نمرات یه سری از بازیهایی که این مدت رو PS5 رفتم:
Gran Turismo 7: من خاطرات خیلی خوبی در دوران PS3 با شماره ۵م این سری داشتم ولی همون موقع هم بر این باور بودم که برای تجربه واقعی گرن توریسمو باید حتما از فرمون استفاده کرد و کنترلر معمولی جواب نمیده. شماره ۷م این مسئله رو به شکل دردناکی بهم ثابت کرد
به طوری که به سختی تونستم از بازی لذت ببرم. با این حال کمپین رو تموم کردم ولی خب... زیاد خوش نگذشت
6/10 ( با فرمون احتمالا خیلی بیشتر باشه)
Astro's playroom: شاهکار!! به عنوان یه دمو فراتر از چیزی بود که انتظار داشتم و بی صبرانه منتظر تجربه خود استروبات هستم.
10/10
Demons's Souls: اولین باری که معرفی ریمیک دیمنز سولز رو دیدم خیلی هایپ شدم. ولی تجربه نهایی بازی از اون تصویری که از دوران PS3 در ذهنم مونده بود ضعیف تر بودش و کاملا میشد قدیمی شدن دیزاین و مکانیک های بازی رو نسبت به سولزبورنهای جدید حس کرد و فقط دنبال این بودم که زودتر بازی رو تموم کنم
با این حال تجربه بصری بازی فوق العادس.
6/10
Ghost of Tsushima: از معدود عنوان مهم باقی مونده از PS4 بود که انجام نداده بودم. یک تجربه بصری دلنشین و بسیار خوش و آب و رنگ با داستانی قابل قبول و گیم پلی روون در این حال بسیار ساده. همین ساده بودنش هم باعث شد که از یه جایی به بعد بازی در لوپ تکرار بیوفته و عمق کافی پیدا نکنه. در کل تجربه خوبی بودش ولی شاید نه اونقدر درخشان که بسیاری ازش میگفتن.
7/10
Dead Space: یه ریمیک فوق العاده که برخلاف ریمیک دیمنز سولز، اصلا حس کهنگی نمیداد و همچنان لذت بخش بود.
8/10
Returnal: عجب سورپرایزی
لوپ گیم پلی شدیدا درگیر کننده و دلچسب بود. البته که از یه جا به بعد باید زیادی سخت میشد تا زهرمار کنه همه چیو
ولی نکات قوتش اونقدری قوی بود که ندید بگیرم این مسئله رو!
8/10
Final Fantasy VII Remake: همچنان نظرم کم و بیش مثل زمان لانچ هستش.... بخشهای جدید داستانی اصلا کشش کافی رو نداشتن و فقط باعث افزایش شدید کرینج شدن
ظاهرا با بالاتر رفتن سن علاقه ام هم به استریوتایپهای شرقی داره کاهش پیدا میکنه
کامبت بازی با وجود خوش ساخت بودن ولی مایکرومنیجمنت زیادی داره و بخصوص در باس فایت ها شدیدا خسته کننده میشه. در عوض در DLC کامبت دستخوش تغییرات بشدت مثبتی شد که خیلی قابل تحمل ترش کرد و امیدم رو به Rebirth بشدت افزایش داد!
6.5/10
Ratchet and Clank: Rift Apart : شاید بهترین گیم کاملی که تا الان روی PS5 زدم همین عنوان باشه... عجب ویژوال زیبایی!! واقعا عالی. گیم پلی فان و پر از شخصیت های دوست داشتنی، دیگه چی میخواید
درسته که چیز جدیدی هم برای ارائه نداره ولی اونقدری خوش ساخت بود که تا آخرین لحظه اش میخکوب نگهت داره.
8.5/10
The Plucky Squire: آرت استایل 10 گیم پلی ۳
به طور مشخص بازی برای رده سنی پایینی ساخته شده که ایرادی هم نداره ولی حجم بسیار زیاد دیالوگهای لوس و سادگی بیش از حد مکانیک ها باعث میشه که نتونی اونطور که باید و شاید از بازی لذت ببری
5/10
The Last of Us Part 1: اگه در همون دوران PS3 این بازی رو انجام داده باشید پیشرفت گرافیکی بازی واقعا متعجبتون میکنه. گیم پلی همچنان جذابه ولی بعد از تجربه پارت ۲ که گیم پلی خیلی بهتری داره، محدودیت های پارت ۱ بیشتر به چشمتون میاد. زمان بازی از چیزی که در ذهنم مونده بود خیلی کوتاه تر بود.
8/10