البته من بازم نظرم اینه که Vivendi میتونست ناشر بهتری باشه! :biggrin1: ولی حیف که نابود شد این شرکت خیلی دوستش داشتم ..مشكل همينه كه اصلا ربطي نداره :biggrin1: اگه Vivendi Universal ناشر بازي بود بهتر نمي شد بدتر هم ميشد. Warner هيچ عجله اي براي عرضه بازي نداشت و ندارد و اگه الان عرضه ميشه به خاطر اين هست كه بازي اماده شده. بعد هم ناشر بازي هر كي باشه فرقي نميكنه. Vivendi نه بودجه Warner داره و نه مي تونست توي بازي تاثيري بذاره چون Monolith اصلا زير مجموعش نيست. اين ديگه مشكل خود سازندست. Monolith قبلا سره Contract J.A.C.K.كه دنباله No One Lives Forever گند زده بود.
Vivendi نابود شد رفت :biggrin1: Activision كاملا نابودش كرد كاري هم نميشه كرد. منظورم توي اون جمله اين بود كهالبته من بازم نظرم اینه که Vivendi میتونست ناشر بهتری باشه! :biggrin1: ولی حیف که نابود شد این شرکت خیلی دوستش داشتم ..
کاریش نمیشه کرد! :biggrin1: بعد اینکه چجوریه که ناشر نمیتونه توی کیفیت بازی تاثیر داشته باشه ؟!! (حالا کلا میگم کاری به Vivendi ندارم) نمیفهمم منظورت چیه.
تو بعضي از بازيها نبايد به امتياز توجهي كرد .
fear از جمله از بازيهايي هست كه اگه كسي بازيش نكرده باشه , الان با بازي كردنش بازم اون لذت كافي را ميبره . fear يه بازيه كه ادم ميخواد فقط بهش مراجل بيشتر بدي تا بازي را ادامش بدiی .
درسته.میتونید بیخیال امتیازات بشید.ولی حداقل کاری که این امتیازات میتونن بکنن اینه که سطح کلی یک بازی رو مشخص میکنن.
اینکه بازی پیشرفت داشته یا پسرفت.
الان Fear 2 به وضوح مشخصه که نسبت به قسمت اولش افت داشته (خیلی هم افت داشته!)
پس اینجوریها هم نیست.نمیشه بیخیال امتیازات شد ...
خب من بهت قول شرف میدم که این امتیازت نشون دهنده ی سطح بازی هست.همینطور که خودت میگی بازی پیشرفتش کمتر بوده یا تغییرات کمی توش بوده ، خودش یک نکته منفی برای بازی و از جمله افت کیفیت نسبت به نسخه قبلی (در اون زمان) هست.امتياز پايينتر دليل بر بدتر بودن اون نسبت به شماره 1 بازي نيست .
اگه شماره 1 بازي را الان بيارن نقدش كنن مشخصا امتيازاتش خيلي پايينتر از قبل خواهد بود .
كلا الان اين سايتها نگاه ميكنن كه بازي نسبت به گذشته چقدر تغيير كرده و اين تغيرات نسبت به اهدافشون چقدر كارساز بوده .
الان بازي اي مثل gow2 هم اگه ميخواست همون در سطح شمار ي 1 باشه شايد امتيازاتي نظير 8 را ميگرفت ولي اين دليل نميشد كه از شماره يكش بدتر بوده .
حالا منم نميگم كه اين بازي حتما عاليه . شايدم بازي از نسخه 1 بازي بدتر باشه ولي اينو ميدونم كه امتياز پايينتر نسبت به شماره ي 1 بازي دليل بر بدتر بودن نسبت به قبل نيست .