیچ چیزی ازش معلوم نیست هی تعریف می کنید و ازش یه الهه می سازید . اخرشم که عرضه می شه و امتیازات بالا دریافت نمی کنه . گیر می دید به سایت ها و ...

اتفاقا این که شما چی میگی اصلا مهم نیست!!!!!شما جواب بنده رو اگر دادی بهت یه جایزه میدم.
اون سال که مافیا 1 عرضه شد مشکلش چی بود که میانگینش شد 89؟

هرچند از کسی که بازیه صرفا سرگرم کننده ایی مثل gta رو با بازی سینمایی که پر از مفاهیم انسانی هست رو مقایسه میکنه بیش از این انتظار نمیره.

• Like
Reactions: ASHIHARA
این بازی پایین تر از 9.5 بگیره واقعا بی انصافیه , هر بازی ای یه سبکی داره , خب تو Gta چرخه شب و روز وجود داره , تو مافیا نه , اما این که نقطه ضعف محسوب نمیشه!
مافیا چه اول بشی چه آخر ... دوستت داریم :d

اول اینکه خیلی جالبه که شما Jack Scalici رو این طوری خطاب میکنی و در ضمن برای اینکه مافیا موفق بشه راهکار خیلی جالبی هم پیشنهاد میدی.:d
این قسمت رو من یکی متوجه نمیشم : یه سال می شینید از بازی که هنوز هیچ چیزی ازش معلوم نیست هی تعریف می کنید و ازش یه الهه می سازید.
اگه شما هیچی ازش ندیدی و هیچ اطلاعاتی ازش نداری .....!
در ضمن هنوز بازی عرضه نشده و فقط دو تا امتیاز گرفته شما چطوری میگی که این بازی امتیاز بالا دریافت نمیکنه؟!(لابد علم غیب هم دارید)
من بار ها هم گفتم که بیشتر GTA ها رو بازی کردم اما حس و حالی که MAFIA به من میده GTA نداده.در ضمن به نظر من نباید در بعضی موارد این دو عنوان رو با هم مقایسه کرد.

با اطلاعاتی که کم کم و تو این چند سال بدستم اومد فقط می تونم بگم Empire Bay شما رو شگفت زده خواهد کرد.
در اخر هم اگر جسارتی شد بگذر و به دل نگیر چون من بدطور شیفته ی MAFIA هستم.

آخرین ویرایش:

اتفاقا این که شما چی میگی اصلا مهم نیست!!!!!شما جواب بنده رو اگر دادی بهت یه جایزه میدم.
اون سال که مافیا 1 عرضه شد مشکلش چی بود که میانگینش شد 89؟

هرچند از کسی که بازیه صرفا سرگرم کننده ایی مثل gta رو با بازی سینمایی که پر از مفاهیم انسانی هست رو مقایسه میکنه بیش از این انتظار نمیره.

به ننظر من چون فقط ماله pc بود میانگینش شد 89
کلا همیشه به نسخه های پی سی از یک بازی مولتی پلتقرم کم داده میشه چه برسه به بازی انحصاری !

به ننظر من چون فقط ماله pc بود میانگینش شد 89
کلا همیشه به نسخه های پی سی از یک بازی مولتی پلتقرم کم داده میشه چه برسه به بازی انحصاری !
کی گفته مافیا فقط رو PC اومد !؟

هم رو PS2 اومد هم روی Xbox 1 . البته رو PC میانگین امتیازاتش بالاتر بود ( به همون دلایلی که همه میدونن )

اون مشکلات هم که برای مافیا گفته شده زیاد ضربه ای به بازی نمیزنه و تقریبا اصلا نمیشه گفت مشکل برای بازی هستن چون من یکی چه بازی اجازه بده چه نده پی داستان اصلی بازیو میگیرم و نه اینکه برم تو شهر مردم زیر بگیرم اما خوب شاید بشه گفت تو کی با این کارها کار خودش رو راحتتر کرده اما من به شخصه بدم نیومد.

اگه درست یادم باشه در زمان مافیای 1 هم خیلی ها از بازی بدشون اومد حتی سایت یوروگیمر به بازی امتیاز 4/10 ولی امتیازات مانع نشدن که مافیا تبدیل به یک اثر کلاسیک نشه همونطور که میانگین امتیازات 97 gtaV مانع از backlash بی سابقه ی طرفدارها و زیر سئوال رفتن خیلی از سایتهائی که تو هتلبازی رو نقد کردن و به بازی فرت فرت 10 دادن نشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or