امتیازات بازی F.E.A.R. 2: Project Origin

من این پست رو بیشتر به حالت شوخی گفتم اما شما میتونی اون عناوینی که بهتر از F.E.A.R هستن رو نام ببری؟
محمد جان از نظر من اصلا ترسی تو F.E.A.R. وجود نداره!اون چیزی که هست هیجانه بازیه نه ترس!
فکرشو میکردم که این شماره اصلا در حدو اندازه های یه عنوان نکست جن از fear نباشه! اما امید داشتم که موفقیتشو بازم مثل شماره ی یک تکرار کنه که اینطور نشد!(شاید بشه یکی از دلایل مهم موفقیت شماره یک بازی رو تمرکز رو PC دونست)!
به هرحال از این بازی نمیشه گذشت!

این سایت دیوانست !!!

واسه مشهور شدنش توی این مدت دست به کاری که نزده دیگه نیست !
این سایت به حد کافی معروف هست، برای خودش یک کان هم داره، در واقع بهترین منتقدها رو هم در خودش متمرکز کرده که همشون مدت مدیدی هست به بازی کردن مشغولن، اگر نمره ای رو هم داده کاملا به حق بوده و بهتره شما اول آدرس سایت رو در آدرس بار بروزرتون وارد کنید، اون سایت رو چک کنید، نقدهاش رو بخونید، و قسمتی که همه ی سایتها دارن یعنی About Us رو یک نظر کامل بگذرونین و بعد این حرف رو بزنید. من نه کیلزون دو رو بازی کردم، نه این بازی رو، اما امتیازات این سایت کامل بهم میگه که بازی از چه قراره.
مثلا MGs4 که داده بود بهش 8، علی رقم اینکه من یکی از طرفداران سری بودم و هستم، وقتی کمی بازی کردم متوجه شدم بازی بسیار افت کیفی داشته نسبت به MGs2 و یا حتی MGs3 که خودش کلا یک افت کیفی بزرگ محسوب میشه.

------------
درضمن سایت Gamespot هم نمره ی 7/10 رو به بازی داده.

این سایت به حد کافی معروف هست، برای خودش یک کان هم داره، در واقع بهترین منتقدها رو هم در خودش متمرکز کرده که همشون مدت مدیدی هست به بازی کردن مشغولن، اگر نمره ای رو هم داده کاملا به حق بوده و بهتره شما اول آدرس سایت رو در آدرس بار بروزرتون وارد کنید، اون سایت رو چک کنید، نقدهاش رو بخونید، و قسمتی که همه ی سایتها دارن یعنی About Us رو یک نظر کامل بگذرونین و بعد این حرف رو بزنید. من نه کیلزون دو رو بازی کردم، نه این بازی رو، اما امتیازات این سایت کامل بهم میگه که بازی از چه قراره.
مثلا MGs4 که داده بود بهش 8، علی رقم اینکه من یکی از طرفداران سری بودم و هستم، وقتی کمی بازی کردم متوجه شدم بازی بسیار افت کیفی داشته نسبت به MGs2 و یا حتی MGs3 که خودش کلا یک افت کیفی بزرگ محسوب میشه.
آره دقیقا.
سر قضیه ی تفسیرش سر اون 4 تا سیاه پوست که سنگ ملت آفریقا رو این سایت به سینه زد و از اون تعریف و تمجید عجیب و غریبش از RE4 که خدا میدونه از کجا از سیر تا پیاز داستان خبر داشتن میشد فهمید که این سایت واقا در بین سایت های دیگه استثناء هست !!

اگه قرار باشه نقد بخونم ، 100% میرم سر وقت GS ، IGN یا Edge.چون سایتی که همیشه در مسیر مخالف رودخانه حرکت میکنه و چپ و راست به بزرگترین بازیهای سال (چون خوب چه بد) نمره ی 8 رو قالب میکنه ، در مورد امتیاز Fear هم میشه فهمید که نمره 5 ! از کجاشون در اومده ...
در مورد نقدها من بحثی ندارم ولی در مورد امتیازاتش من مطمعن هستم که چرندترین سایت ، همین سایت هستش.از اونور هم مجله ی سخت گیری مثل Edge که به KZ2 داده 7 به Fear 2 میده 8 ! کلا من به امتیاز EG نگاه هم نمیکن چه برسه اینکه بخوام بحث کنم!

------------
درضمن سایت Gamespot هم نمره ی 7/10 رو به بازی داده.
بهترین منتقد ها رو Eurogamer در خودش متمرکز کرده؟ lol

بهترین منتقد ها رو Eurogamer در خودش متمرکز کرده؟ lol
البته در این جا واقعا حواسم نبود و حرف چرتی زدم چون منتقدین بهتری هم هنوز هستن در جاهای دیگه، اما نمیشه از متمایز بودن نقدهای این سایت با بقیه گذشت و کاملا مثل دوست عزیزمون در بالا، یک سایت مذخرف و دیوانه دونستش. کلا از خبرگذاری این سایت میشه فهمید که بیشتر به قاعده اهمیت میده. الان منتقدین قدیمی زیادن که فقط بلدن سر فیدبکهای پیشنمایشها نمره بدن، مثل گرستمن. اما این سایت به تنها چیزی که اهمیت نمیده همین چیزهاست و از نقدهاش معلومه، کاری نداره فلان سایت و فلان مجله چی گفتن و توی فرومها ملت برای فلان بازی له له میزنن. یک بازی هست که قرار نقدش کنن، و به خوبی اینکار رو انجام میدن.

XBOX360
=
1UP A-
X360 Magazine UK 9/10
VideoGamer 9/10
Gameplanet 8.5/10
Cheat Code Central 4.2/5
Play.tm 83/100
Game Informer 8.25/10
TeamXbox 8.1/10
IGN 8.1/10
GamePro 4/5