امتیازات بازی F.E.A.R. 2: Project Origin

باشه نقل قول نمیکنم ولی دفعه دیگه هر وقت خواستی گیر بدی یه دلیل قانع کننده بیار نه اینکه بگی من نظر اینه ! نظرت اصلا مهم نیست.من رفتم عکس هم واست گرفتم ولی بازم میگی اشتباه هست !
4 میشه 8 تمام شد و رفت.چیزیه که Gamerankings میگه و از خودم نگفتم.

دوستان این بحث اصلا خوب نیست. خواهش میکنم ادامش ندین. اینکه سیستم درصدی یا 5 نمره‌ای و 10 نمره‌ای چه معنیی میده مهم نیست. اینجا محلی هستش برای قرار دادن امتیازات این بازی.
باز هم خواهش میکنم از بحث دور نشید... .

من که در هر صورت از این بازی خوشم میاد کاری به امتیازاتش ندارم .
ولی فکر کنم بین 8 تا 9 بیشتر امتیازاتش رو بگیره .
من که این بازی رو میگیرم ولی برا کسایی که به امتیاز بالای بازی اهمیت میدن امیدوارم امتیازات بالا بگیره که به فروش بیشترش کمک کنه که سازنده ها رو برای ساخت نسخه های بعدی دلگرم کنه و ما شاهد نسخه ها بعدی به همراه پیشرفت بازی باشیم

PC Zone UK : 8/10

اصلا خوب نیست! همون Sierra باید ناشر میموند واقا حیف این شرکت بود که با Activision آشغال مخلوط شد.البته امتیاز fear2 که فروخته شده بود به Warner وبنظرم باید اسم بازی همون Project Origin میموند.

PC Zone به قسمت اول بازی امتیاز 9 رو داده بود.

آقا من امروز دموي بازيو برا PC دانلود كردن اصلا با Mouse حال نميده بازي كردن !!!:biggrin1:
پاكش كردم تا 10 11 روز ديگه كاملش مياد ديگه !!!
ديگه به دسته XboX360 عادت كرديم !!!:love:
ولي فكر كنم خيلي خفن و باحال بشه !!!
تير ميزني خون ميپاشه حال ميده :biggrin1:

آقا من امروز دموي بازيو برا PC دانلود كردن اصلا با Mouse حال نميده بازي كردن !!!:biggrin1:
پاكش كردم تا 10 11 روز ديگه كاملش مياد ديگه !!!
ديگه به دسته XboX360 عادت كرديم !!!:love:
ولي فكر كنم خيلي خفن و باحال بشه !!!
تير ميزني خون ميپاشه حال ميده :biggrin1:
ترسناک بود ؟ چقدر خشونت داشت؟

ترسناک بود ؟ چقدر خشونت داشت؟

من رفتم تو بازي صدا نداشتم نميدونم چرا :biggrin1:
گرافيكم پايين بود ديگه نرفتم ببرمش بالا گفتم الان 200تا error ميده !!!
خلاصه ازين مشكلاتي داشت كه همه بازي ها دارن ديگه !!!
بازي هاي PC هميشه كلي error ميدن و مشكل دارن !!!
منم خودمو درگير اين مسائل نميكنم :biggrin1:
Wait ميكنيم تا 10 Feb
ولي 100% بازي مثل نسخه ي قبل ترسناك بيده !!!
البته بهتره بگم داراي هيجان بالايي خواهد بود...:cool:

من رفتم تو بازي صدا نداشتم نميدونم چرا :biggrin1:
گرافيكم پايين بود ديگه نرفتم ببرمش بالا گفتم الان 200تا error ميده !!!
خلاصه ازين مشكلاتي داشت كه همه بازي ها دارن ديگه !!!
بازي هاي PC هميشه كلي error ميدن و مشكل دارن !!!
منم خودمو درگير اين مسائل نميكنم :biggrin1:
Wait ميكنيم تا 10 Feb
ولي 100% بازي مثل نسخه ي قبل ترسناك بيده !!!
البته بهتره بگم داراي هيجان بالايي خواهد بود...:cool:

شما شاید سیستمتون ایراد سخت افزاری یا نرم افزاری داره که کلی error میبینین وگرنه اگه سیستمتون خوب باشه و نسخه درست بازی دستتون باشه error مشاهده نخواهین کرد.

من شخصا عاشق این بازی شده بود و به تنها چیزی که در نسخه های بعدی توجهی نکردم امتیازهایی بود که بهشون داده بودن (مثلا game spot ) چون واقعا از بازی کردنشون لذت بردم و بی صبرانه منتظر این بازی هستم که اومد یکراست میرم سراغش:love:
فکر کنم دور و بر 9 بیاره

اصلا خوب نیست! همون Sierra باید ناشر میموند واقا حیف این شرکت بود که با Activision آشغال مخلوط شد.البته امتیاز fear2 که فروخته شده بود به Warner وبنظرم باید اسم بازی همون Project Origin میموند.

PC Zone به قسمت اول بازی امتیاز 9 رو داده بود.

چه ربطي داره اخه ؟
Monolith سازنده بازي اصلا قبل از اينكه F.E.A.R بسازه متعلق به Warner بود. فقط اون زمان Warner خودش بازي را به صورت مستقم منتشر نميكرد. اين بازي هم از همون اول قسمت دوم F.E.A.R بود فقط حقوق اسمش دسته Vivendi Universal بود كه بعد از ادغام اسمشو به خود Warner فروختند. حالا اگه شما عاشق بسته هاي الحاقي F.E.AR ساخته Time Gate هستيد ديگه به خودتون مربوط هست.( جفت قسمت ها رو هم Monolith ساخته )

چه ربطي داره اخه ؟
Monolith سازنده بازي اصلا قبل از اينكه F.E.A.R بسازه متعلق به Warner بود. فقط اون زمان Warner خودش بازي را به صورت مستقم منتشر نميكرد. اين بازي هم از همون اول قسمت دوم F.E.A.R بود فقط حقوق اسمش دسته Vivendi Universal بود كه بعد از ادغام اسمشو به خود Warner فروختند. حالا اگه شما عاشق بسته هاي الحاقي F.E.AR ساخته Time Gate هستيد ديگه به خودتون مربوط هست.( جفت قسمت ها رو هم Monolith ساخته )
در جریان هستم که سازنده ی هر دو Monolith هست.اون دو قسمت بعدی هم که Time Gate داد بیرون (XP و PM).ولی بحث و منظور من این نبود.قضیه اینه که وقتی ناشر بازی عوض میشه روی خود بازی هم تاثیر میزاره.قطعا اگه Vivendi الان ناشر Fear2 بود کیفیت بهتری داشت بازی.(البته مشخص نیست شاید هم بازی همین بود ولی نظر من اینه که Vivendi ناشر بهتری از Warner برای این بازی میتونست باشه)
حالا با این امتیازاتی که تا الان گرفته در شان عنوانی مثل Fear قسمت دوم نیستن .. قسمت اول که کولاک کرد و امتیازاتش هم واقا بالاتر بود (حداقل از این دو سایت امتیازات قسمت اول بالاتر بوده) و اگه به همین روال بخواد پیش بره قطعا امتیازات پایینتر هم میاد و اونموقع هست که فقط اسم Fear خراب میشه و بس.بخاطر همین میگم اگه این اتفاقات بیوفته بهتر بود اسم بازی همون Project Origin میموند مگر اینکه ورق برگرده و چیزی که الان این سایت ها گفتن نباشه.

در جریان هستم که سازنده ی هر دو Monolith هست.اون دو قسمت بعدی هم که Time Gate داد بیرون (XP و PM).ولی بحث و منظور من این نبود.قضیه اینه که وقتی ناشر بازی عوض میشه روی خود بازی هم تاثیر میزاره.قطعا اگه Vivendi الان ناشر Fear2 بود کیفیت بهتری داشت بازی.(البته مشخص نیست شاید هم بازی همین بود ولی نظر من اینه که Vivendi ناشر بهتری از Warner برای این بازی میتونست باشه)
حالا با این امتیازاتی که تا الان گرفته در شان عنوانی مثل Fear قسمت دوم نیستن .. قسمت اول که کولاک کرد و امتیازاتش هم واقا بالاتر بود (حداقل از این دو سایت امتیازات قسمت اول بالاتر بوده) و اگه به همین روال بخواد پیش بره قطعا امتیازات پایینتر هم میاد و اونموقع هست که فقط اسم Fear خراب میشه و بس.بخاطر همین میگم اگه این اتفاقات بیوفته بهتر بود اسم بازی همون Project Origin میموند مگر اینکه ورق برگرده و چیزی که الان این سایت ها گفتن نباشه.
مشكل همينه كه اصلا ربطي نداره :biggrin1: اگه Vivendi Universal ناشر بازي بود بهتر نمي شد بدتر هم ميشد. Warner هيچ عجله اي براي عرضه بازي نداشت و ندارد و اگه الان عرضه ميشه به خاطر اين هست كه بازي اماده شده. بعد هم ناشر بازي هر كي باشه فرقي نميكنه. Vivendi نه بودجه Warner داره و نه مي تونست توي بازي تاثيري بذاره چون Monolith اصلا زير مجموعش نيست. اين ديگه مشكل خود سازندست. Monolith قبلا سره Contract J.A.C.K.كه دنباله No One Lives Forever گند زده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or