منم کم کم دارم به اين نتيجه ميرسم با يه بازی هايب زده طرفيم!
در کل من در هر صورت نسخه ps3 رو ميگيرم ولی اين نمره ها ....
خدا کنه به خاطر دو تا نمره به این نتیجه نرسیده باشی.
من که به شخصه هیچ شکی به شاهکار 2K ندارم و حتی یک درصد هم احتمال نمیدم بازی اونی که میخواستم نباشه حتی یک درصد.(حالا هرکی هرچی میخواد فکر کنه)چون تو این چند سال خوب فهمیدم که چه کسایی رو بازی کار می کنن و چه کسی داستان بازی رو نوشته (daniel vavra ).
در آخر بعد از این همه انتظار بزودی به Empire Bay می ریم. .![]()
اون قسمت اول رو که کلا تکذیب میکنم ! کی گفته گرافیک بیونتا درب و داغون بود؟!bayonetta با اون داستان و گرافیک درب و داغون امتیازات خیلی خوبی گرفت چون جذاب بود..
1-از بازی فقط یکی دو تا تریلر بیشتر نبینید و زیاد اخبار بازی رو دنبال نکنید(چون بعضی مواقع اینقدر از بازیتون تریلر میبینید وداستان و نکات بازی رو تو سایت ها میخونید که وقتی بازی اومد و بازی رو گرفتین گرافیک و داستان بازی اون تازگی و جذابیت خودش رو از دست داده )
2- دم دمای اومدن بازی و ریلیز که شد دیگه تو سایت ها دنبال نقد و نمرات بازی نرید و ریویو ها رو نخونید(یک سری نکاتی گفته میشه که هنگام بازی کردن این نکات همش تو ذهن شماست و میتونه تو نظر شما هنگام بازی کردن تاثیر بزاره و نزاره خودتون به این نتیجه برسید که ایا مثلا داستان بازی خوبه یا نه)
مافیا هم بازیه خوبی هست و به نقد ها و چرندیات بعضی از سایت ها توجه نکنید
موفق باشید
Overall I think that the reviewer is biased against the game because it isn't rockstar (this is shown by the L.A. Noir comment) and because 2k Czech made a deal with sony which was announced at E3 (this is shown by the fact that OXM's preview of the game had nothing but praise for the game before E3 but now they are suddenly spotting all these problems after Sony got a special deal)
Gameinformer به بازي 9/10 داد.
.
این که مافیا یه عنوان فوق العاده شاخ و بزرگه توش شکی نیست،اما بیایم بهش منصفانه تر نگاه کنیم،این که بازی چرخه ی شبانه روز نداره واسه من به شخصه فرقی نداره،تازه به نظرم بهتره،چون فلان مرحله رو تو زمانی بازی میکنیم که سازنده میخواد پس میتونه بهترین زمان باشه؛اما این که بخوایم بگیم نباید با GTA مقایسه شه بنظرم فقط یه توجیهه...ما تو GTA چرخه ی شبانه روز داشتیم،بدون اینکه به داستان شاهکار بازی کوچکترین لطمه ای وارد شه...مافيا چرخه شب و روز نداره، اين در حاليه كه GTA و بازي هاي ديگه دارن ، پس اين يك ضعف هست. متاسفانه منتقدها نميدونند Mafia II پيش از اين كه يك بازي Open-World باشه يك عنوان سينمايي مثل Heavy Rain و Alan Wake هست كه تمام المانهاش بر مبناي داستان است ، پس اگر سناريو در شب اتفاق بيفته ،اگر در روز بازي رو شروع كرده باشيد در شب مرحله رو پيگيري مي كنيد.