امتیازات بازی F.E.A.R. 2: Project Origin

تا اونجا که من بیاد دارم F.E.A.R نسخۀ اول ، بیشتر بخاطر هوش مصنوعی کاراکترها مورد تحسین قرار گرفته بود. ولی این قضیه هم اکنون با وجود بازیهای قوی حال حاضر نکتۀ حائز اهمیتی نیست.

داستان بازی هم تکرار مکررات نسخۀ قبلیست. (و ادامه دار......)

منتها گرافیک بازی سینمایی و پرزرق و برق است. (ولی منحصر بفرد نیست.)

صداگذاری محیط بازی همان سبک Ambient را که در نسخۀ قبلی داشت در پیش گرفته. و صدای کاراکترهای سرباز دشمن ، همه بوسیلۀ یک فرد ادا شده ! (مثل F.E.A.R 1)

به نظر من امتیازی که GameSpot به بازی داده ، منصفانه است. (و کمی بیش از اندازه) Euro Gamer هم کمی به بازی سخت گرفته.

نمرۀ من به بازی 6 است. (که البته نظر منه و ممکنه نظر شما بسته به تجربۀ بازی یا حتی پلتفورمی که روش بازی رو انجام دادید متفاوت باشد)

البته در این جا واقعا حواسم نبود و حرف چرتی زدم چون منتقدین بهتری هم هنوز هستن در جاهای دیگه، اما نمیشه از متمایز بودن نقدهای این سایت با بقیه گذشت و کاملا مثل دوست عزیزمون در بالا، یک سایت مذخرف و دیوانه دونستش. کلا از خبرگذاری این سایت میشه فهمید که بیشتر به قاعده اهمیت میده. الان منتقدین قدیمی زیادن که فقط بلدن سر فیدبکهای پیشنمایشها نمره بدن، مثل گرستمن. اما این سایت به تنها چیزی که اهمیت نمیده همین چیزهاست و از نقدهاش معلومه، کاری نداره فلان سایت و فلان مجله چی گفتن و توی فرومها ملت برای فلان بازی له له میزنن. یک بازی هست که قرار نقدش کنن، و به خوبی اینکار رو انجام میدن.

منم با این دوستمون کاملا موافقم ;) بعضی ها نقد بعضی سایتا به مذاقشون خوش نیومده سایتا رو میبرن زیر سوال
!!!:laughing: نمیدونم ما کی یاد میگیریم وقتی یه بازی که ازش خوشمون میاد موقعی که عرضه میشه امتیاز خوبی نمی گیره به جای اینکه از بازی گلایه کنیم سایتا رو میبریم زیر سوال .:(:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or