امتیازات بازی F.E.A.R. 2: Project Origin

حالا اگه سوالتو جواب دادم بگو ببینم چرا Edge داده 8 ؟! :biggrin1:
واقعا نمیدونم...من خودم خیلی به این بازی امید داشتم ولی داره همش 8 میگیره...به نظر من مکانیزیم گیم پلی زود توی بازی تکراری میشه...یا مثلا یه مشکل خاصی داره...نمیدونم...صبر میکنم چند روز دیگه نظر خودم رو میگم...
واقعا نمیدونم چی بگم...

جواد جان شما خودشو ناراحت نکن !!:biggrin1:
چی بگم والا :دی

بچه تو نقد هایی که بوده در مورد هوش مصنوعی بازی چی گفتن ؟
==
خدایی جواد جان من با اینکه Fear رو با 6600 GT در فرم ریت متوسطی بازی میکردم ولی اینقدر مکانیزم گیم پلی جذاب بود که متوجه افت فرم نمیشدم (یا حد اقل برام مهم نبود ) من که فکر نمیکنم تو Fear 2 به خاطر گیم پلی تکراری نمرش پایین اومده باشه !
پ.ن: البت بعده اپگرید کردن VGA Card بازی کردن Fear1 با 8800GTX مانند نوش جان کردن مرغ سخاری با سس کچاپ حال میداد :biggrin1:

واقعا نمیدونم...من خودم خیلی به این بازی امید داشتم ولی داره همش 8 میگیره...به نظر من مکانیزیم گیم پلی زود توی بازی تکراری میشه...یا مثلا یه مشکل خاصی داره...نمیدونم...صبر میکنم چند روز دیگه نظر خودم رو میگم...
البته از اون تاخیری که خورد میشد یه چیزایی رو حدس زد! یه مدت خیلی زیادی هم بود که گیم پلی بازی رو نمایش نمیدادن توی اون چند تا تریلر هم که وجود داشت فقط الما رو نشون میداد یا چند تا لوگوی FEAR بود ... کلا میترسیدن هنوزم هم فکر کنم یه تریلر درست حسابی وجود نداشته باشه که بازی رو بصورت کامل نشون بده !

راستش خیلی حیف شد واقا FEAR عنوان معمولی نیست که به این راحتی ها از دست بره.من انتظاراتم خیلی بالاتر از این حرفها بود ولی اینجور که اینا پیش رفتن کم کم داره تبدیل میشه به یک عنوان درپیت.
یعنی چی 7.5 از OXM ?!
این مجله هم روی باد معدش که نمره نمیده که ! ولی امتیاز Edge به عنوان سخت ترین مجله واقا امیدوار کنندست ... حداقل میتونیم به امتیازات GS و IGN امید داشته باشیم.

F.E.A.R. 2: Project Origin - Review

سایت EUROGAMER امتیاز 5/10 داد.
http://www.eurogamer.net/articles/fear-2-project-origin-review

در MetaCritic:
2zdufs7.jpg

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

IGN UK امتیاز 8.5 داد.

9irepu.jpg

در MetaCritic:
28i7x9i.jpg

http://ps3.ign.com/articles/952/952677p1.html

مجله رسمی پلی استیشن آمریکا "(Playstation: The Official Magazine (US" امتیاز 8.0 داد.

در MetaCritic:
2nrn57a.jpg

VideoGamer
امتیاز 9.0 داد.

10narzk.jpg

در MetaCritic:
muwktc.jpg

http://www.videogamer.com/ps3/project_origin/review.html

آخرین ویرایش:
این euoro gameRهم بک نمه شوت میزنه ها امتیازش به کیلزون هم پایین بود
-فکر کنم اینا انتظاراتشون رو بردن بالا تا مثل پارسال پیار سال
نصف بازی ها 9به بالا نگیرن:-"

سایت EUROGAMER امتیاز 5/10 داد.
این سایت دیوانست !!!

واسه مشهور شدنش توی این مدت دست به کاری که نزده دیگه نیست !

ویرایش:

IncGamers : 8.6

والا چی بگم.اون سایتی که معتبرتره حرف اول رو میزنه.

Last edited by a moderator:
این گیم اسپات نامرد چرا باز اینقدر کم داد؟؟؟
اینا کی میشه بفهمن اصلا این سبک horror متعلق به F.E.A.R هست!!!! باید بهش همه 10 بدن:love:

این گیم اسپات نامرد چرا باز اینقدر کم داد؟؟؟
اینا کی میشه بفهمن اصلا این سبک horror متعلق به F.E.A.R هست!!!! باید بهش همه 10 بدن:love:
اگه ژانر horror متعلق به F.E.A.R باشه . باید به حال این ژانر گریست !! مسلما عناوین بسیار بزرگ دیگری وجود دارند که اجازه ندن یه بازی مثل F.E.A.R این لقب رو بگیره !

پ.ن : بهترین امتیاز رو هم همین گیم اسپات داد . متن نقد رو فقط بخونید . با این وضعی که مراحل ساخت بازی داشت طی می کرد . کاملا می شد تشخیص داد بازی در چه سطحی قرار داره .

مسلما عناوین بسیار بزرگ دیگری وجود دارند که اجازه ندن یه بازی مثل F.E.A.R این لقب رو بگیره !
من این پست رو بیشتر به حالت شوخی گفتم اما شما میتونی اون عناوینی که بهتر از F.E.A.R هستن رو نام ببری؟

من قبلا اعلام کردم که Gamespot بیشتر از 6-7 نمیده ! تازه خیلی خوب هم امتیاز داد.
فقط خدا کنه پایه و اساس بازی تغییر نکرده باشه همون F.E.A.R 1 رو یه کم بهتر شده باشه راضی هستیم !

فقط خدا کنه پایه و اساس بازی تغییر نکرده باشه همون F.E.A.R 1 رو یه کم بهتر شده باشه راضی هستیم !

از همون اولین امتیازی گرفت منم همین رو گفتم:)
متاسفانه معلوم نیست چرا این بازی به این وضع دچار شد سازنده ها هم که وقت کافی داشتن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or