واقعا نمیدونم...من خودم خیلی به این بازی امید داشتم ولی داره همش 8 میگیره...به نظر من مکانیزیم گیم پلی زود توی بازی تکراری میشه...یا مثلا یه مشکل خاصی داره...نمیدونم...صبر میکنم چند روز دیگه نظر خودم رو میگم...حالا اگه سوالتو جواب دادم بگو ببینم چرا Edge داده 8 ؟! :biggrin1:
چی بگم والاجواد جان شما خودشو ناراحت نکن !!:biggrin1:
البته از اون تاخیری که خورد میشد یه چیزایی رو حدس زد! یه مدت خیلی زیادی هم بود که گیم پلی بازی رو نمایش نمیدادن توی اون چند تا تریلر هم که وجود داشت فقط الما رو نشون میداد یا چند تا لوگوی FEAR بود ... کلا میترسیدن هنوزم هم فکر کنم یه تریلر درست حسابی وجود نداشته باشه که بازی رو بصورت کامل نشون بده !واقعا نمیدونم...من خودم خیلی به این بازی امید داشتم ولی داره همش 8 میگیره...به نظر من مکانیزیم گیم پلی زود توی بازی تکراری میشه...یا مثلا یه مشکل خاصی داره...نمیدونم...صبر میکنم چند روز دیگه نظر خودم رو میگم...
اگه ژانر horror متعلق به F.E.A.R باشه . باید به حال این ژانر گریست !! مسلما عناوین بسیار بزرگ دیگری وجود دارند که اجازه ندن یه بازی مثل F.E.A.R این لقب رو بگیره !این گیم اسپات نامرد چرا باز اینقدر کم داد؟؟؟
اینا کی میشه بفهمن اصلا این سبک horror متعلق به F.E.A.R هست!!!! باید بهش همه 10 بدن![]()