امتیازات بازی F.E.A.R. 2: Project Origin

EDGE كلا به نظرم كمبود محبت داره! مثلا يك نمونش به mirror's edge امتياز 5 داده!! من كلا نه امتيازهای اين سايت رو قبول دارم! نه نقدهاش! چرت و پرت مينويسن (نظر شخصيمه!)...
ببخشيد شما اصلا نقد هاي EDGE خونديد ؟ EDGE عزيزم اولا يك مجله هست. اسم سايتشم EDGE-Online هست و مطالب خيلي جالبي هم درونش نوشته شده. شما نمي توني از روي نمره متوجه بشي نقد خوبه يا نه. شما بايد اول به نقد توجه كني و بعد نمره. نكته بعدي اينكه EDGE مجله خيلي قوي هست. شما مي توني بگي نمره دادنش منطقي نيست اما نمي توني ماهيت يك مجله رو زير سوال ببري.

دوست من ...من بيشتر اسكنهای مجله ها رو دارم(fullش رو!) كلا به خاطر يك سری مسائل همه رو ميخونم! من امتيازش رو كار ندارم! همون طور كه گفتم نقدهاش رو كلا قبول ندارم! هر كس يك سری مسائل رو قبول داره! فاكتورهایی كه اين مجله(با همون سايتش كه خوندم) برای نكات ضعف بازیها مطرح ميكنه به نظرم مشكل دارن(چند موردی ديدم).:laughing: ...چرا نميخوايد قبول كنيد كه هركس يك ديدی داره! من نظر هركسی كه مينويسه رو چشم بسته نميپذيرم... نميدونم چرا به نمره 5 هم علاقه شديدی داره:eek: مثلا امتياز prince of Persia 2008 رو داده 5 بعد به mirror's edge هم داده 5!!! يكمی برام عجيبه ... هر دوی اين بازی ها خيلی خوب هستند...;)

آخرین ویرایش:
ببخشيد شما اصلا نقد هاي EDGE خونديد ؟ EDGE عزيزم اولا يك مجله هست. اسم سايتشم EDGE-Online هست و مطالب خيلي جالبي هم درونش نوشته شده. شما نمي توني از روي نمره متوجه بشي نقد خوبه يا نه. شما بايد اول به نقد توجه كني و بعد نمره. نكته بعدي اينكه EDGE مجله خيلي قوي هست. شما مي توني بگي نمره دادنش منطقي نيست اما نمي توني ماهيت يك مجله رو زير سوال ببري.

كسري جان ! ببين درسته كه Edge كلا مجله سختگيري هست و بقول خودت در مطالب اين مجله مطالب جالبي نوشته ميشه ! ولي هيچ گاه امتيازات اين مجله منطقي نيست. اصلا اساس اين امتيازات بنا بر سخت گيري نيست ! بلكه ايجاد Hype و فروش بيشتر مجله هست. مثلا وقتي شماره جديد مجله منتشر ميشه مردم ميگن خب بريم ببينيم اين مجله باز چه امتيازاتي به بازيهاي جديد ميده ! بنظر من سوا از وسواس بالاي اين مجله مساله اصلي همش ايجاد Hype و فروش بالا هست.
اين نظر شخصي من بود ...
مرسي

كسري جان ! ببين درسته كه Edge كلا مجله سختگيري هست و بقول خودت در مطالب اين مجله مطالب جالبي نوشته ميشه ! ولي هيچ گاه امتيازات اين مجله منطقي نيست. اصلا اساس اين امتيازات بنا بر سخت گيري نيست ! بلكه ايجاد Hype و فروش بيشتر مجله هست. مثلا وقتي شماره جديد مجله منتشر ميشه مردم ميگن خب بريم ببينيم اين مجله باز چه امتيازاتي به بازيهاي جديد ميده ! بنظر من سوا از وسواس بالاي اين مجله مساله اصلي همش ايجاد Hype و فروش بالا هست.
اين نظر شخصي من بود ...
مرسي
سعيد جان بنده نگفتم اميتازاتش درسته. فقط گفتم دوستاني كه اعتراض به نمره هاي اين مجله دارند يه دفعه اي نياند كل فرضا اين مجله رو زير سوال ببرند. به هر حال EDGE مجله بزرگي هست.
...چرا نميخوايد قبول كنيد كه هركس يك ديدی داره!
بله ولي همه جا نبايد نظر شخصي رو گفت. منم مي تونم بگم من از اين بازي فرضا Halo ( بازي كه خودم طرفدار پر و پا قرصشم ) بدم مياد. اه اه چه بازي مزخرفي انهايي كه مي خرند ديوانه هستند !! اين گونه نظرات بايد پيش خودتون نگه داريد. بازم ميگم شما مي توني با دليل منطق نمرات اين مجله رو زير سوال ببري( مثل پست سعيد جان ) اما نمي توني بياي بگي اينها يه مشت نفهمند اينها ديوانند مغزشون كار نميكنه و از اين قبيل حرف ها

کلا EDGE امتیازاتش هماهنگ با سایتهای دیگه نیست
و امتیازات عجیبی میده
مثلا
Metal Gear Solid 4
با 74 تا نقد از سایتها میانگین امتیازاتش 93 هست ( خیلی حرفه ها با 74 تا نقد این میانگین ) 24 تا امتیاز کامل گرفته از معتبرترین سایتها GameSpot , IGN امتیاز کامل 10 گرفته ولی EDGE داده 8
به Killzone 2 که تا حالا بالای 20 تا نقد داشته و مینگین امتیازاتش 92.3 هست داده 7
به Resistance 2 که میاگین امتیازاتش با 56 نقد 87.3 هست داده 6
بعد به بعضی از بازیها که امتیازات پایینی از سایتهای دیگه گرفتن یهو میاد ...

سعيد جان بنده نگفتم اميتازاتش درسته. فقط گفتم دوستاني كه اعتراض به نمره هاي اين مجله دارند يه دفعه اي نياند كل فرضا اين مجله رو زير سوال ببرند. به هر حال EDGE مجله بزرگي هست.

بله ولي همه جا نبايد نظر شخصي رو گفت. منم مي تونم بگم من از اين بازي فرضا Halo ( بازي كه خودم طرفدار پر و پا قرصشم ) بدم مياد. اه اه چه بازي مزخرفي انهايي كه مي خرند ديوانه هستند !! اين گونه نظرات بايد پيش خودتون نگه داريد. بازم ميگم شما مي توني با دليل منطق نمرات اين مجله رو زير سوال ببري( مثل پست سعيد جان ) اما نمي توني بياي بگي اينها يه مشت نفهمند اينها ديوانند مغزشون كار نميكنه و از اين قبيل حرف ها

دقت نكردی كسری جان! من كه نميگم نفهم هستند! ميگم استدلالهایی كه برای نكات منفی بازیها ذكر ميكنند! اصلا به نظر منطقی نميرسه! اگر برای شما منطقيه! خوب ببخشيد منو:smile:

مشكل همينه كه اصلا ربطي نداره :biggrin1: اگه Vivendi Universal ناشر بازي بود بهتر نمي شد بدتر هم ميشد. Warner هيچ عجله اي براي عرضه بازي نداشت و ندارد و اگه الان عرضه ميشه به خاطر اين هست كه بازي اماده شده. بعد هم ناشر بازي هر كي باشه فرقي نميكنه. Vivendi نه بودجه Warner داره و نه مي تونست توي بازي تاثيري بذاره چون Monolith اصلا زير مجموعش نيست. اين ديگه مشكل خود سازندست. Monolith قبلا سره Contract J.A.C.K.كه دنباله No One Lives Forever گند زده بود.
من به بحث هایی که می کنید کاری ندارم اما اینکه vivendi بودجه warner رو نداره از کجا اومده؟؟
اگه فقط بخش های بازی دو تا شرکت رو مقایسه کنیم که vivendi games خیلی بزرگ تر بود، اگرم کل کمپانی رو میگی که vivendi universal یه conglomerate که سالی حدود 30 میلیارد دلار درآمد داره، شاید یکمی درآمدش از time warner (حدود 34 میلیارد دلار درآمد) کمتر باشه اما دیگه اونجوریا هم نیست که بودجه یه بازی رو نداشته باشه!

من به بحث هایی که می کنید کاری ندارم اما اینکه vivendi بودجه warner رو نداره از کجا اومده؟؟
اگه فقط بخش های بازی دو تا شرکت رو مقایسه کنیم که vivendi games خیلی بزرگ تر بود، اگرم کل کمپانی رو میگی که vivendi universal یه conglomerate که سالی حدود 30 میلیارد دلار درآمد داره، شاید یکمی درآمدش از time warner (حدود 34 میلیارد دلار درآمد) کمتر باشه اما دیگه اونجوریا هم نیست که بودجه یه بازی رو نداشته باشه!
كيانوش جان بنده نگفتم بودجه يك بازي نداره :biggrin1: منظورم اين بود Warner بودجه اش بيشتر هست. در كل هم گفتم چون ميدونم Vivendi Universal مجموعه بزرگي هست.

به mirror's edge هم داده 5!!! يكمی برام عجيبه ...
هيچ عجيب نيست چون اين بازي فقط بهترين بخشش گيم پليش بود وگرنه توي داستان كه ضعيف بود شديد و گرافيك و طراحي مراحلش هم كه مسخره بود كل رنگ هايي بعضي وقت ها توي يك محيط ميديدي به زور به دوتا ميرسيد كه مسخره رو اعصاب ميرفت و... جاي بحث نيست.

كيانوش جان بنده نگفتم بودجه يك بازي نداره :biggrin1: منظورم اين بود Warner بودجه اش بيشتر هست. در كل هم گفتم چون ميدونم Vivendi Universal مجموعه بزرگي هست.
حيف كه بود

هيچ عجيب نيست چون اين بازي فقط بهترين بخشش گيم پليش بود وگرنه توي داستان كه ضعيف بود شديد و گرافيك و طراحي مراحلش هم كه مسخره بود كل رنگ هايي بعضي وقت ها توي يك محيط ميديدي به زور به دوتا ميرسيد كه مسخره رو اعصاب ميرفت و... جاي بحث نيست.

;)
موافقم

و اما سایتهای دیگه هنوز امتیاز ندادن؟

كسري جان من منظورم به هيچ عنوان اين نبود كه شما چيز نادرستي گفتي . اميدوارم بد برداشت نشه و سوء تفاهم پيش نياد. ولي من نظر شخصيم اين هست كه درست هست Edge مجله بزرگي هست و درش شكي نيست و به اصطلاح خان آخر گرفتن امتيازات يك بازي توسط اين مجله صورت ميگيره ولي من امتيازات اين مجله رو به اون دليلي كه گفتم قبول ندارم.
بازم مرسي

OMFG !!!
نه خداییش مجبوری در مورد چیزی که نمیدونی بحث راه بندازی؟ FEAR یکی از قوی ترین داستان ها توی سبک FPS داره... اون 2 expansion ـی هم که عرضه شدن فقط تونستن یه سری سوال های سطحی رو جواب بدن و این دلیلی هست که FEAR ادامه پیدا کرده...
منم زبانم در حد 0 باشه بشینم FEAR بازی کنم 100% مثل شما اینقدر بد میگم....
بله گرافیکی که زمان خودش همه بازی ها قورت داد آشغال بوده...
توی یه بازی با اتسمفر ترسناک میخوای رنگ های شاد به کار ببرن و مهد کودک تاسیس کنن بشینی با آلما منچ بازی کنی حتما ؟
بله 100% با این دلایل که آوردی جای بحث نیست...ملت خودشون تصمیم بگیرن.(من که فهمیدم دارم با کی بحث میکنم)
پ.ن:مردم از بس تو این انجمن ملت بدون علم به یه چیز میان حرف میزنن :|
حالا کسی میدونه چرا Edge داده 8 ؟! :biggrin1:
تو جواب این بالایی رو بده من میگم چرا داده 8 :دی

آخرین ویرایش:
تو جواب این بالایی رو بده من میگم چرا داده 8 :biggrin1:
ولی جواد فکر کنم منظورش Mirrors Edge بود نه FEAR ! چون بحث رنگبندی و اینا هست (و ربطش هم به این تاپیک نمیدونم چیه!) و خلاصه ... یه تجدید نظری بکن ! :biggrin1:

حالا اگه سوالتو جواب دادم بگو ببینم چرا Edge داده 8 ؟! :biggrin1:

جواد جان شما خودشو ناراحت نکن !!:biggrin1:
خب وقتی طرف فقط برا کشتن و جلو رفتن یه بازی رو انجام میده نباید هم چیزی از داستان سر در بیاره !
در مورد Edge هم با اینکه خیلی سختگیره در نمره دادن ولی حداقل مجله ی بسیار معتبری هست و نقد هاش هم معتبره !
در مورد همین میرورز اج هم که Edge بهش 5 داده سلیقه ها فرق میکنه یکی عاشق بازی میشه یکی هم مثل من فقط با تموم کردن مرحله اموزشی دیگه دست بهش نمیزنه !:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or