امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Battlefield 2042
امتیاز 7
من چند روزی هست دارم این نسخه رو روی ps5 بازی میکنم. نقدها و نظرات رو میخوندم اصلا امیدی به بازی نداشتم و بازی رو روز لانچ هم تست نکرده بودم
بازی نسبت به نقدها کاملا متفاوته بنظرم خیلی اشکالاتی که میگفتن انگار رفع شده و شبیه نسخه ۳ و ۴ هست ولی یه رده پایینتر
اصلی ترین مشکل بازی مچ میکینگ هست دیگه مثل قبل server browse نداره و فقط تو مد پرتال این قابلیت هست که شاید اصلا کسی از مپ ها و حالت های اونجا خوشش نیاد. شما هیچ جوره نمیتونید به اروپا وصل شید. سرورهای خاورمیانه مثلا مپ ۳۲ نفره یهو ۲۰ تا ai داره. خیلی شانس بیارید تایم مناسب بازی کنید که اکثرا پلیر باشن.
من تنها راهی تونستم به اروپا وصل شم با پینگ هینت بود که کنسول رو به لب تاب وصل کردم اونم اگه پینگ داخلی حدود ۵۰ باشه مثلا با سرور آلمان پینگ حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ خواهید داشت و میشه با تجربه نسبتا خوبی بازی کرد
یه مورد دیگه شما وقتی کراس پلی رو فعال میکنید حداقل برای من، pc پلیرها یه قدم از شما جلوترن و واقعا بالانس نیست بخصوص نبردهای مستقیم و رو در رو شانس شما خیلی کمه در مقابل pc پلیر(حداقل برای من. اگه تنظیمات خاصی برای کنسول هست که این نشونه گیری رو ساده تر کنه بگید)
ولی کراس پلی رو غیرفعال کنید بازی بالانس میشه و اگه به اروپا وصل شید در هر صورت سرورها پره و سریع بازی پیدا میشه
بین شوترهای آنلاین حال حاضر واقعا بازی باکیفیتیه تجربه خوبی خوبی ارائه میده. اگه با اسکوادتون هماهنگ باشید نبردها خیلی حرفه ای تر و جذاب تر میشه
نسبت به نسخه ۳ و ۴ یسری چیزا واقعا افت داشته یکی طراحی مپ ها بنظرم dice خیلی بهتر میتونست انجام بده حتی همون ها رو بازسازی میکرد بهتر بود و تنوع وسایل نقلیه یا اپگرید سلاح ها هم بنظرم افت داشته‌. سلاح رو اپگرید میکنی اپشن های مختلف میزاری تاثیرش اونجور باید نیست خیلی کم شده
اثرشون.
مد پرتال هم جالبه مثلا یه مدلش اومدن نقشه رو تو بازی غیرفعال کردن و کشته می‌شید هم مشخص نمیشه کی زده. بازی خیلی سخت میشه و واقعا نیاز به همکاری و ارتباط با هم تیمی هاست.
در کل اگه طرفدار بتلفیلد باشید و دنبال یه شوتر نظامی مدرن آنلاین هستید بنظرم بین بازی های فعلی گزینه خیلی خوبه.
بازی کاملا آنلاینه و کمپین نداره از اون طرف شما تو منطقه ای باشی پلیر کم باشه و نتونی به سایر مناطق وصل شی پولی که دادی به باد رفته. گرافیک و صداگذاری عالیه ولی اونقدر مسئله سرور ها مهمه که این ها نمیتونه جبران کنه مشکلات رو‌. با توجه به آخرین بروزرسانی هاش اگه تخفیف قابل توجهی خورد و همچنین اگه بتونید به سرور های اروپا وصل شید میتونید از بازی لذت ببرید. من با توجه به اینکه بتلفیلد ۳ و ۴ از بهترین تجربه های شوتر آنلاین برام بوده و شبیه اون هاست با ارفاق به بازی امتیاز 7 رو میدم

Lie's of p
بوی خوش نسل هفتم
پیش از شروع بازی میدونستم با یه اثر موفق و محبوب طرفم اما فک نمی‌کردم این بازی تبدیل بشه به یکی از بهترین تجربه های زندگیم و شانه به شانه در کنار غولهایی چون دارک سولز و بلادبورن باشه.
هر وقت از گوشه و کنار خبری می‌اومد که استودیویی دنبال ساخت یه بازی سولزلایکی هست با خودم میگفتم میخوای مثل فرام سافتور باشی؟ موفق باشی! اما بازی لایز آو پی خواست مثل فرام سافتور باشه و اتفاقا موفق هم شد!
بازی نه تنها بهترین عنوان سولز لایک ساخته شده توسط سازنده ای غیر از فرام سافتور هست بلکه می‌تونه با کمی ارفاق و ملاحظه همسطح و اندازه بازی های فرام سافتور باشه و خیلی فاصله کمی با کیفیت بازی های میازاکی داشته باشه.
همه چیز بازی سر راست و گیرا هست. خیلی زود با قواعد بازی آشنا میشی. لول آپ کردن ، آپگرید اسلحه ها ، قوی تر کردن کاراکتر بازی ،استفاده از آیتم ها و هر چیزی که در بازی برای پیشروی با اون در تعامل هستید خیلی راحت و بدون پیچیدگی های خاص بازی های مشابه در خدمت شماس.
محیط های بازی خطی هستن و با کمی جست و جو در محیط تقریبا تمامی آیتم ها رو به راحتی بدست میارید. Short cut ها عالی کارشده و بعد یک مسیر نسبتا طولانی وقتی میانبری باز میکنید حس خوبی بهتون میده.
تو بازی های میازاکی همیشه قسمت های وجود داره که رفتن به اونجا خود سرطانه و دوست دارید سریع از اون منطقه خارج بشید اما تو این بازی چنین جایی وجود ندارده و طراحی و سختی و چلنج های بازی همه جا بالانس هست.
اگه بتونید بلاک و پرفکت بلاک رو خوب اجرا کنید بازی خیلی خیلی ساده میشه. هر چند که با dodge زدن و فرار و ضربه هم کارتون راه میوفته. اگه بلاک رو یاد بگیرید و اسلحه متناسب خودتون رو داشته باشید دگ تو اواخر بازی دشمنانی که در مراحل قبل براتون چالش سختی بودن رو رنده میکنید. در کل تجربه گیم پلی بازی به شدت ارضا کننده هست و استفاده ازسلاح ها و بازوی مکانیکی یه لذت خالص و محض به همراه داره.
از طراحی محیط و دنیای بازی هم چی بگم؟ شاهکار خالص. همه محیط های بازی رو دوست داشتم مخصوصا محیط های شهری و جاهای مثل خیابان Rosa Isabel که تو اتمسفر نابش داشتم غرق میشدم.
بازی خیلی وایب بازی های مختلف رو هم میده. بیشتر از هر چی حس و حال بازی های فرام سافتور و مخصوصا بلادبورن رو منتقل می‌کنه اما سوای اینها به دلیل طراحی خاص برخی محیط ها و دشمنان و ... به من حس و حال بازی های چون رزیدنت اویل و بایوشاک رو هم میداد
داستان هم مثل همه بخش ها عالی بود و قشنگ منو می کشند دنبال خودش و خیلی لذت بردم از قصه بازی . گرافیک فنی هم خوب و هنری هم عالی بود.بازی برای من نه افت فریم داشت و نه باگ.
در کل بخوام بگم بازی فراتر از انتظارات بود و توقعمون از این تیم کره ای بالا رفت و به شخصه شماره بعد رو میتونم از حالا یه شاهکار بی بدیل تصور کنم. شاید بخوام ایراد بگیرم فقط بشه گفت طراحی منطقه آخر بازی سنخیتی با محیط های قبلی بازی نداشت و من زیاد دوسش نداشتم . بعلاوه اینکه منطقه آخر کمی زیادی کش اومد.
امتیاز ۹.۵/۱۰

stellar blade

درود بر دوستان بلاخره بانوstellar blade 😍😘رو تمامشش کردم .
اصلا فکرشو نمی‌کردم اینقدر حال بده واقعا شاهکار بود. نزدیک 25ساعت برایش کردم. خیلی عالی بود
گرافیک بازی به شدت چشم نواز
موزیک ها بینظیر😍
از همه مهم تره گیم پلی و مبارزات بازی اعتیاد اورده
اسکیل بازی به شدت کاربردی هستن
ارزش گشتن تو محیط. خیلی بالا هست با توجه به آیتم های کاربردی که پیدا میکنی
جز اون بازی ها هست که می‌تونه ساعت ها سرگرمتون کنه
طراحی عالی باس فایت ها
تنها نکته منفی سختی زیاد از بعضی از باس ها بود :D
نمره من به بازی 9.5

Attachments

• 11111111111.JPG
    11111111111.JPG