امتیازات بازی F.E.A.R. 2: Project Origin

امتیاز اول که زیاد چنگی به دل نزد! امیدوارم طبق معمول مثل همیشه تحت تاثیر جو واقع شده باشه این سایت.

به عبارتی 4 میشه 8/10 ، که به نظرم برای عنوانی مثل fear که قسمت اولش از GS گرفته 9.1 خیلی کمه.

به عبارتی 4 میشه 8/10 ، که به نظرم برای عنوانی مثل fear که قسمت اولش از GS گرفته 9.1 خیلی کمه.

لطفا این جوری حساب نکنید ! یعنی چی 4/5 میشه 8/10 ! 4/5 به عبارتی همون 9/10 حساب میشه نه اینکه x2 بکنی هرچی شد.

صحیح !! :laughing:
کجا گفتن همچین چیزی بهت ؟

من موندم شما بهتر میتونی امتیازات رو تشخیص بدی یا سایتی مثل Gamerankings ! :
1zv7uwj.jpg

4gxme.jpg
4.5 میشه 9

5 نمره ی معیار سایت GP هست نه 10 . پس اگه بهش داده 4/5 دلیلی نیست که اگه 10 نمره ی معیارش بود بهش میداد 8 .
---------

پست ها پس و پیش شد.

آخرین ویرایش:
لطفا این جوری حساب نکنید ! یعنی چی 4/5 میشه 8/10 ! 4/5 به عبارتی همون 9/10 حساب میشه نه اینکه x2 بکنی هرچی شد.
صحیح !! :laughing:
کجا گفتن همچین چیزی بهت ؟

من موندم شما بهتر میتونی امتیازات رو تشخیص بدی یا سایتی مثل Gamerankings ! :

4.5 میشه 9
5 نمره ی معیار سایت GP هست نه 10 . پس اگه بهش داده 4/5 دلیلی نیست که اگه 10 نمره ی معیارش بود بهش میداد 8 .
یعنی چی؟!

آقا ، 4/5 میشه 80%.
اگه معیار سایتش هم از 10 بود میداد 8.اگه 4.5 بود میشد 9.

الان میشه 8 یا 80%.
اون اسپویلر رو گذاشتم که جوابتو بگیری ولی ...

Last edited by a moderator:
یعنی چی؟!

آقا ، 4/5 میشه 80%.
اگه معیار سایتش هم از 10 بود میداد 8.اگه 4.5 بود میشد 9.

الان میشه 8 یا 80%.

اصلا این کار اشتباهه که نمره 4/5 برده بشه تو یه مقیاسه دیگه. چه اصراریه که این نمره از 10 هضم شه؟ مگه درک کردن نمره 4 از 5 نمره سخته؟ پس این طوری باشه نمره ی 4 یک نمره ی متوسط حساب میشه در صورتی که این طور نیست.

آخرین ویرایش:
اصلا این کار اشتباهه که نمره 4/5 برده بشه تو یه مقیاسه دیگه. اگه این طوری باشه 4.75 میشه 9.5.
نمیدونم متوجه شدی یا نه .
اصلا سایت هایی مثل GP یا GB که معیار امتیازاتشون از 5 هست ، 4.75 نمیدن ! (تا جایی که دیدم نبوده همچین چیزی)
فقط شما یه کاری کن.
دلیل اینکه Gamerankings میگه 4 میشه 8 یا 4.5 میشه 9 چیه من هر چقدر هم بگم مثل اینکه فایده ای نداره ..

OK . باندازه کافی OT شد. نظر من همونه و عوض نمیشه. به نظر من نمره ی 4/5 به منزله نمره ی 9/10 میمونه. دقت کنید به منزله. ولی اگه بخوایم مثل سایت GR که معیارش 10 حساب کنیم نمره ی 4/5 مساوی با نمرهی 8/10 هست.

لطفا دیگه این پست نقل قول نکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or