امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

Jack Scalici در مورد جوك PC Zone ميگه. من نميدونم چطور اين منتقد بازي رو تو 10 ساعت تمام كرده، اين در حاليه كه حداقل زمان بازي 15 ساعت هست. جالب اينجاست كه جك ميگه من اصلا اسم اين مجله رو نشنيدم !.

Gameinformer به بازي 9/10 داد.

جك تمام Review هاي بازي رو گرفته و گفته كه نظرات خيلي متفاوت بودند. بعضي ها بازي رو درك كردند و بعضي نه. مثلا OXM در مورد بعضي المانهاي واقعي بازي موضع گيري كرده و گفته كار رو سخت كرده (امان از جماعت GTA باز).

بگذاريد ذهنيت منتقد ها رو از اين بازي بررسي كنيم.

مافيا چرخه شب و روز نداره، اين در حاليه كه GTA و بازي هاي ديگه دارن ، پس اين يك ضعف هست. متاسفانه منتقدها نميدونند Mafia II پيش از اين كه يك بازي Open-World باشه يك عنوان سينمايي مثل Heavy Rain و Alan Wake هست كه تمام المانهاش بر مبناي داستان است ، پس اگر سناريو در شب اتفاق بيفته ،اگر در روز بازي رو شروع كرده باشيد در شب مرحله رو پيگيري مي كنيد.

مافيا اجازه گردش آزاد به بازيكن نميده، اين در حاليه كه در GTA و Red Dead Redemption اين طور بود. منتقد نميدونه ما در مافيا در دل يك سناريو هستيم كه بايد بر مبناي اون پيش ميريم.

ماشين هاي مافيا سرعت كم دارند، كنترل سخت دارند . خب 2K Czech هميشه به واقعي بودن اثر فكر ميكنه و حتي Hand Break هاي اين بازي از روي واقعيت ساخته شده نه مثل The Godfather كه مثل Space Ship ماشين سواري مي كرديد. (اين مشكل رو OXM داشته).

بازي جو سردي داره و زياد پرجنب و جوش نيست. خب Mafia II دقيقا تمدن آمريكا رو در دو دهه بسيار مهم بررسي ميكنه. تمدني كه در دهه 50 باعث شد عبارت American Dream به اين كشور بياد و دهه قبل از 50 يعني 40 دوران جنگ جهاني دوم رو نشون ميداد. جنگي كه بحث هاي خيلي زيادي پشتش هست از اين كه امريكا با شركت در جنگ جهاني دوم در حقيقت مافياي داخلي نيويورك و ديگر شهر ها رو قدرت بخشيد. سازندگان سعي كردن به هنرمندانه ترين روش اين جو سنگيم رو نشون بدن.

من در مورد باگ هاي بازي نميدونم ولي ايرادهاي بزرگي كه منتقدها از اين بازي تا به الان گرفتند در همين محدوده بود كه واقعا جاي تاسف داره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game and ghost
منم کم کم دارم به اين نتيجه ميرسم با يه بازی هايب زده طرفيم!

در کل من در هر صورت نسخه ps3 رو ميگيرم ولی اين نمره ها ....

خدا کنه به خاطر دو تا نمره به این نتیجه نرسیده باشی.

من که به شخصه هیچ شکی به شاهکار 2K ندارم و حتی یک درصد هم احتمال نمیدم بازی اونی که میخواستم نباشه حتی یک درصد.(حالا هرکی هرچی میخواد فکر کنه)چون تو این چند سال خوب فهمیدم که چه کسایی رو بازی کار می کنن و چه کسی داستان بازی رو نوشته (daniel vavra ).
در آخر بعد از این همه انتظار بزودی به Empire Bay می ریم. .:x

خدا کنه به خاطر دو تا نمره به این نتیجه نرسیده باشی.

من که به شخصه هیچ شکی به شاهکار 2K ندارم و حتی یک درصد هم احتمال نمیدم بازی اونی که میخواستم نباشه حتی یک درصد.(حالا هرکی هرچی میخواد فکر کنه)چون تو این چند سال خوب فهمیدم که چه کسایی رو بازی کار می کنن و چه کسی داستان بازی رو نوشته (daniel vavra ).
در آخر بعد از این همه انتظار بزودی به Empire Bay می ریم. .:x

متأسفانه 2 تا مجله معتبر بهش 7 و 8 دادن نه مجلات در پيت ps afghnistan,xbox opm pakistan و ....

ولی 9 ايی که از gameinformer گرفته اميدوارم کرده......

حمید تو هم نمیخواد حالا جو گیر بشی :دی
خوب اگر قرار باشه همه به بازی 10 بدن و مثلا هرجای که به فلان بازی خیلی خوب نمیره پایین بده به خاطرش این طوری شلوغ کرد که نمیشه !
اصلا دیگه اون طوری "نقد کردن" معنی پیدا نمیکرد ! نظر شخصی هر کودوم از این افراد که بازیو با هر دیدی نقد میکنن مخترمه، خالا یه سری از شاخصه ها به نظر تو فوق العادن یه نفر دیگه همین شاخصه ها رو به بُعد منفی میبینه یا برعکس...
کلا جدای این که 7 8 اصلا نمره بدی نیستن و کلا هرکسی که نمره بالاتر میده مفهومش این نیست بازیو بهتره فهمیده هرکی پایین تر میده پس نفهمه !

OXM دیگه فکر نمیکنم الکی نقد کنه. PC ZONE رو هم اگه اسمش رو نشنیده،پس یعنی کلا چیزی نمیخونه.تا الان که بیشتر از 9 از جایی نگرفته- ببینیم بقیه نقد ها چی میشه.
متا مشخص میکنه قضیه چی بوده

bayonetta با اون داستان و گرافیک درب و داغون امتیازات خیلی خوبی گرفت چون جذاب بود..
1-از بازی فقط یکی دو تا تریلر بیشتر نبینید و زیاد اخبار بازی رو دنبال نکنید(چون بعضی مواقع اینقدر از بازیتون تریلر میبینید وداستان و نکات بازی رو تو سایت ها میخونید که وقتی بازی اومد و بازی رو گرفتین گرافیک و داستان بازی اون تازگی و جذابیت خودش رو از دست داده )
2- دم دمای اومدن بازی و ریلیز که شد دیگه تو سایت ها دنبال نقد و نمرات بازی نرید و ریویو ها رو نخونید(یک سری نکاتی گفته میشه که هنگام بازی کردن این نکات همش تو ذهن شماست و میتونه تو نظر شما هنگام بازی کردن تاثیر بزاره و نزاره خودتون به این نتیجه برسید که ایا مثلا داستان بازی خوبه یا نه)
مافیا هم بازیه خوبی هست و به نقد ها و چرندیات بعضی از سایت ها توجه نکنید
موفق باشید
اون قسمت اول رو که کلا تکذیب میکنم ! کی گفته گرافیک بیونتا درب و داغون بود؟!/:)
مورد شماره ی 1 هم که اگه بخوایم اینکارو کنیم دو اصطلاح Fan و Wishlist هرگز به وجود نمیومدن...!کلا قضاوت ما،از روی همین چیزاییه که میگی نریم طرفشون...
و در نهایت با تک تک کلمات مورد 2ت موافقم!:d
...

اول اینو بگم که من یکی از طرفدارن پر و پا قرص بازیم و می دونم که از تک تک لحظه های بازی لذت خواهم برد ولی شنیدن محدودیت در Free Roaming منو شکه کرد. چون اکثر طرفدار های بازی های سند باکس وقت زیادی رو صرف همین کار توی این مدل بازیا می کنن و یکی از مهم ترین و جذاب ترین قسمت این مدل بازی ها همین ویژگی هست که البته چون از انجام این مدل کار که به نظر من وقت تلف کردن به تمام معنی است متنفرم(!) خوشحالم که توی این بازی این قسمت تا حدودی فدای داستان پردازی بازی شده
ولی دیگه چرخه شب و روز و داستان سرده و چرت و پرت های این مدلی اصلا قابل قبول نیست
البته باید دید که این محدودیت تا چه حد هست چون واقعا بازیی مثل این بازی که مولتی هم نداره نیازی شدیدی به همین Free Roaming داره که گیمر هایی رو که علاقه دارن ساعت های زیادی رو به بازی بپردازن و در برابر 60 دلاری که میدن چندین و چند ساعت سرگرم بازی کردن باشن رو راضی نگه داره
و این مورد رو نباید فراموش کرد که خیلی مهمه سیبیل افرادی که که به عنوان اولین نقاد بازی رو نقد می کنه چقدر چرب کنید و اگه اینکار درست انجام بشه معدل بازی هم مطمئنا چیز خوبی خواهد شد بدون شک

یعنی OXM از نبود چرخه روز و شب ایراد گرفته؟ من که از بازی خبر ندارم ولی یه بار خوندم که سازنده ها گفتن که ماموریت ها هر کدوم یه روز از زندگی ویتو هستن! یعنی صبح ویتو از خواب بلند میشه تا شب که بخوابه! مورد دیگه اینکه بازی اگر مثل بازی اول باشه قطعا Free Roaming داریم! بازی کاملا open-world هست و بازم طبق شنیده ها از سازنده ها از همون ابتدا کل شهر در دسترس هست و حتی میشه به رستوران و مغازه و ... رفت. ولی مثل بازیهای sandbox دیگه نیست که در آن واحد چندین ماموریت اصلی و فرعی برای انجام دادن وجود داشته باشه. روند داستان کاملا خطیه و همین خطی بودن که باعث انسجام داستان و روایت سینمایی میشه. مافیا1 که اینجوری بود! یه پیشنهاد: سعی کنیم این بازی رو با GTA مقایسه نکنیم! اگر ایرادها اینا باشه که اصلا مهم نیست. حداقل برای من. این ایرادها بیشتر به این برمیگردن که منتقدا به جای اینکه این بازی رو دنباله مافیا بدونن، یه رقیب برای gta میدونن. مافیا 1 هم مشکلات رانندگی زیادی داشت. حتی مشکلات اکشن هم بود ولی داستان و جو خاص بازی اینقدر تاثیرگذار بود که من و خیلی های دیگه چندین بار تا آخرش رفتیم. ولی مشکلاتی کهOXM از داستان و کاراکترها گرفته نگران کننده است.باید منتظر نقدهای بیشتر و دمو بمونیم. کسی که خبر امتیاز OXM رو به بازی تو فروم گیم اسپات گذاشته آخرش به یه نکته اشاره کرده که من نظر خاصی در موردش ندارم!
Overall I think that the reviewer is biased against the game because it isn't rockstar (this is shown by the L.A. Noir comment) and because 2k Czech made a deal with sony which was announced at E3 (this is shown by the fact that OXM's preview of the game had nothing but praise for the game before E3 but now they are suddenly spotting all these problems after Sony got a special deal)

مافيا چرخه شب و روز نداره، اين در حاليه كه GTA و بازي هاي ديگه دارن ، پس اين يك ضعف هست. متاسفانه منتقدها نميدونند Mafia II پيش از اين كه يك بازي Open-World باشه يك عنوان سينمايي مثل Heavy Rain و Alan Wake هست كه تمام المانهاش بر مبناي داستان است ، پس اگر سناريو در شب اتفاق بيفته ،اگر در روز بازي رو شروع كرده باشيد در شب مرحله رو پيگيري مي كنيد.
این که مافیا یه عنوان فوق العاده شاخ و بزرگه توش شکی نیست،اما بیایم بهش منصفانه تر نگاه کنیم،این که بازی چرخه ی شبانه روز نداره واسه من به شخصه فرقی نداره،تازه به نظرم بهتره،چون فلان مرحله رو تو زمانی بازی میکنیم که سازنده میخواد پس میتونه بهترین زمان باشه؛اما این که بخوایم بگیم نباید با GTA مقایسه شه بنظرم فقط یه توجیهه...ما تو GTA چرخه ی شبانه روز داشتیم،بدون اینکه به داستان شاهکار بازی کوچکترین لطمه ای وارد شه...

این بازی حقشه که بالای 9 بگیره بازی برعکس بازی های دیگه که open world هستند و به داستان زیاد نمیپردازند ولی اینبازی به داستان بیشتر از جز ییات پرداخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or