چندتا امتیاز بدیم بعد مدتها
Dead Island 2
9/10
عجب تجربهی جذاب و لذتبخشی بود. دیگه گفتم بعد ۹۰ ساعت بیام اینجا و یه امتیازی هم بدم بهش. فانترین زامبیکشی برای من بود. بازی شدیدا خوش رنگ و لعابه. گرافیک خوب و قابل قبوله. گیمپلی خیلی خوب و فانه خصوصا سیستم Gore که طراحی کردن برای بازی و قشنگ میتونی جر خوردن زامبیهارو ببینی. به صورت لایه لایه پوست و گوشتشون کنده میشه تا برسی به استخوان و بعد جِر نهایی. شخصیتای بازی خیلی عالین. من خودم با Dani بازی کردم و شدیدا لذت بردم از صداپیشگیش و دیالوگاش. خیلی کرکتر دوس داشتنی و فانیه. داستان و اتفاقات در حد سبک و سیاق بازی خوب بود به نظرم. کواپ بازی خیلی خوب و فان بود. بازی عین باقلوا اجرا میشد. هیچ افت فریمی نداشت. حرکات و انیمیشنها به شدت نرم و رَوون. وقتی FOV رو هم زیاد میکردی همه چیز بهترم میشد. هر دو DLC هم عالی بود برای کسی که با خود بازی حال کرده باشه. ایراد خاصی نداشت اما خب سیستم چکپوینتش عجیب بود یکم. اگه میمردی میاوردت به آخرین چکپوینت اما اگر چیزی مصرف کرده بودی هم برنمیگشت و یا Durability سلاحها هم برنمیگشت به قبل چکپوینت. این داستان واسه اونایی که زیاد از سلاح گرم استفاده میکردن بیشتر داستان میشد. اون یکی هم ایراد نیست ولی خب میتونستن یکی دوتا سلاح لیجندری بهتر داخل بازی بذارن. مثلا کاتانای لیجندری واقعا جاش خالی بود.
Like a Dragon Ishin
6/10
مشکل اصلی اینجا بود که خیلی دیر بود برای بازی کردنش. شما وقتی دو نسخه جاجمنت رو با انجین و گیمپلی جدید بازی میکنی دیگه نمیشه انجین و سیستم قدیمی رو تحمل کرد. همه چیز به شدت خشک بود. از کامبت بگیر تا راه رفتن و داج دادن و همه چیز. واقعا ضد حال بدی بود. ای کاش رو همون انجین جدید ریمسترش میکردن. داستان بازی هم خوب بود ولی خب تا حد زیادی قابل پیشبینی بود و فردین بازی هم زیاد داشت. مینیگیمهای بازی رو هم دوست نداشتم. در کل بخوام بندازمش تنگ سری یاکوزا و جاجمنت، رفت اون پایینا قرار گرفت.
Saints Row 2022
6/10
بعد از10 کلی کلنجار رفتن با خودم بالاخره دانلودش کردم ببینم چیه این بازی. ازونجایی که کلا این سری رو دوس دارم با دید مثبتی شروعش کردم و حقیقتش خیلی هم خوش گذشت. یعنی منکر خیلی بد بودنش نیستم. گرافیک بازی فاجعس. بازی به شدت کثیف و پولیش نشدس. تمام انیمیشنها تکراری هستن و مستقیما از نسخههای قبلی وارد این بازی شدن. صداگذاری ماشینها داغون بود. بیشتر وقتا اصن صدایی نمیامد. هندلینگشون هم خوب نبود. ولی ازونور اون طنز و حماقت سری رو به بهترین شکل داشت. حقیقتش خیلی خندیدم با دیالوگای این بازی. یه سری میشنها هم واقعا خوب و فان بود. صداپیشگیها خیلی خوب و جذاب بود. گانپلی بازی اوکی بود. تنوع سلاحها خوب بود. اکتیویتیها خوب و متنوع بودن اما برای من به خوبی نسخههای قبل نبود. بازی همچنان پر بود از سکانسای احمقانه. ولی حیف که اینجوری خراب کردن. تازه من الان بعد از کلی آپدیت بازیش کردم و وضع این بود. دیگه زمان لانچ چطوری بوده. اما خب یه وقتایی هست بازیای داغونم حال میدن. ضمن اینکه اواین SR بود که برای ۱۰۰٪ کردنش تلاش نکردم چون بازی واقعا زشت و کثیف بود. من خیلی خوشحال بودم گه بالاخره محیط بازی کلا عوض میشه اما خب اصلا ازین فرصتشون استفاده نکردن.
Warhammer40k Space Marine 2
8/10
تجربهی خیلی لذتبخشی بود. البته هنوزم هست. حس و حال خوب نسل هفتم رو میداد که بازیای این مدلی زیاد بودن. یعنی هم کمپین خوبی داشت هم کواپ و PvP سرگرم کننده. کاتسینهای بازی خیلی خوب بودن. بازی کلی صحنههای حماسی داشت. موسیقی عالی بود. گیمپلی خیلی سنگین و عالی. تنوع سلاحها خیلی خوبه. مشکل اصلی علاوه بر افت فریم و مشکلات ریز گرافیکی، بالانس نبودن بازی هستش. چه در مورد سلاحها و چه در مورد انمیها. هنوزم نتونستن اون بالانس مورد نظر رو به وجود بیارن ولی خب قراره طولانی مدت ساپورت بشه و احتمال زیاد به بهترین حالت خودش خواهد رسید.
Silent Hill 2
8/10
تجربهی خیلی خوبی بود به عنوان کسی که نسخهی اوریجینال رو بازی نکرده. استرس و هیجان فوقالعادهای داشت. طراحی و تنوع محیطها عالی بود. پایانهای بازی هر ۸تاشون خیلی خوب بودن. شخصیتای بازی و صداپیشگیها خیلی خوب بود. بازی صداگذاری باکیفیتی هم داشت خصوصا انمیها. پازلها هم عالی بودن.
مشکلات بازی به نظرم یکیش این بود که یه جاهایی زیادی شلوغ و اکشن میشد. به شخصه حس میکردم اصن به این بازی نمیخوره که بخواد اینقدر خر تو خر بشه. مقدار کمی افت فریمم داشت. یه سری از انیمیشنها هم میتونستن بهتر باشن. دوربین بازی هم یه جاهایی اذیت میکرد واقعا.
The Crew Motorfest
10/10
بعد ۵۳۵ ساعت بازی یه ۱۰ هم به این بازی بدم که حالشو ببره