محمد جان از نظر من اصلا ترسی تو F.E.A.R. وجود نداره!اون چیزی که هست هیجانه بازیه نه ترس!من این پست رو بیشتر به حالت شوخی گفتم اما شما میتونی اون عناوینی که بهتر از F.E.A.R هستن رو نام ببری؟
این سایت به حد کافی معروف هست، برای خودش یک کان هم داره، در واقع بهترین منتقدها رو هم در خودش متمرکز کرده که همشون مدت مدیدی هست به بازی کردن مشغولن، اگر نمره ای رو هم داده کاملا به حق بوده و بهتره شما اول آدرس سایت رو در آدرس بار بروزرتون وارد کنید، اون سایت رو چک کنید، نقدهاش رو بخونید، و قسمتی که همه ی سایتها دارن یعنی About Us رو یک نظر کامل بگذرونین و بعد این حرف رو بزنید. من نه کیلزون دو رو بازی کردم، نه این بازی رو، اما امتیازات این سایت کامل بهم میگه که بازی از چه قراره.این سایت دیوانست !!!
واسه مشهور شدنش توی این مدت دست به کاری که نزده دیگه نیست !
آره دقیقا.این سایت به حد کافی معروف هست، برای خودش یک کان هم داره، در واقع بهترین منتقدها رو هم در خودش متمرکز کرده که همشون مدت مدیدی هست به بازی کردن مشغولن، اگر نمره ای رو هم داده کاملا به حق بوده و بهتره شما اول آدرس سایت رو در آدرس بار بروزرتون وارد کنید، اون سایت رو چک کنید، نقدهاش رو بخونید، و قسمتی که همه ی سایتها دارن یعنی About Us رو یک نظر کامل بگذرونین و بعد این حرف رو بزنید. من نه کیلزون دو رو بازی کردم، نه این بازی رو، اما امتیازات این سایت کامل بهم میگه که بازی از چه قراره.
مثلا MGs4 که داده بود بهش 8، علی رقم اینکه من یکی از طرفداران سری بودم و هستم، وقتی کمی بازی کردم متوجه شدم بازی بسیار افت کیفی داشته نسبت به MGs2 و یا حتی MGs3 که خودش کلا یک افت کیفی بزرگ محسوب میشه.
79 .....خوبه میانگین بازی تا الان بالای 80 باید باشه
کسی لینک میانگین رو داره؟؟؟؟
بهترین منتقد ها رو Eurogamer در خودش متمرکز کرده؟ lolاین سایت به حد کافی معروف هست، برای خودش یک کان هم داره، در واقع بهترین منتقدها رو هم در خودش متمرکز کرده که همشون مدت مدیدی هست به بازی کردن مشغولن، اگر نمره ای رو هم داده کاملا به حق بوده و بهتره شما اول آدرس سایت رو در آدرس بار بروزرتون وارد کنید، اون سایت رو چک کنید، نقدهاش رو بخونید، و قسمتی که همه ی سایتها دارن یعنی About Us رو یک نظر کامل بگذرونین و بعد این حرف رو بزنید. من نه کیلزون دو رو بازی کردم، نه این بازی رو، اما امتیازات این سایت کامل بهم میگه که بازی از چه قراره.
مثلا MGs4 که داده بود بهش 8، علی رقم اینکه من یکی از طرفداران سری بودم و هستم، وقتی کمی بازی کردم متوجه شدم بازی بسیار افت کیفی داشته نسبت به MGs2 و یا حتی MGs3 که خودش کلا یک افت کیفی بزرگ محسوب میشه.
------------
درضمن سایت Gamespot هم نمره ی 7/10 رو به بازی داده.
البته در این جا واقعا حواسم نبود و حرف چرتی زدم چون منتقدین بهتری هم هنوز هستن در جاهای دیگه، اما نمیشه از متمایز بودن نقدهای این سایت با بقیه گذشت و کاملا مثل دوست عزیزمون در بالا، یک سایت مذخرف و دیوانه دونستش. کلا از خبرگذاری این سایت میشه فهمید که بیشتر به قاعده اهمیت میده. الان منتقدین قدیمی زیادن که فقط بلدن سر فیدبکهای پیشنمایشها نمره بدن، مثل گرستمن. اما این سایت به تنها چیزی که اهمیت نمیده همین چیزهاست و از نقدهاش معلومه، کاری نداره فلان سایت و فلان مجله چی گفتن و توی فرومها ملت برای فلان بازی له له میزنن. یک بازی هست که قرار نقدش کنن، و به خوبی اینکار رو انجام میدن.بهترین منتقد ها رو Eurogamer در خودش متمرکز کرده؟ lol