امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

بازي كه Open-World هست ولي به شما اجازه نميده هر لحظه تويه شهر بريد دنبال آدم زير كردن و بعد هر ماموريتي رو دوست داشتيد انتخاب كنيد.

نميدونم ملتي كه انقدر در زمينه كوبيدن داستان خبره هستند چرا به دري وري هايي مثل Modern Warfare چپ و راست امتياز هاي بالا ميدن و قربون صدقش ميرن؟ اگر انقدر خطي بودن براي ملت مهمه چرا به بي مزه شدن همين Call of Duty گير نميدن كه از اول تا آخر بايد يك كار انجام بديد، در حالي كه هيچ هدف و منطقي در داستان نيست تا باعث جذابيت اون بشه.

اين اولين بار نيست كه يك بازي به خاطر داستان خوبش مورد نقدهاي بد قرار ميگيره. خوشبختانه بازتابهاي Heavy Rain خوب بود ولي بازهم خيلي ها چرت و پرت هايي در مورد داستان ميگفتن. Alan Wake هم يكي از همين قرباني ها بود. مطمئن باشيد Mafia II هم امتيازهاي نامتعادلي رو ميگيره چون محوريت اصلي بازي خودش را داستان قرار داده.

تو سورس خبر از همه جای بازی تعریف کرده
The mag says that the dialogue is 'fine, and extremely well acted', adding that driving, 'as you'd expect from the former Illusion Software [2K Czech], is great'.
It continues: 'The collection of cars is great too - all timely models that damage so gently that you'll
try to take care of them.'
It adds: 'Mafia II is 10 hours of driving, story and extremely competent gun action. Running at top specs, it looks stunning, and if there was a soundtrack album, I'd buy myself a copy.
به دیالوگ ها اشاره کرده که بی نهایت عالی کار شدند ادامه داده که کلکسیون ماشینها هم خیلی عاليه و ماشینها به راحتی تخریب میشن به صورتی که بازی شما رو مجبور به مراقبت ازشون ممیکنه.
به طور کلی بازی حدود 10 ساعت گیم پلی هم داره .....
The game's major drawback, says Zone, is that it's an 'extremely linear driver and shooter'.
فقط از یه مورد انتقاد کرده که درست معلوم نیست نکته منفی حسابش کرده یا مثبت !
به نظر من برمیگرده به سلیقه که از یه بازی Openworld در واقع با مراحل خطی به اضافه داستان فوق قوی (دقیقا مشابه مافیا1) لذت ببریم یا نه.
اينا احتمالا انتظار يه بازي fun مثل GTA رو داشتند ايرادشون مبنا بر "سرد بودن" داستان بازي هم خيلي عجيبه!

آخرین ویرایش:
اگه جدا مقایسه ای و با ذهنیت GTA بازی رو نقد کرده باشند که 100% نقدشون پشیزی نمیارزه،ولی باز باید صبر کرد تا بقیه مجلات و سایتها نقدشون در بیاد،اونوقت میشه ایراد رو از PC zone گرفت ولی اگه حرف همه یکی باشه که نمیشه حرفی زد.
احتمالا مشکل همینه. انتظار یه چیزی مثل GTA داشتن. در واقع همه همین انتظارو دارن. همه منتظرن مافیا2 یه بازی sandbox مثل GTA باشه! بدون توجه به نسخه اول بازی که اینجوری نبود. در کل من که خوشحال شدم که بازی خطیه.

کسایی که به بازی نمره میدن هم گیمرن مثل ما . اونام نظر خودشونو میدن .
وقتی heavy rain اومد سایت *GameCritics از 10 بهش داد 4 . ولی بقیه نمراتش بالای 90% بود .
خیال همه راحت این بازی 9.5 کمتر نگیره 9 کمتر نمیگیره .
نگران نباشید انقدر این بازی تو ایران طرفدار داره که اگه 5 هم بگیره همه میخرن و بازی میکننش .

اگه کسی امتیاز جدیدی ازش دید سریع خبر بده ...

حالا فعلا یه سایت نمره داده:دی صبر کنید بعد اینجوری بگید.
ولی در کل هر بازی که بیش از حد تمرکزش رو روی داستان بگذاره و همه چی رو فدای داستان کنه، نمیتونه نمره های بالا بگیره. چون یه بازی در درجه اول برای fun و جذابیت باید ساخته بشه. این مهمترین اصل یک بازی است، و اکثر سایتها هم بر همین مبنا نمره میدن. قضیه امتیازات HR و AW هم همینطوره. حالا من نمیدونم مافیا 2 درجه جذابیتش چقدره، چون با یه امتیاز نمیشه نتیجه گرفت. ولی خُب قطعا گیم پلی و جذابیت مافیا از اون دو تا باید بیشتر باشه.

مافیا 1 هم میانگین امتیازش 88 بوده...

حالا فعلا یه سایت نمره داده:دی صبر کنید بعد اینجوری بگید.
ولی در کل هر بازی که بیش از حد تمرکزش رو روی داستان بگذاره و همه چی رو فدای داستان کنه، نمیتونه نمره های بالا بگیره. چون یه بازی در درجه اول برای fun و جذابیت باید ساخته بشه. این مهمترین اصل یک بازی است، و اکثر سایتها هم بر همین مبنا نمره میدن. قضیه امتیازات HR و AW هم همینطوره. حالا من نمیدونم مافیا 2 درجه جذابیتش چقدره، چون با یه امتیاز نمیشه نتیجه گرفت. ولی خُب قطعا گیم پلی و جذابیت مافیا از اون دو تا باید بیشتر باشه.

مافیا 1 هم میانگین امتیازش 88 بوده...
حق با این دوست خوبمونه. بازی در درجه اول باید جذابیت داشته باشه و این مهمترین موضوع تو نقد یک بازی هست نمونش bayonetta با اون داستان و گرافیک درب و داغون امتیازات خیلی خوبی گرفت چون جذاب بود البته با یه نقد ارزش یه بازی کم نمیشه ولی باید دید به جز داستان بازی تو بخش های دیگه چجوری عمل کرده ولی یه چیز رو واسه طرف داران بازی بگم . اگه از یه فیلم یا بازی خیلی خوشتون میاد و میخواید موقع دیدن فیلم یا انجام بازی بیشترین لذت رو ببرید 2 تا کار انجام بدین مطمئن باشید تجربه بازیتون خیلی شیرین تر خواهد بود
1-از بازی فقط یکی دو تا تریلر بیشتر نبینید و زیاد اخبار بازی رو دنبال نکنید(چون بعضی مواقع اینقدر از بازیتون تریلر میبینید وداستان و نکات بازی رو تو سایت ها میخونید که وقتی بازی اومد و بازی رو گرفتین گرافیک و داستان بازی اون تازگی و جذابیت خودش رو از دست داده )
2- دم دمای اومدن بازی و ریلیز که شد دیگه تو سایت ها دنبال نقد و نمرات بازی نرید و ریویو ها رو نخونید(یک سری نکاتی گفته میشه که هنگام بازی کردن این نکات همش تو ذهن شماست و میتونه تو نظر شما هنگام بازی کردن تاثیر بزاره و نزاره خودتون به این نتیجه برسید که ایا مثلا داستان بازی خوبه یا نه)
مافیا هم بازیه خوبی هست و به نقد ها و چرندیات بعضی از سایت ها توجه نکنید
موفق باشید

من که اصلا به این نمره های احمقانه اهمیت نمیدم خودم قصد دارم نسخه PS3 بازی رو بخرم چه

10 بگیره چه 1 بگیره. کسی که بازی رو نقد کرده انتظار یک بازی Open-world رو داشته که بری

خیابون یک اسلحه بگیری هی مردم بکشی بعد در ری بری ماموریتو انتخاب کنی.

اتفاقا به نظر من دلیل موفقیت مافیا داستان زیبای نسخه اولش بود و اینکه بخش داستانی بازی

با بخش آزاد بازی جدا بود.

بعد از نظرات خوشحال و بعضا عجیب چند سایت خوشحال که با کوته بینی تمام شاهکارهایی مثل aw.hr رو به بوته نقد گذاشتند حالا نوبت این بازی رسیده.

دوستانی که اینقدر سایت ها و مجلات دیگه و منتقدها رو زیر سوال می برن و می گن OXM یا PC Zone آشغالن... یه درصد هم احتمال بدن که شاید Mafia 2 اون شاهکاری که در اینجا تا حد مرگ قبل از عرضه hype شده نباشه و یه بازی خوب اما در حد همین نمرات باشه؟

وقتي كه به بازي هايي مثل AW و HRاين نمره هارو دادن ديگه اين نمره جاي تعجب نداره.(=)))
اصلا معلوم نيست مبناشون براي نمره دهي چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or